Дядо Коледа, подарък донеси на всички ОКТОМВРИйчета добри!

• 37 160
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Ехооо, здравейте ,момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде и аз да драсна някой ред, да не ни забравите Wink

При нас (за сега, пу-пу) всичко е наред, работа започнах от днес, всичко е много добре, шефове, колеги, място, заплата - доволна съм - дано е все така!!! Hug

Хайде ставам, че ще вечеряме, на всички приятна вечер!!! Hug

# 661
здравейте Simple Smile
минавам да се похваля ,че започвам работа от понеделник
˙·٠ Bulechka™٠·˙ надявам се и за напред да ти харесва
приятна вечер

# 662
valen_tina  Hug˙·٠Bulechka™٠·˙  HugХа дано да ме прихване от вас и аз да почна ,че вече в къщи не ми се стои Peace

# 663
Eхооо, тук пак е затишие, къде сте всички?

# 664
  • София
Аз съм тук  Simple Smile
Но освен да се оплача, че 4 дена беше на градина и сега пак сме у нас....няма какво друго да напиша... Дано да ни е последното боледувано поне за тази година. Като казвам ние включвам и себе си и баща и, то не бяха гърла, сополи....отврат...
Ако има и други болнички им пожелавам бързо оздравяване  Hug
Валентина, Булечка, честито, дано работата ви носи не само парички, но и удовлетворение от свършеното и много готини колеги и шефове   Wink  Grinning
Хубав ден момичта   bouquet Hug

# 665
Момичета, не съм писала, но ви чета.  Булечка и Валентина, да ви върви по вода на работа и да разказвате!  Ние си се гледаме още вкъщи, не съм го дала на детска градина. Може би от пролетта, че ми се иска да мине вирусния период. Изкарахме много дълго боледуване с кашлица, влачихме се и аз и баткото три, четири седмици. Добре че Кари не се зарази. Майка ми се пренесе да живее в София и на моята улица най-сетне изгря малко слънце, че иначе съвсем... Crazy. Сега от време на време тя идва у дома през деня и аз излизам или пък ги водя у тях, тя е на близо. За Рождество ще бъдем най-вероятно всички при нея, а за Нова Година нямаме никакви планове и сигурно ще си киснем у дома Sad. Вие как ще празнувате??
Това е накратко за нас. Целувки и прегръдки на всичкии!!  bouquet

# 666
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
Аз наитина се изгубих  Blush , но си плащам глобата http://erisii.snimka.bg/children/dekemvri-2010.556696.21769102
Ние сме добре, Христина вече ходи на градина и то с желание. Понякога ми прави номера сутрин и затова често закъснявам за работа  Embarassed Добре, че ме търпят колежките. Откакто тръгна на градина научи много нови неща и вече си личи , че е голямо момиче. Преди не ми даваше да и правя прически , да обличаме рокли, а сега сутрин си иска червилото  Wink , купила съм и един гланц на Бочко и ползва него.
Вече съм се настроила празнично. Довечера сме на банкет, а утре заминаваме за Боровец за 2 дни  Grinning
Много ни е празнична темата, Октомври   bouquet
Жалко , че все по рядко се пише в нея и все по-малко   Sad
Валентина, Булечка, Честита ви нова работа   bouquet Дано да случите на добър колектив и да се чувствате удовлетворени  Simple Smile
Геринг, на теб и на сладката Николая дано през новата година по-малко да боледувате  Praynig, а сега бързо оздравяване  fingerscrossed
Мечтание, дано и ти скоро да си намериш работа  fingerscrossed
Азалия, ти как се справяш, дано Варти да те слушка и да помага  Grinning Ние вече запазихме за Нова Година места в едно заведение до нас.
Нелкин, Мишонка, Мпуле, Надявам се, че вече сте оздравяли  Flowers Four Leaf Clover
Мпуле, кажи кои са тези мами да им честитим  Wink

На всички останали много   bouquet

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 10:59 от erisii

# 667

Здравейте, момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

За празниците - ние за Коледа ще сме при наще, а за НГ сме решили да сме си в къщи, само ние - миналата година бяхме така и ни беше много хубаво!!!

Гери, бързо оздравяване, мила и повече никакви болести, не само тази година, ами изобщо!!! Hug

На всички останали  Hug Hug Hug и весело изкарване на празниците!!! Hug

# 668
Добро утро и от мен, сержирам ипо едно топло кафенце

Не смея да кажа ,че Мила е добре, още й виси по някой сопол,ама се пооправи, дори вчера хдоих спецялно да казвам на госпожата да я обличат като отиват до стола да се хранят,защото тука ги водят както са в стаите, излизат до стола в тоя студ по блузки както са.Нямало място вика за якетата, ама те децата бягат до там,така ,че вик ане може да се е разболяла от тука. Викам 2 АБ изпи за 3 седмици и ако скоро пак се разболее ще я спра от детска и ще сменя училището догодина. И сега пак не яде там,така е като оцъства известно време ,пак докато почне да яде минава сумати време. Иначе си взимат 100 евро за стола всеки месец,ходи не ходи,яде не яде.
Аз работя, сега по празниците имаме доста работа,Голден Роуз взе да им харесва на тукашните.
За Бъдни вечер ще сме си в нас, аз съм на работа до 8 вечерта, мъжете ще приготвят масата. За 31 ще имаме гости,сестра ми ще идва с мъжа си ъ ще сме си в нас .
Гери- бързо да с еоправя Ники, измъчу се и тя с тия болести.
Азалея пусни малко снимки да ви видим. Малката вече сигурно ще почне да гони батко си ,не сме я видели още.
Ерийзи-весело изкарване на банкета. Снимкит еще гледам по-късно.
Венерче- да пуснеш снимки д ате видим като заслабнеш. Не се губи де. Пиши по-често.
Диде- оздравя ли Сани?

А другите дето само надничат тука и не пишат ,страхотни глоби им налагам, и до 3 ще боря ,ако не се разпишете ще има да черпите на лято ви идвам на гости,ама цялата тумба 4 човека. Ядене пиене спане,всичко поемате. То с вас не може на глава да се излезе, всияки се молим тука да се разпишете,няма и няма. Сърдита съм пък. Crossing Arms

# 669
# 670

Мегиии-туй не се смята. Глобена си пак. Naughty

# 671
Така като гледам голямо гости ми се очертава и то по цяла България,че и в Америка даже. А? Айде стягайте се за гости,ама имайте пред вид ,че моите мъже ядат много ,а големия и пие много.  #Cussing out

# 672
 Hug mishonke

http://picasaweb.google.com/volskabg/201002#
Плащам ведага, но нямам нищо против и гостите Wink
На всички от все сърце желаем Весела Коледа и Щастлива Нова Година. Бъдете живи и здрави!

# 673
здравейте момичета Simple Smile
днес съм в почивка , работата ми харесва и засега съм доволна от повечето колежки ,натоварено ми е но не усещам как минава времето ,работя на смени по 8 часа и ни се полагат по 2 почивни дни в седмицата ,но са разпокъсани
маграт чеснова и   erisii  страхотни снимки
mishonka95 , Геринг  и всички ,които са болнички бързо оздравяване Мечтание пожелавам ти през новата година и ти да си намериш хубава работа
Венера как върви с диетата ?
Аз на всички празници ще съм на работа и на Бъдни Вечер , на Коледа  и на Нова Година, ще празнуваме вкъщи
приятен ден на всички

# 674
Ох,ние пак сме с Т. Иде ми да крещя до небето. Има и кашлица и ми мирише на ларингит този път. 3 дена ходи на детска и ей на. Май наистина ще я спра зимата. Д си умира от скука в къщи,ама стига толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт