А това му е любимата песничка
http://www.vbox7.com/play:6c2dc613

Накрая и аз пак се разболях. Тъъъъкмо уж се позакрепихме, предния четвъртък най- накрая бяхме на работа и на ясла и в понеделник като сиго взех ми казаха че пак кашля и днес без бележка няма да го приемат а педиатърката днес е 2-ра. Та така Сани пак си е в къщи, но аз вече няма как да взимам болничен, та с баща му се гледаха до 14ч и аз в 16 и 30 се прибрах. С триста зора баба му се нави да седи в къщи докато се прибера.
Голям сладурчо 
И на Шрек, Мики маус и Мечо пух
Ааааааа и "Листопад"
-> Сани гледа Листопад
За говоренето и памперсите хич не му мисли. Покрай яслата дребния много говори, вечер ми разказва книжките които са разглеждали и пее по няколко думички от всички песнички. За памперса - вече нося по 1 но в повечето случи на обяд не му го слагат
Само нощем още е като цистерна.
Бързо оздравяване

На мен 1 ден като го няма дребния ми липсва а теб милата направо не те мисля
Целувки на бърборкото ноли
Чакаме снимки с униформа 
http://picasaweb.google.bg/118139984298007624736/042009#5458785265972358274 
Даже и да се оптам да сменя канала не става, започва да крещи "дядо, дядо пусми ми дядо"
Боби гледа "Малки жени " как види филма отива да целува телевизора
много ги харесва
от сега по мацки си пада
че и целувки раздава
)))))))))))
Днес пак с баща си се гледат, а аз почивам утре и в другиден и ще се гледаме
и тогава ще пиша повече
Ние сме с кашлица
като дърт пушач, пием два сиропа и си мисля че от тях кашля повече. Утре сменяме втория сироп. В понеделник кашляше сутринта след ставане, после нямаше кашляне, но след следобения сън почна доста по-често. Според мен от сополите, дано като почна Мукосолвана да намали това кашляне...
Тези кашлици ще ни довършат, глед и в офиса си го водил, милата ти. 
Още се хиля...

от мен
Яд ме е че тъпата ни държава цял живот ни дои и когато се наложи да ни помогне не само не помага а и пречи

И общо взето такива работи при нас:)
Боксуват му кроксовете а

Пожелавам ви бързо да оздравявате 
Какво ще е бебчето видя ли се 

Затова като Мария тръгна на ясла психологически бях подготвена , че и с нея ще е същата драма... Но малката скорпионка се оказа доста по-държелива от брат си. Вярно е, че се разболява, но определено да чукна на дърво не е така, както беше миналата зима с брат си... Давам и на двамата Ехинацея, други имуностимуланти, но съм се убедила, че явно трябва да си поболедуват, за да си изградят някакъв имунитет. На един мой колега така децата му пропуснаха градината, защото майка им доста се притесняваше че ще боледуват. Като тръгнаха на училище се скъсаха да боледуват. Сега моят колега се моли децата му да преболедуват разните шарки докато са още по-мънички, че като пораснат още малко ще е по-гадно за тях.. Та.. явно не е ясно кое е по-добре.. Да боледуват докато са малки и да не ходят на градина или да боледуват като пораснат и да отстъстват от училище.. Съжалявам мацки че доста дълъг пост се получи...