Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 735
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Не се съобразих. Embarassed

REVLON Mitchum

# 556
  • Под люляка

Genuine   bouquet миналата година я видях тука в темата и си взех ролката. Определено съм много доволна  Peace

# 557
Здравейте момичета! Simple Smile Края на юли месец съм булка, сватбата ни е дневна и на всички е известно каква жега ще е тогава...та въпроса ми е, какво бихте ме посъветвали да използвам против изпотяването под мишниците (като се има в предвид, че моето е малко по-силно от нормалното)? От изчетеното до тук съм се спряла на Одабан, Одорекс и SVR-спирал крем, но моля Ви, дайте и вашия съвет? По принцип ползвам Nivea и Dove, но те не са нищо кой знае какво и в никакъв случай няма да рискувам на сватбата с тях.
Чакам съветите ви....като предварително благодаря! Simple Smile

Одорекс не се понася добре на всяка кожа - зачервявания, дразнения и дори дерматити са често срещани странични реакции. Може да не се потиш, но на сватбата да си с червени сърбящи петна също няма да е приятна гледка. Аз го позлвах година без проблем и направих дерамтит като му смениха опаковката. Имаш достатъчно време, пробвай кое ще ти понесе и ще ти се отрази най-добре.

# 558
Не се съобразих. Embarassed

REVLON Mitchum

Благодаря! Ще го изпробвам Simple Smile

# 559
Здравейте момичета! Simple Smile Края на юли месец съм булка, сватбата ни е дневна и на всички е известно каква жега ще е тогава...та въпроса ми е, какво бихте ме посъветвали да използвам против изпотяването под мишниците (като се има в предвид, че моето е малко по-силно от нормалното)? От изчетеното до тук съм се спряла на Одабан, Одорекс и SVR-спирал крем, но моля Ви, дайте и вашия съвет? По принцип ползвам Nivea и Dove, но те не са нищо кой знае какво и в никакъв случай няма да рискувам на сватбата с тях.
Чакам съветите ви....като предварително благодаря! Simple Smile

Одорекс не се понася добре на всяка кожа - зачервявания, дразнения и дори дерматити са често срещани странични реакции. Може да не се потиш, но на сватбата да си с червени сърбящи петна също няма да е приятна гледка. Аз го позлвах година без проблем и направих дерамтит като му смениха опаковката. Имаш достатъчно време, пробвай кое ще ти понесе и ще ти се отрази най-добре.

Да, точно това ми каза и една моя приятелка, на която от одорекса и се е получил силен обрив. Искам да изпробвам различни продукти и когато дойде "деня" Simple Smile да съм спокойна, без притеснения от изпотяването, затова се доверявам на вашите препоръки! Simple Smile

# 560
направо ме отказвате от този Одорекс, а мисля да си го купя днес ... просто не мога да търпя вече тази пот, дано ми го понесе добре кожата. Обаче ме притеснява понеже съм активно спортуващ и да не да си вкарам някой автогол с този Одорекс, че както и ще ходя в чужбина след 1 месец направо много ме е страх да не направя някой фал ...

# 561
На мен Одорекс ми помагаше.
В минало време.
Вече не.
А от както прочетох какви странични ефекти има...уплаших се и го изхвърлих.

# 562
ползвам Жилет гел за под мишниците Simple Smile
с мъжа ми си купуваме по един и всеки си има в шкафчето

# 563
След всяко пръскане с Одорекс ли на сутринта трябва да се плакнат мишниците с вода?

# 564
Здравейте , не съм писала от години! За Одорекс се чудех от миналото лято , пред два дни се престраших и го купих. Пръскам се по схемата и за първи път от нямам спомен колко години нося цветни дрехи , направо е уникален препарат !!! Вземе те си който има нужда , са самочувствието си няма да говоря , стига до тавана . Направих си тест на ръката преди да го ползвам подмишниците .
 Grinning

# 565
За странични ефекти , освен кожна непоносимост не прочетох в листовката на продукта , че има химикали спор няма , преценете сами !

# 566
вземи си червения одорекс

# 567
  • София
вземи си червения одорекс
Отдавна няма с червена капачка. Нали затова се оплакваме, че в новата опаковка не ни кефи. Хем е по-малко като количество, хем е по-скъпо, а и са спестили от съставките  newsm11

# 568
Някой може ли да сподели за действието на SVR-спирал крем, спрей или рол он, добри ли са? Simple Smile

# 569
Хора моето изпотяване не е страшно обилно,нито пък по цялото тяло,но винаги просто се потя и най-лошото е ,че си има неприятна миризма и ПОЧТИ НИЩО не помага,отвратително е,знам че Одорекса спасява положението ама като се замисля,че е временно ми се отщява Sad Ползвала съм Рексона,Лейди Спийд Стик,Ревлон,Дав.... нищо,най-много съвсем малко да не с еусеща миризмата на пот,а да е смесена с тази на продукта,препоръчайте нещо Sad

Общи условия

Активация на акаунт