ПРОТЕСТ - Прозрачност при прием в детските заведения СОФИЯ

• 6 478
  • 124
  •   1
Отговори
# 120
Толкова съм се "отказала", че съм си залепила линка "А защо няма места за нашите деца? Истината за приемът в столичните градини." на страницата във фейса със следния призив:
"Хора, ударете едно рамо - даже и да не сте в София, дори и да не сте в България, може и да не сте от планетата Земя!
Моля Ви, подкрепете ни!!!"

Тук проверявам дали има новини за дата и час, но си признавам че съм по-често на "сводка" в "Страстите" Wink

# 121
  • София
И аз не съм се отказала. Във Фейсбук почти не влизам.

# 122
  • Ловеч
За любителите на животните го дадох като пример.
Поне 1/5 от цяла България живее или работи в София, проблем с недостига има и на други места, но няма как да ги обхвана.
Тазгодишната кампания прецака 12700 семейства, а никой в страстната тема не продумва за момента за К4 и за класираните по този критерий.
А във Фейсбук е сложена доста информация защо няма места, която не засяга протеста - той трябва да е следствие, а не причина за обединение. За да има протест за нещо трябва да се познае материята иначе каква кауза защитаваме - няма да давам примери.
В страстната ще пиша когато престане да се изписва за 3дена и се задават едни и същи въпроси.
Защо няма места? Ами защото..... изброени са над 20детски градини, които не функционират като такива, ами колко са разрушени и на тяхно място са построени блокове? Колко комплекси се презастроиха докато градините в тях се продаваха на безценица..... Всичко това е ставало пред очите ни и ние сами сме си виновни за положението - сега трябва да поправим стореното, но не за да дойде някой след това и да затвори градините отварящи врати днес.
Съсредоточавам се върху децата си защото нямам много време с тях.

# 123
  • София
Сега видях фейса. В групата няма и 600 човека.

# 124
Лично аз поздравявам Айрис за труда й във фейсбук Simple Smile Информацията е предоставена достъпно и много добре систематизирано! А членовете вече са 716 http://www.facebook.com/group.php?gid=117876078229506

Общи условия

Активация на акаунт