Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Някъде между 6лв. и 8 лв., поне аз толкова го купувам.

# 151
  • Варна
 Shocked Аз за около 13 лв. го купувам

# 152
 Shocked Ако става въпрос за ето този , защото гледам, че сега опаквката им е нова и не знам дали имат разлика аз последният път си го купих от аптеката наблизо точно за 8 лв. , а предният път беше 7,80лв.

# 153
  • Варна
Знам, че не е много по темата, но така и така става въпрос за неудобства от изпотяването, има ли някой, който се поти по лицето и евентуално да се е справил с този проблем?

# 154
Този спрей е чуден както разказвате, но дали няма някакви страничен ефект,аз в понеделник съм на доктор и ще го попитам за него
Ще се радвам да чуя отвизи, защото аз го спрях, само един път приложих указанията и когато се появи пак изпотяването не продължих, защото ме притесниха някои изказвания във форума и моя опит, че ме понаболяваха мишниците.

# 155
Този спрей е чуден както разказвате, но дали няма някакви страничен ефект,аз в понеделник съм на доктор и ще го попитам за него
Ще се радвам да чуя отвизи, защото аз го спрях, само един път приложих указанията и когато се появи пак изпотяването не продължих, защото ме притесниха някои изказвания във форума и моя опит, че ме понаболяваха мишниците.

И аз много се изкушавам да си купя, въпреки, че ме стреснаха тия бучки. И при мен изпотяване има само и единствено под мишниците и то предимно зимата, лятото по малко въпреки големите горещини. Мисля си, че се получава така, защото като е много горещо се потя по цялато тяло и за това. Ох, не знам. Супер си е неприятно това. Толкова много стикчета и ролони съм ползвала и от никои нямам ефект. Само на Дав имаше навремето един зелен с краставица така силно ухаеше на свежест, че чак околните го усещаха. За съжаление по късно смениха и опаковката и самата миризма, вече е по различн и не така силна. И да отбележа, Дав не ми е помогнал против изпотяването, просто си ухаеше страхотно.

# 156
Още един глас за "Одорекс".Миналата есен си го купих за 7лв,а преди седмица моя приятелка го взе за 12лв,явно са му вдигнали цената поради големия интерес.Но спор няма ,че е ефикасен.При мене ми щипе само ако съм се епилирала преди това,но това го пише и на опаковката.  bouquet

# 157
На мен ми щипеше само единия ден - бях си почистила мишниците сутринта. Затова пък ме сърбеше много непосредствено след пръскането. Ползвах го последно на 7ми и едва сега усещам нужда да повторя. Изключително съм доволна от продукта, препоръчвам.

# 158
За това лято се спрях на Този сух дезодорант ,несъдържащ алуминиеви соли!
Ползвам го вече 2ри месец и съм доволна!

# 159
Имам следният проблем, потя се само под мишниците и миризмата е не приятна.Също така дрехите ми се оцветяват и не подлежат на изпиране с никакви препарати и градуси. Искам да отбележа , че това не е в следствие на нечистоплътност, често се случва излизайки от банята в следствие на емоция обилно да се изпотя и да има лоша миризма. Пробвала съм с масовите средства от магазините , но резултат няма,само миризмата става още по не приятна. Дали някоя от вас се е сблъскала с подобен проблем и е намерила решение?
Защо се насочваш към туширане на следствието? Защо не търсиш причината?
Не знам към какъв лекар трябва да се обърнеш и какви изследвания трябва да си направиш, но можеш да започнеш от джипито.
Може да се дължи на нарушен обмен на веществата, на особености на метаболизма.

п.п. Имах колега, който два пъти годишно под наблюдение от лекар провеждаше лечение с глад. След една седмица организма му изхвърляше кетони и това се надушваше, когато си срещу него.

# 160
За това лято се спрях на Този сух дезодорант ,несъдържащ алуминиеви соли!
Ползвам го вече 2ри месец и съм доволна!
никъде не пишеше, че помага срещу изпотяване, а само срещу неприятна миизма, така ли е или действа и срещу изпотяване?

# 161
Потенето е природосъобразна функция на човешкия организъм и всяко негово туширане ,т.е. спиране се връща с двойна сили вътре в организма! А оттам и неприятни след време последици!
Но всеки сам си решава ,какво да ползва!

# 162
Ползвам от 3 седмици Deo Crystal. Не спира потенето, напротив-увеличи ми го, но няма никаква миризма. Зарадвах се, че най-после съм намерила подходящия за мен продукт, но.......започнаха едни остри болки от гърдите към мишниците и  ръцете. Дали има и друг с моите симптоми?Иначе за мое успокоение другата седмица съм на мамолог и временно спирам употребата на този кристал.

# 163
Аз лично нямам кой знае какви проблеми с потенето. Под мишниците се потя много малко, не оставя петна по блузите. Използвам си по-обикновени дезодоранти колкото за приятна миризма. Онзи ден реших да пробвам този 48 часа на гарниер (все още не знех за алуминия, но както пишеше в повечето дезодоранти против изпотяване има така че това не ме притеснява толкова) При по-умерено потене има добър ефект (мое наблюдение) действа най-дълго в сравнение с всеки друг дезодорант който съм ползвала. Днес обче като се напръсках усетих щипане или по-точно лек сърбеж и се чудя дали не е от него... А иначе през лятото понякога ми се поти гърба, не много не се забелязва и бързо спира. Явно имате сериозни проблеми с потенето. Една приятелка използвше един немски спрей не помня как точно се казваше   Thinking , но с него наистина нямаше проблеми. Все пак пожелавам късмет за справяне с неприятния проблем  Peace

# 164
Здравейте, аз реших  проблема с потенето:))) Миналата седмица си купих Одорекс део - 11,39лв., след като бях чала доста позитивни отзиви за него. Е, той наистина работи, вече цяла седмица съм със сухи мишници, голям кеф:)) Препоръчвам го горещо! Купих си го от представителния магазин на фирмата в Пловдив до ВИХВП-то ( много сладурско магзинче , ще пробвам и другите им продукти като взема заплата).

Успех на всички:)

Общи условия

Активация на акаунт