За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 17

• 27 633
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Е,струваше си поне да попитам Tired

# 586
  • София
Моят от скоро си смени режима. Не, че и преди е ставал много рано. Но напоследък става към 10-10:30. Но пък ляга късно. А понякога става и към обяд Simple Smile

# 587
Момичета с какво миетет бебетата си с гел душчета или вече с шампоани?

# 588
  • София
Моя го къпя с гел на Бюбхен. Последният път, защото свършихме Бюбхена, го къпах с шампоана на кака му Simple Smile

# 589
Главичката я мия с шампоан на Нивеа за чувствителна кожа,а тялото с Тео бебе.

# 590
  • София

с каквото понася на бебето.
ако душ гела е за тяло и глава и му понася, не бих го сменяла...
иначе бих къпала със шампуан...с нещо, което е само за тяло не.

# 591
До към 2 годишна възраст го миех с шампоан за тяло и глава. Сега вече си има отделен шампоан за косата и душ гел за тялото.

# 592
Има толкова различна козметика за деца,нека не превръщаме и тази тема в такава за марки !

# 593

С Мустела 2в1 http://www.amazon.com/Mustela-Hair-Body-Wash/dp/B00021D2SO

# 594
Момичета има ли нещо бабешко и безвредно, което мога да приложа при 9-месечния ми син при опасение за настинка? От сутринта киха през 5-10 мин., носът му "хърка" отвреме навреме, но не тече. Таткото е болен сега, но може и от променливото време да е настинал. Утре сутринта имаме час при педиатър, но ми се искаше да питам и вас сега. Аз съм в подобно положение като при малкия и се чудех какво мога да пия при положение, че кърмя?

# 595
  • София
Физиологичен р-р за носа. Мисля, че можеш да дадеш Осцилоскокцинум (разтворен във вода) и 1/2 ампула вит. С. Но за тях се консултирай с педиатъра.

# 596
Точно каквото е писала АнМари изписаха на Маги при първото вирусче. Нито едно от трите няма да навреди, но консултирайте се непременно с педиатъра ви утре, дори детето да е по-добре.

# 597
Осцилококцинума може да го даваш и без лекарско предписание!Аз лично съм доволна от него.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 09:09 от Кристал

# 598
Мерси въпроса ми беше дали не мога да го мия с шампоан а тялото с пяна за вана?

# 599
Мерси въпроса ми беше дали не мога да го мия с шампоан а тялото с пяна за вана?

Можеш, разбира се. Главата мия с шампоан Бюбхен, а тялото - с Атодерм на Биодерма заради АД.

Общи условия

Активация на акаунт