Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Най - доброто нещо, което аз мога да препоръчам е содата за хляб. Супер ефектна и Супер Супер безвредна.
Уточнявам, че се потя нормално. Не знам каккъв е ефекта при по-сериозните казуси.

# 391
  • София
Най - доброто нещо, което аз мога да препоръчам е содата за хляб. Супер ефектна и Супер Супер безвредна.
Уточнявам, че се потя нормално. Не знам каккъв е ефекта при по-сериозните казуси.
След като на няколко места вече срещнах подобни мнения за содата и аз реших да се пробвам. Резултатът  е-  Като се намажа сутрин до вечерта няма никаква миризма. Потенето продължава, но не мирише. Но потене има и като си слагам дезодорант, или сух стик. Реших да пробвам преди да се изкъпя,  какъв ще е ефекта, когато съм се изпотила и има миризма- след натъркване със содата миризмата на пот изчезна.  Мога да кажа, че содата е много ефективна, стига да не ви пречи наличието на влагата отделяна от порите.

# 392
След като на няколко места вече срещнах подобни мнения за содата и аз реших да се пробвам. Резултатът  е-  Като се намажа сутрин до вечерта няма никаква миризма. Потенето продължава, но не мирише. Но потене има и като си слагам дезодорант, или сух стик. Реших да пробвам преди да се изкъпя,  какъв ще е ефекта, когато съм се изпотила и има миризма- след натъркване със содата миризмата на пот изчезна.  Мога да кажа, че содата е много ефективна, стига да не ви пречи наличието на влагата отделяна от порите.
  newsm26   202uu

# 393
ефективна е, защото убива бактериите, които 'правят' миризмата
преди години ми бяха казали да пробвам със силицилов спирт - върши същата работа

# 394
А как точно я нанасяте тази сода за хляб.

# 395
и аз да питам за содата - мокрите пръстите, топвате сода и разтърквате подмишниците ли?
това след уш ли се прави или сутрин?
благодаря

# 396
Сутрин, като се измия и докато са влажни мишниците, с едно тампонче за грим разтърквам содата. След това не мия, ако станат прашинки, просто ги изчиствам с ръка.

# 397
Видях,че много хора се оплакват от петната по дрехите,от пот или от калпави дезодоранти.На този етап мисля,че съм открила спасението.Чистя ги с препарат Perilis,розова бутилка,има го в повечето магазинчета за перилни препарати,както и в някои домашни потреби.Дано е от полза!  smile3525

# 398
spot ли имаш превид? И за чрни дрехи ли върши работа?  bouquet

# 399
  • WonderLand
Да и за черни става. Аз също с това се спасявам Simple Smile

# 400
  • Пловдив
На мен пък наскоро ми казаха,че бебешка пудра поръсена малко върху дрехите при гладене също предотвратява от петна от дезодоранти.Не съм го изпробвала още ,но в най скоро време ще дам и отзив.

# 401
Здравейте! Предварително се извинявам ако съществува такава тема, но не намерих това, което търсех. Ползвам Одорекс от може би поне 5 месеца и до сега не съм имала никакви оплаквания. Последния път когато го използвах /вчера/ кожата на подмишниците не беше епилирана, но на сутринта се събудих със сърбеж и зачеряване. Зачервяването поотихна, но сърбежа продължава. Продукта е в годност. Не знам какво да правя и дали ще мине от самосебе си..?  Rolling Eyes

# 402
От тоя Одорекс на мен ми се запушиха порите и имаше още по-неприятна миризма... Ползвайте сода.  Peace

# 403
Аз препоръчвам пиенето на градински чай и жълт кантарион против по обилно изпотяване.

# 404
И аз си взех Одорекс и направо се родих  Simple Smile Само че ми се налага да го пръскам по-начесто от 10-14 дни, защото като се напръскам три вечери подред, после не се изпотявам само около 7-8 дни... Confused Но в сравнение с другите дезодоранти е направо златен. М/у другото, пробвах това със содата и не забелязах никаква промяна, просто не ми подейства изобщо. Не ми помагат също и обикновените дезодоранти на Дав, Гарниер, дори и Рексона. По мое мнение, те създават приятна миризма, но самото изпотяване си остава. А тогава какъв е смисълът подмишниците ти да миришат приятно, но под тях да е езеро, и постоянно да се съобразяваш с какви дрехи излизаш? И аз бях така преди, даже и по-зле, не знам от пубертета ли е.... но сега със Одорекс-а изпотяването ми се е намалило до минимум  Simple Smile Скъп е, да, но определено си заслужава. И най-хубавото е, че е безвреден и не влияе на терморегулацията на организма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт