Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 946
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Видях че доста от вас се справят с проблема чрез продуктите на Виши. Моля, кажете дали запазват дрехите? Оставят ли петна под мишниците? Аз използвам сода за хляб и с миризмата проблема е решен, но с мокрите петна  ....

И аз имам същите въпроси за продуктите на Виши. От кое сте по-доволни от стика или ролката на Виши?  Thinking
вече съм писала, но не мога да не похваля пак ролона на Виши stress resist http://monami.bg/products/4116-vichy-stress-resist-roll-on-dezod … -rolka-proti.html
не оставя петна, аз чакам лекичко да засъхне и тогава обличам дреха, иначе е много иконимична и си заслужава цената  Peace
дори и да се поизпотя, не усещам неприятна миризма  Peace
+1 - много съм доволна  Heart Eyes

# 316
Аз съм най-доволна от гел стика на Lady Speed stick

И аз съм доволна от гела  Peace

# 317
  • София
Аз съм много доволна от тази ролка .
Цената му е добра - около 4 лв, но поне при мен издържа цял ден! Аромата е лек и свеж. Преди това съм ползвала доста други, но единственото от което бях доволна беше ето този стик . Откакто намерих 8x4 стика използвам само него, все пак и цената му е по добра  Wink

# 318
Подкрепям Albenavk за рол-она на Vichy. Само него ползвам, въпреки че цената му е около 15 лв  ooooh! Единственият проблем с него е, че белите ми тениски и топове пожълтяват  Sad Много обичам бели горни дрехи за лятото, но след всяко носене, трябва да ги избелвам Tired. Вие имате ли подобен проблем и намерили ли сте решение?   bouquet

# 319
Не знам дали сте обсъждали Одорекс Део. Ползвам го от години и буквално спира изпотяването.

# 320
Подкрепям Albenavk за рол-она на Vichy. Само него ползвам, въпреки че цената му е около 15 лв  ooooh! Единственият проблем с него е, че белите ми тениски и топове пожълтяват  Sad Много обичам бели горни дрехи за лятото, но след всяко носене, трябва да ги избелвам Tired. Вие имате ли подобен проблем и намерили ли сте решение?   bouquet
В тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573688.420 едно от момичетата сподели, че тези петна се премахват успешно с препарат за баня, например спрея на Бреф.

# 321
Аз си взех ето това на виши,но остава много бели следи по дрехите http://monami.bg/products/3917-vichy-roll-on-deodorant-damski-deo-stik.html
вече съжалих че не взех   Vichy Stress Resist roll-on Crossing Arms

Ползвам такъв, но sensitive и е без аромат - много съм доволна и не ми е оставял бели следи по дрехите. Какъв е ароматът на този, за който си пуснала линк?

# 322
http://www.nivea.bg/products/deodorants/fresh-natural/FRESH-NATURAL-Roll-On

Това е моята нивея и я ползвам от две години, няма миризма и не ми оставя петна по блузите, много съм доволна от нея

# 323

Ето заради този проблем с дрехите се спирам от употребата. При мен не е толкова фатално, но на мъжа ми тениските /дори и цветните/ така променят цвета си под мишниците, че изглежда изпотен дори и когато не е  #2gunfire
Положението е направо за рев.
Сега се опитвам да го убедя да пробва този Odorex.
Явно от всичко прочетено до тук това ще даде най - добри резултати и за потенето и за дрехите  ooooh!

# 324
и аз като Albenavk от всичко ползвано до сега съм доволна само от този на Виши същия - не помня дали ми е цапал но нямам захабени бели дрехи а също нося доста бяло, но имам навика да изчаквам да изсъхне преди да се облека
а този другия къде може да се намери 8х4?

сега ползвам на биодерма - не съм доволна

# 325
  • Пловдив

Ето заради този проблем с дрехите се спирам от употребата. При мен не е толкова фатално, но на мъжа ми тениските /дори и цветните/ така променят цвета си под мишниците, че изглежда изпотен дори и когато не е  #2gunfire
Положението е направо за рев.
Сега се опитвам да го убедя да пробва този Odorex.
Явно от всичко прочетено до тук това ще даде най - добри резултати и за потенето и за дрехите  ooooh!

Освен,че съсипа черните ми дрехи,сега и белите..Не издържам.Утре заминава за боклука.Мисля да взема нещо на Кларанс.
Toni4ka,аромата е съвсем лек,почти не го усещам.

# 326
  • В къЩи.
Някой попадал ли е на стик ,които да не цапа? Thinking

# 327
Аз ползвах доскоро един с екстракт от алое, вера - рол он е и попиваше бързо, успокояваше и кожата. Simple Smile Наскоро бях на море, наложи се да си тръгнем след плаж веднага и не остана време за душ. Тръгнахме си солени, а когато си солен, не се потиш:), има нещо вярно. Освен да си носим туби с вода от морето ... хахха:) шега!

# 328
аз ползвам на avon рол-он
един трик за да не се цапат дрехите
след душ и нанасяне на рол-он , слагаш стара тениска, докато напълно попие в кожата
след 15 мин вече няма от какво да се изцапат дрехите

# 329
здравейте, момичета. Незнам дали тук е мястото, но какво ще кажете за изпотяването на лицето. Много е зле положението при мен, стичат се огромни количества капки. А нищо не е подходящо за лице (поне в аптеките така твърдят). Иначе от Одерекса и аз съм доволна, но не позволяват да се слага на лице. Та може ли съвет?

Общи условия

Активация на акаунт