Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 743
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Някой използвал ли е това?

Аз го ползвам от месец, купих го случайно и за 1 път попадам на нещо, от което действително не се потя почти изобщо.  Shocked Но пък каква ли химия е.  newsm78

# 526
  • Стара Загора
Аз изобщо не съм доволна от тази ролка.В пъти по-доволна съм от ролката на Била -MY  Peace

# 527
  • Бургас

Аз го ползвам от месец, купих го случайно и за 1 път попадам на нещо, от което действително не се потя почти изобщо.  Shocked Но пък каква ли химия е.  newsm78

Буржоа имат две други ролки /изглеждат като тази с топченце на капачката/, които са без алуминий и парабени. Струват 5-6 лв. Ползваме ги с мъжа ми и сме доволни.

# 528
Аз съм позвала дезедорантите на Bourjois (лилавия като показаната ролка и един бял). Ефикасни са и двата, но са много силно ароматизирани и е много специфична миризмата. Ако се напръскам с него не трябва да си слагам парфюм, защото става голямо смесване на миризми. Другото, което не ми хареса, е че след напръскване като си пусна ръцете долу и започва да лепне. Много неприятно. Трябва да стоя наказана с вдигнати ръце, докато изсъхне.

# 529
  • Бургас
Аз съм позвала дезедорантите на Bourjois (лилавия като показаната ролка и един бял). Ефикасни са и двата, но са много силно ароматизирани и е много специфична миризмата. Ако се напръскам с него не трябва да си слагам парфюм, защото става голямо смесване на миризми. Другото, което не ми хареса, е че след напръскване като си пусна ръцете долу и започва да лепне. Много неприятно. Трябва да стоя наказана с вдигнати ръце, докато изсъхне.

Не съм ползвала дезодорантите на Буржоа /а и по принцип не ползвам дезодоранти/, но тези за които говоря, освен че са безопасни, имат деликатен аромат и не лепнат въобще. В началото след нанасянето стоят мокро, но изсъхват след минута-две.

# 530
miss juli, каквъв цвят са тези ролки? Можеш ли да изнамериш снимка?

# 531
  • Бургас
miss juli, каквъв цвят са тези ролки? Можеш ли да изнамериш снимка?

http://www.ivis.bg/bourjois-mineral-respect-%D1%80%D0%BE%D0%BB-% … %D0%BD-p7677.html

# 532

Благодаря ти!   bouquet Ще я пробвам.

# 533
  • out of space

Само такъв си купувам и съм много доволна!

# 534
Не съм доволна от спрейчетата на Буржоа. Бях ползвата розовия и зеления, но без никакъв резултат.Ролките не съм ги пробвала,тъй като предпочитам спрейове Simple Smile

# 535
На мен само миризмата на лилавата ролка ми харесва, на другите ми е даже кофти.  newsm78
Даже ме е яд, че (сигурно за разлика от дезодорантите) след доста кратко, ароматът не се усеща, но пък ефектът си остава цял ден.

# 536
   Знаете ли дали има спрей на SVR?

# 537
   Знаете ли дали има спрей на SVR?

Има - да. Ето този - http://apteka.framar.bg/30019107/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B8% … 0%D0%BD%D0%B5-svr

Доколкото знам не е аерозолен, а пръска тънка струйка.

# 538
Аз ползвам Одорекс от повече от година и половина. Нямам никакви проблеми в следствие на това. Но сигурно е възможно да се появявят при някого. Лично аз обаче съм страшно доволна. Никакво изпотяване няма, а преди имах проблем с това - не с миризма, но с мокри петна по дрехите, дори зимата.  Confused След продължителната употреба го ползвам все по-рядко, сигурно веднъж на две седмици. Според мен ефектът му не е свързан със запушване на порите, действа различно. Бучки съм получавала само и единствено преди доста време и то от обикновени стикчета. Минавали са веднага щом спра въпросното, по спомен - Рексона.
Сега стикчета ползвам само, за да се ароматизирам под мишниците, затова и ползвам Dove - мирише на чистичко.   Peace

# 539
  • Пловдив
в момента съм на рекона- става горе долу..За другата седмица съм си поръчала ролката на Нукс и ще дам отзив по нататък Peace

Общи условия

Активация на акаунт