ПРОТЕСТ - Прозрачност при прием в детските заведения СОФИЯ

• 6 506
  • 124
  •   1
Отговори
# 105
Браво, Айрис! Много добре си структурирала страницата във фейсбук! Логнах се и поканих 130 души. Вярвам, че поне 100 от тях ще се отзоват до 2-3 дни.

# 106
  • Ловеч
Браво, Айрис! Много добре си структурирала страницата във фейсбук! Логнах се и поканих 130 души. Вярвам, че поне 100 от тях ще се отзоват до 2-3 дни.
Благодаря Embarassed .За един ден сме набъбнали до 127човека, но наистина ще е чудесно ако пишете всички вътре - дала съм такива опции/само трябва да видя защо не излиза автоматично на стената при публикуване Embarassed / . Даже и мейла на групата го направих в тон с кампанията. Лаик съм/и то пълен/ - давайте ЕСПА, Дорис Тенеди, интервюта, обещания, а като насъберем малко инерция ще пуснем линка с групата там където трябва Mr. Green

# 107
И аз се логнах и също пратих доста покани. Пратих дори и на приятели, които все още нямат деца, но като цяло според мен биха откликнали на идеята положително.  Peace
Айрис   bouquet - поздравления!

# 108
A видяхте ли репортажа за протеста за детските надбавки - имаше три майки на кръст... Много ..жалко.  Rolling Eyes

# 109
И аз се присъединих и разпратих покани на всичките ми познати, живеещи в София.

Протестът за увеличаването на надбавките според мен си е обречен на провал, при положение, че постоянно се тръби как парите за помощи не стигат и е възможно да спре изплащането им. Та на фона на всички "мерки за излизане от кризата", не виждам кой ще погледне сериозно на подобен протест.

# 110
И аз се присъединих и разпратих покани на всичките ми познати, живеещи в София.

Протестът за увеличаването на надбавките според мен си е обречен на провал, при положение, че постоянно се тръби как парите за помощи не стигат и е възможно да спре изплащането им. Та на фона на всички "мерки за излизане от кризата", не виждам кой ще погледне сериозно на подобен протест.

А и имайки предвид, че доста от родителите изобщо не ги и взимат...най-вероятно изобщо и не ги интересува дали ще ги увеличат или намалят.

# 111
  • София
Момичета и аз се присъединявам във фейсбука. Освен това съм и ЗА протест. Докато си траем като овчици, все ще ни тъпчат. Ще следя за дата и час  Peace

# 112
Браво,моми4ета!
И аз се присъедих във фейсбуук, ако не работех бих до6ла и на протеста.Желая ви успех,поканила съм вси4ките ми приятели. Peace

# 113
  • София
Аз досега не се бях разписала в тази тема, макар че я следя. За протест - там ще съм, без значение дали ще приемат детето или не.

# 114
  • София
Защо никой не пише в тази тема, отказахте ли се от протеста?  Laughing

# 115
По-скоро защото страстите са съсредоточени в другата тема в момента Simple Smile Иначе аз не вярвам някой да се е отказал от протеста. Почти всички мами, чиито дечица бях априети на първото класиране, напиасха, че ако има протестни действия, ще ги подкрепят. Аз лично не го написах Simple Smile , но пак ще подкрепя протестните действия Peace

# 116
  • Ловеч
Не съм се отказала - още повече че не сме приети, но това е друга тема.
Малко съм разочарована - очаквах повече хора да се присъединят към групата във Фейсбук, расте, но много бавно. Към 560човека е в момента
Информацията която съм сложила вътре е проверена и достоверна. Но за да ни обърне някой внимание групата трябва да мине поне 2хил. човека. Не може измислени групи в защита на животните да имат 160хил привърженици, а нашите деца 560 - да се стегнем малко.

И още нещо:
2162 деца класирани с 10точки и нагоре, по социален критерий са 1191 значи класираните с К4 са 971
Къде отидоха 50те приети от миналата година на Минчева

# 117
Айрис, аз лично отказвам да се присъединявам към групи във Фвйсбук. Там се правят групи за какво ли не и не съм сигурна доколко има тежест една такава група. Информацията, която ми е необходима за протеста, мога да намеря тук, както и пак тук евентуално бих могла да предложа някакво съдействие.

# 118
  • София
(...) Но за да ни обърне някой внимание групата трябва да мине поне 2хил. човека. Не може измислени групи в защита на животните да имат 160хил привърженици, а нашите деца 560 - да се стегнем малко. (...)
Привържениците на животните са от цяла България. Тук става дума за проблем изцяло и единствено за община София. 560 не е никак малко, ако действително се организираме добре и протестираме на дело, не само по форумите  Peace

Аз впрочем се присъединих във ФБ, но пък там почти не влизам, следя тук за информация.

# 119
Мда, в другата тема наистина има желаещи за протест. Ако действително се съберем 500-600 човека пред общината, не мисля, че е зле.  Mr. Green Никак даже.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт