Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 706
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
mude , може да ти се стори странно моето предложение, но ако проявяваш интерес може да погледнеш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619044.0
Нещо малко по-различно от дезедоранти, ролки и прочие. В повечето случаи проблемите са ни в главите  Peace

Тази техника би помогнала на хора, които се изпотяват прекалено ли?

# 616
mude , може да ти се стори странно моето предложение, но ако проявяваш интерес може да погледнеш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619044.0
Нещо малко по-различно от дезедоранти, ролки и прочие. В повечето случаи проблемите са ни в главите  Peace

Тази техника би помогнала на хора, които се изпотяват прекалено ли?
Предложих го като вариант за хора, които се изпотяват от стрес, притеснение, стиснение и други такива емоционални състояния. Не гарантирам за резултати, но наред с дезедорантите, не пречи да си помагаме и с алтернативни методи.  Peace

# 617
Знам за сода. След като излезеш от банята си натъркваш малко под мишниците .  Peace

# 618
  • Пловдив
Одорекс спираШЕ изпотяването за доста време, ако се прилага според описанието на опаковката. Само че като всичко хубаво беше време да го развалят  ooooh! Производителите явно много си повярваха и увеличиха цената, намалиха грамажа, а и от съставки пестят. Просто не е това, което беше в продължение на години.
В момента съм доволна от http://tiliya.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/_ … 5114b092886e4.jpg
Реших да го пробвам, защото съм доволна от марката като цяло. Освен това в момента има промоция  и два дезодоранта са на цената на един.

А откъде го купуваш?

# 619
някой има ли отзиви от deo roll on на Nuxe, Bioderma...?

# 620
Добър ден проблема ми е следния постоянно се изпотявам под мишниците още не съм сложил тениската и се изпотявам момче на 17 години съм излиза ми се на вънка постоянно но се притеснявам заради гадното изпотяване под мишниците. Моля ви дайте ми някое ефикасно лекарство или нещо което е ефикасно ще ви бъда много благодарен. Иначе използвам рол-он на Нивея но не помага използвал съм и одорекс но и то не помага .... Sad Благодаря предварително! Забравих да ви споделя че тренирам футбол от малък но не мисля че е от това .... Sad

# 621
Девил999, като ти премине тийн периода ще намалее изпотяването  Peace
SVR се продава в аптеките.
Отскоро съм с новата ролка на Виши с червена капачка, малко по добра ми идва от зелената на Виши и съм доволна.

# 622
Девил999, като ти премине тийн периода ще намалее изпотяването  Peace
SVR се продава в аптеките.
Отскоро съм с новата ролка на Виши с червена капачка, малко по добра ми идва от зелената на Виши и съм доволна.

Би ли ми дала повече информация за " СВР " колко струва как се ползва , ефикасно ли е и т.н? След това да слагам ли рол он .. ?

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 23:22 от devil9999

# 623
някой има ли отзиви от deo roll on на Nuxe, Bioderma...?
Аз съм с рол-он на Bioderma от миналата година и го препоръчвам горещо. Само в най-най-големите жеги се потя, иначе ми пази, заслужава си паричките. Взех си този вид:

http://www.kozmetika.bg/showimg.php?filename=dx300_40081.jpg

# 624
Имам 2 въпроса-наистина ли като премине пубертетът и изпотяването ще намалее  Shocked защото ако е така... ;х имам да валям 10 кг някъде,дали това оказва влияние в/у изпотяването?

# 625
Сигурно оказва, пълните хора се потят повече.

# 626
И аз съм с ролката на Биодерма, доволна съм  Simple Smile

Сега видях,че имат и много изгодна промоция 1+1 Grinning

# 627

Биодерма ли?

# 628

Биодерма ли?

Да, ролоните на Биодерма.

# 629
Не се ли притеснявате да спирате потенето? Нали това е естествен механизъм на организма за охлаждане, а и от токсини да се разтовари?

Общи условия

Активация на акаунт