Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Одорекс спираШЕ изпотяването за доста време, ако се прилага според описанието на опаковката. Само че като всичко хубаво беше време да го развалят  ooooh! Производителите явно много си повярваха и увеличиха цената, намалиха грамажа, а и от съставки пестят. Просто не е това, което беше в продължение на години.
В момента съм доволна от http://tiliya.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/_ … 5114b092886e4.jpg
Реших да го пробвам, защото съм доволна от марката като цяло. Освен това в момента има промоция  и два дезодоранта са на цената на един.

# 601
Това на СВР има ли ефект върху самото изпотяване,а не миризмата?

# 602
Доста често чета за този проблем. Настръхвам като се сетя как се чувствах с тази мокрота и грозотия. Не можех да облека това , което ми харесва, а това на което не личи, че съм се изпотила. При мен беше на емоционална основа, и без да съм била на лекар съм сигурна. Но.... живях в Италия и открих PERSPIREX. Да, има алуминий в него, но знаем ли още колко вредни вещества поемаме чрез кожа и уста. Вие си преценявайте. Аз сега си купувам дрехи, които ми харесват!!!

Продава ли се в БГ?
Не знам, от аптека в Рим си го купих преди много време, но мисля, че има и сайтове, които го продават!

# 603
  • Sofia
Някой слагал ли си е ботокс ,чувала съм,че има ефект...
Лично аз каквато съм бъзла не бих се подложила на тази процедура...
Засега съм доволна от кристала на Брилинтили и гела на Лейди спид стик

# 604
Аз може би нямам чак такъв проблем, но има още излишни килограми след раждането и имам чувството, че се потя повече.
Никога не съм могла да нося в топло време тениски-ръкавите ме дразнят под мишниците и имам мокри кръгчета.Само потници и то доста изрязани под мишниците, иначе и тях мокря.
А сега с тези кила май е по-зле  Rolling Eyes
И аз се чудя за ботокса, но може би е крайна мярка, а и си мисля да сваля първо килограмите, а после евентуално да сложа.
Но сега нещо по-действащо от аптеката ми трябва Rolling Eyes

# 605
Одорекс спираШЕ изпотяването за доста време, ако се прилага според описанието на опаковката. Само че като всичко хубаво беше време да го развалят  ooooh! Производителите явно много си повярваха и увеличиха цената, намалиха грамажа, а и от съставки пестят. Просто не е това, което беше в продължение на години.
В момента съм доволна от http://tiliya.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/_ … 5114b092886e4.jpg
Реших да го пробвам, защото съм доволна от марката като цяло. Освен това в момента има промоция  и два дезодоранта са на цената на един.

Аз съм ползвала "Spirial gel moussaunt" на същата марка http://www.dermahelp.bg/image/cache/data/SVR/Spirial-Gel-Moussant-500x500.jpg
Когато отидох на кожен лекар, той ми го препоръча. Всеки ден го използвах, но нямаше ефект. Но може дезедоранта да има повече ефект.

# 606
  • Варна
Това Одорекса явно наистина е спасението,но май май както всичко хубаво на този свят кратко Sad четох някои мнения,че дори почти спирал изпотяването и хората,които го ползват,все по-рядко и по-рядко имат нужда от него,истина ли е това? Дали наистина с времето и ползването му потенето намалява?
истина е ,малко по-горе писах ,че вече го ползвам максимум веднъж месечно .Едно флаконче ми стига за повече от година май така като гледам. И никога не съм си връщала първоначалното състояние в което бях преди да започна да го ползвам

# 607
  • София
Това на СВР има ли ефект върху самото изпотяване,а не миризмата?
Има ефект, да. Самият рол-он няма миризма.

# 608
Божее дано и при мен е така,защото ако щете вярвайте,изгубвам желанието си да живея..изляза с чисто прани дрехи и след малко съм се изпотила и мирише неприятно Sad А най-много ме притеснява това-при спортуващи като мен как се отразява,то нали спира потенето,пък като спортуваш излиза много пот от теб  Thinking

# 609
  • София
Преди и ааз бях много доволна от Одурекса, но сега вече почти не действа. А на един дезодорант никак нямам вяра

# 610
Божее дано и при мен е така,защото ако щете вярвайте,изгубвам желанието си да живея..изляза с чисто прани дрехи и след малко съм се изпотила и мирише неприятно Sad А най-много ме притеснява това-при спортуващи като мен как се отразява,то нали спира потенето,пък като спортуваш излиза много пот от теб  Thinking

Аз съм загубил всякаква надежда за вариант в който дори с 50% ще се намали потенето, при мен потенето е изцяло по цялото тяло и е много гадно. Стане ли 20 градуса и просто няма как да не се изпотя целия още на първата минута.Не случайно обичам есента и зимата, защото поне ми е малко нормално. Да не говорим, че това време е много гадно, че ми е много  горещо+трудно дишане в тази жега+потенето= една гадна комбинация.  Чак ме е срам да излизам с приятели, а и сред хората, че като гледам как другите хора не са потни, а аз  целия вир вода още като изляза..., но при мен проблема с потенето е  наследствен,т.е гените  ми . Гадно нещо е потенето Cry.

# 611
 mude , може да ти се стори странно моето предложение, но ако проявяваш интерес може да погледнеш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619044.0
Нещо малко по-различно от дезедоранти, ролки и прочие. В повечето случаи проблемите са ни в главите  Peace

# 612
mude , може да ти се стори странно моето предложение, но ако проявяваш интерес може да погледнеш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619044.0
Нещо малко по-различно от дезедоранти, ролки и прочие. В повечето случаи проблемите са ни в главите  Peace

Дали ще помогне, защото все пак това е наследствено  моето обилно потене и все да ми е топло.

# 613
  • Sofia
Правил ли си изследване на щитовидна жлеза...И на мен все ми е топло и се потя,но проблема ми е от жлезата
А с килцата как си,ако има в повече е добре да се редуцират

# 614
Да, правил съм изследване за жлезата и няколко хормона, даже на докторката мнението беше че  е наследствено, защото баща ми и той се поти много, а от към килограми е  с нормално тегло.

Общи условия

Активация на акаунт