Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
не е много, аз имам такъв проблем като прескоча 5 кафета, но пък не пия кола

# 181
Проблема с обилното потене и неприятната мирзма, които не са в резултат на нечистоплътност обичкновено се дължат на много натрупани токсини в организма ни. По този начин тялото се мъчи да ни "сигнализира". Част от токсините се изхвърлят през кожата. Така, че като евентуално решение на проблема е да направите пълно изчистване на организма за няколко дни. Също така ако имате излишни кг, това също може да е причина за неприятната миризма и пот. Мастните клетки задъръжат голяма част от токсините  Peace
Как да го направим това пълно изчистване ?

# 182
reproche , мисля, че стика Garnier Mineral 48 часа ще ти свърши работа -

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/0//46/12/46012535_Bezuymyannuyy.JPG

Позлвала съм рол он-а и стика, той е по-ефикасен Peace  Мирише много хубаво и действа.
Иначе щом си забелязала наскоро проблема най-вероятно е във връзка с напрежението и стреса, който имаш. Въобще стреса може да се отрази на какво ли не, аз също се потя най-вече при стрес и напрежение.

Благодаря ти, мисля, че ще го пробвам, отдавна го заглеждах! Искам само да те питам - нали не оставя бели петна по дрехите? Нося доста черно...
Да, мисля, че остава бели петна за съжаление Confused  Това им е лошото на стиковете, че цапат, но пък са по - ефикасни. Аз страшно се дразня като се обличам да ми се изцапа блузата отстрани  с дезодорант, затова го слагам след като съм облечена.

# 183
Здравейте и от мен  Peace аз също съм най-доволна от ОДОРЕКС

# 184
Здравейте и от мен  Peace аз също съм най-доволна от ОДОРЕКС

Аз също, но гледам да го ползвам много рядко, обикновено пролет и есен, когато се ходи с тънки блузи и изпотяването най-много си личи. Някой беше споменал, че му се е образувало пастно топче под мишницата, което доста ме стресна. Въпреки че съм го ползвала само няколко пъти, когато го ползвам усещам лека болка, когато си пипна под мишницата и това ме притеснява, незнам дали на някой друг му се е случвало. Това беше и причината да започна да го ползвам много рядко.

# 185
И аз имам проблем с изпотяването, не огромен, но достатъчен, за да търся по-различни средства от рол он-ите, продавани по супермаркетите. Потя се обикновено при напрежение и стрес, т.е. в офиса и пред хора, което е най-гадното. Е, не пред ВСИЧКИ хора, не съм социопат, но примерно при ситуации, включващи непознати хора и стрес. Бях пробвала Одорекс преди време, спира изпотяването, но ми щипеше под мишниците. Въпреки това, имаше пъти, когато съм се потила и с Одорекс, и тогава ми станаха не бели, а червени петна по една кафява тениска, която много обичах...ужас. После открих, че ми помага на Vichy крема дето с ефикасност 7 дни, ако се спазва стриктно схемата, описана на кутийката, помага. И не прави петна. При мен потенето остана, физиологично, т.е. напр. във фитнеса, а при стрес - не или много слабо. Все пак, превантивно, никога не обличам цветни или прилепнали неща, ако се очертава ситуация, от която знам, че бих се изпотила през деня. И естествено, като спреш да се мажеш с крема, проблема се връща.

# 186
  • София
И аз съм доволна от кремчето на Виши. През зимата обаче гледам да си почивам от такива проудкти.
Сега за първи път ползвам стик на Дав и съм много доволна  Peace

# 187
  • София
Още един глас за Виши, но ролката. Ползваме и двамата с мъж ми тази, която е без аромат и за чувствителна кожа (със синьо квадратче) и наи-очарована съм, че не ми оставя бели петна по дрехите  Peace

# 188
Да, и аз си почивам зимата от този крем. Даже сега от края на лятото - беше ми се появила една запушена пора под мишницата, като твърдо подкожно топче, реших, че е от него. Сега съм доволна от Lady Speed Stick гел, но той не ми върши работа за през лятото, защото когато се изпотя, този гел започва някак си да се хлъзга под мишницата.  Confused За лятото обаче кремът на Виши е супер.

# 189
За кой крем става по-точно въпрос или той е само един, че не съм хич запозната? По-напред четох мнения, че са много доволни от зелената ролка. Аз също много се потя от стрес и то е почти винаги, когато съм навън, да не кажа постоянно. Ако може споделете и цената му Simple Smile

# 190
  • София
Проблема с обилното потене и неприятната мирзма, които не са в резултат на нечистоплътност обичкновено се дължат на много натрупани токсини в организма ни. По този начин тялото се мъчи да ни "сигнализира". Част от токсините се изхвърлят през кожата. Така, че като евентуално решение на проблема е да направите пълно изчистване на организма за няколко дни. Също така ако имате излишни кг, това също може да е причина за неприятната миризма и пот. Мастните клетки задъръжат голяма част от токсините  Peace
Как да го направим това пълно изчистване ?
Iliana ето така http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D0%B7%D0%BC%D0%B0

# 191
Аз съм много доволна от Lady speed stick , но РОЛ ОН! Не оставя петна,  почти няма потене с него, изсушава кожата много добре и мирише страхотно!!! Аз използвам с аромат fresh fusion.  Пробвай го...сигурна съм, че ще ти помогне. Успех! Simple Smile

# 192
Използвам рол-он Rexona crystal мирише много свежичко и НЕ оставя следи по дрехите

# 193
  • В къЩи.
Лейди Спиид Стик Гел - за мен това е най-доброто ...

Само гела ме спасява лятото  Peace
Сега съм с рол-он на Гош,който скоро ще ми свърши и мисля да заменя с

# 194
За кой крем става по-точно въпрос или той е само един, че не съм хич запозната? По-напред четох мнения, че са много доволни от зелената ролка. Аз също много се потя от стрес и то е почти винаги, когато съм навън, да не кажа постоянно. Ако може споделете и цената му Simple Smile

Здравей, bezant, малко късно отговарям на въпроса, извинявай.  Peace
Аз говорех за ето този крем - http://www.thecureshop.com/Shop.asp?s=&View=Item&Product=1920.
Продава се в картонена кутия, аз имам един неотворен, пише на него цена 17.44.
30 мл не е малко, то много малко се слага, а и когато почне да не излиза веднага от тубата, аз я срязвам и изсипвам полепналия по стените й крем в чисто 15мл бурканче от крем за очи - пълни се цялото! Т.е. ако не се срязва и прехвърля в друг съд, има опасност да изхвърля едва ли не половината от крема.

Общи условия

Активация на акаунт