Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
И аз съм за тук.
До скоро бях доволна от "Лейди спиид стик" и "Дав", но напоследък или аз съм се "вмирисала" по-сериозно или стиковете са по-различни от преди , или пък приквикнах към тях и не ми дайстват. Друг проблем от тях е, че колкото и да ги рекламират че не остават следи, все нещо остава, особенно ако въпреки тях съм успяла да се изпотя.

Пробвах и с Део кристал на Балеа (серия сензитив), но само потенето изчезна - миризмата си остава.

Сега се замислям за стиковете на Виши - поне ще опитам.
А също и този Рвлон Митчум - а къде мога да си го купя от магазин или аптека?

# 241
  • София
Дали твоите хора имат също сайт или може би са ти казали в кои магазини / аптеки да ги търсим? Аз като съм доволна от нещо, се превръщам в колекционер и сега искам да имам по един екземпляр от ВСИЧКИТЕ такива продукти на пазара, щом моят не е единствен Grinning
извинявам се за закъснението ето го сайта им
http://byalataorlitsa.com  Peace
и сайта на производителя
http://salz.tv
 Peace

# 242
Спрей Одорекс от аптеката,три вечери подред се пръска,после 10 дни нчма потене:)

Аз и една приятелка също го ползваме, страхотно е!

# 243
Спрей Одорекс от аптеката,три вечери подред се пръска,после 10 дни нчма потене:)

Аз и една приятелка също го ползваме, страхотно е!

На мен пък ми подейства много зле. Повече никога няма да си помисля за него, камо ли да го купя.

# 244
ами аз ще го изпробвам, понеже се бях отчаяла, че няма лечение...пък и приятеля ми също има подобен проблем и поне и той ще опита.

# 245
Аз не съм доволна от Revlon Mitchum. Изобщо не ми спря потенето, даже дори и не го намали Crossing Arms

# 246
Аз не съм доволна от Revlon Mitchum. Изобщо не ми спря потенето, даже дори и не го намали Crossing Arms

Аз засега съм. Много изсушава кожата като го нанеса, но е в границите на допустимото.

# 247
A probvali li ste tozi noviq na Nivea black and white? Gledam mnogo go reklamirat, no ako ima i mneniq oshte po dobre Simple Smile.

# 248
Аз купих Nivea-та в понеделник , но още нямам впечатления

# 249
  • Майнатаун
Аз имам Nivea-та, но да кажа че хич не съм доволна  Sad Не мирише лошо, но има има нещо като талк, не толкова сух като на другите, а някак по мазно  седи т.е. не се рони (ама как го обясних)  ooooh!. Вярно е, че не оставя петна по дрехите, но на мен лично ми е неприятно да ми седи мокро в началото.При мен не намалява изпотяването ни най-малко  Tired

А забравих да кажа, че и аз използвах Одорекс и бях много доволна, но много ме наплашиха като ми казаха, че запушва жлезите и може да доведе до операция и го спрях Tired

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 11:21 от Misslili

# 250
И аз не останах доволна. За сега. След дългото търсене даже си купих два, но... Бавно изсъхва. Не намалява изпотяването при мен. Даже днес по едно време усещах как направо се стича...ужас! В неведение съм какво да правя вече. Постоянно се чудя и какви дрехи да облека. Започнах да предпочитам шарени дрехи, че по-малко си личи изпотяването.

# 251
И аз не останах доволна. За сега. След дългото търсене даже си купих два, но... Бавно изсъхва. Не намалява изпотяването при мен. Даже днес по едно време усещах как направо се стича...ужас! В неведение съм какво да правя вече. Постоянно се чудя и какви дрехи да облека. Започнах да предпочитам шарени дрехи, че по-малко си личи изпотяването.

Ами и аз съм по същия начин. Зимата и лятото по се понася, но пролетта и есента е кошмар. Ходим с тънки блузки и си личи невероятно. Само Одорекс ми помагаше, но не смея да го ползвам или много рядко. Само на vichy не съм ползвала още, ама незнам заслужава ли си да си давам парите, съмнявам се, че ще помогне. И за Mitchum четох много положителни резултати, но при мен изобщо не даде ефект.

# 252

На мен пък ми изсъхва бързо, за към 1-2 минути.

# 253
При мен няма проблем с миризмата под мишниците, въпреки, че се потя обилно. Ползвам дезодорантите на Гарние и до вечерта мирише на дезодоранта. Сериозният проблем идва сега с пролетта и изпотяването по дланите - няма такава вода!!Изпадам в ужасно неловки ситуации, когато трябва да се здрависам с някого! Лекарка ми препоръча Одорекс, помогна ми първия път и то доста слабо и след това, като че ли загуби ефект. Същото е със стъпалата на краката. Моя приятелка имаше подобен проблем, дори беше в по-тежко състояние. Спаси я само ботокса!
Сега се чудя какво да предприема за лятото, особено като се има предвид, че съм бременна направо не ми се мисли каквоо ще се случва! Помагайте ! Cry

# 254
При мен няма проблем с миризмата под мишниците, въпреки, че се потя обилно. Ползвам дезодорантите на Гарние и до вечерта мирише на дезодоранта. Сериозният проблем идва сега с пролетта и изпотяването по дланите - няма такава вода!!Изпадам в ужасно неловки ситуации, когато трябва да се здрависам с някого! Лекарка ми препоръча Одорекс, помогна ми първия път и то доста слабо и след това, като че ли загуби ефект. Същото е със стъпалата на краката. Моя приятелка имаше подобен проблем, дори беше в по-тежко състояние. Спаси я само ботокса!
Сега се чудя какво да предприема за лятото, особено като се има предвид, че съм бременна направо не ми се мисли каквоо ще се случва! Помагайте ! Cry
И аз като теб - дланите,подмишниците и стъпалата....И на мен Одорекса не ми помогна,може и да не съм го ползвала правилно,знам ли.... Баните с калиев перманганат помагат,но съвсем малко, и все пак и с тях не трябва да се прекалява.Иначе за ботокса съм чувала,че премахва потенето в проблемните зони,но започваш да се потиш на други места - по гърба и под гърдите примерно.вярно ли е това?Четох и някакви статии за иглотерапията,но отзиви не съм чувала. Ох,ужасно е това потене,не знам....  Cry

Общи условия

Активация на акаунт