НОЕМВРИйски мами 2010 - отбора в тема втора.

• 25 216
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тия изследвания плащат ли се или в различните лаборатории е различно..?
Аз само на урина съм правила и ми искаха левче.

Изследванията са безплатни в някои лаборатории, а в други само СПИН и австралийския антиген или сифиис са платени.

На новите мами добре дошли  Hug.

На дипломиращите мамчета желая късмет  Peace  Peace Peace.

# 346
Това звучи успокоително Josefin Simple Smile, ами по тези калкулатори излиза, че е на 24 ноември, а аз днес от вълнение даже  забравих да го питам -лекарят, чак като се прибрах се сетих, ама всъщност  той не трябваше ли да ми каже сам , без да го питам newsm78

# 347
  • Пловдив
Франческа и аз имах притеснения,в 5г.с.нищо не се видя,в 6г..с.само малко сакче,в 7г.с. по-голямо сакче ,като тогава единия доктор ме гледа на коремен,а другата с вагинален -нищо не видяха,и чак в 8г.с. и 3 дни доктора видя туптящо сърчице,в 9г.с.пак ходих този път на трети гинеколог и тя потвърди че има сърце.А имах и зацапване,и в продължение на сигурно 10дена всеки ден си мислех че ще направя спонтанен аборт,ужасно е това мъчение,но мина засега,така че спокойно не се притеснявай,мисли за хубави неща.
 Hug

# 348
Какво му е вредното при вагиналния ехограф?  Rolling Eyes То не се усеща нищо. Секс как правите?  Rolling Eyes

# 349
Добро утро мамчета!
Гледам,че сте подхванали темата за вагиналния ехограф.Аз бях за 1ви път при моя лекар на 30.03 и той ме прегледа,взе ми цитонамаска и ме гледа на вагинален ехограф,нямаше нищо страшно,нито болезнено,но до колкото знам така всичко се вижда и то още по-добре.Каза ми че всичко е наред и дори ми даде 2снимчици на бебчо на които пише 23.6ммм.Но сега като ви чета се сещам,че не ми показа сърчице а бях в 9та седмица,но се успокоявам от това,че ми каза "всичко е наред".Дори говорихме сега на 12ти да отида и да се запиша вече в ЖК.Поне и резултата ми от цитонамаската е много добър и ще си спестя да ме бъркат пак.
Относно студентството аз съм инжинер,завършила съм ХТМУ,но преди да планувам 1вата си бременност.Реших,че едва ли ще се справя с бебче и изпити.

# 350
  • Λάρισα
Добро утро на отбора на затвора!  Mr. Green Hug

Момичета, аз срам-не срам, започвам да си купувам дрехи за бременни  Mr. Green Тумбакът ми расте здравата и вече разкопчаното копче на дънките не помага. Добре поне, че засега другаде не трупам нови килца. Харесала съм си 2 чифта пролетни панталони, едни дънки и 2-3 блузки от тукашния Ла Редут, но малко се притеснявам да ги поръчам, че не знам дали ще си уцеля размера  Laughing Ама пък си заслужава, защото наистина изглеждат добре....  newsm78

# 351
Добро утро,
lammah и аз мисля да си купувам дрехи. Всички дрехи така ми се впиват в корема, че ме е страх да не си уморя бебока. И аз не си го представях, че трябва да си купувам дрехи от втория месец, но се налага. Тези дрехи, които си харесала от онлайн магазин ли са? Моля те прати линка да разгледам и аз.
Благодаря ти

# 352
lammah-Моляте и аз съм любопина какво си си харесала от la Redute.Аз съм си поръчвала дрешки от там,но понякога не уцелвам,а пък сега съесем незнам дали ще уцеля!

# 353
  • гр.София
Добро утро мами как сте?
Мен защо ме няма на първа страничка Sad

# 354
Здравейте, момичета,
При мен вчера всичко мина перфектно - видяхме мъничето, пораснало е колкото трябва, в 8 г.с. е. Каза ми да спирам постепенно Утрогестана, дано да нямам проблеми. Гледа ме с коремен видеозон, защото вече е достатъчно голямо. Направи ми и снимка.
Относно вагиналния не знам какво ви притеснява - то нищо не се усеща, а и се вкарва плитко. Няма никакъв риск. Предният път така го гледаха и се видя сърчицето.
На мамите, които се тревожат прекомерно - недейте, момичета, каквото е писано това ще стане, и да го мислиш, и да не го мислиш. Това, че се тревожите, пречи на бебо. Всеки период от бременността е критичен и важен, така че винаги може да се случи нещо лошо. Но с оптимизъм и вяра всичко се нарежда (и аз съм преживяла немалко със сина ми и го казвам от опит). Прегръщам ви!

# 355
  • Λάρισα
zuzi_beliata, didka banditka, ето момичета: http://www.laredoute.gr/collection-%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%9 … 68&topLevel=2

Не знам дали ще ви свърши работа, защото това е гръцкият Ла Редут, а мамите в БГ сякаш пазаруват от френския..  newsm78
Харесала съм си 3-те чифта панталони/дънки на първия ред; трите блузки на втория и розовата на третия. Много се притеснявам и аз за размера, но пък наистина ми харесват...  Embarassed

# 356
lammah-да така е наистина мамите тук пазаруваме във френския,но като гледам сайта не виждам разлика,дрешките,които си избрала са страхотни наистина.Трябва и аз да се поровя за да си набележа нещо.

# 357
  • Λάρισα
didka banditka, аз тъкмо погледнах френския и наистина на пръв поглед видях повечето неща, които ги има и в гръцкия. Във френския даже има къде-къде по-голям избор! Отивам да метна втори поглед и да точа лиги  Mr. Green

# 358
Добро утро!  Hug  Hug  Hug
Да вляза да пожелая на всички Nice Day!!!
...и хуквам по разходки.

За сега не мисля да си купувам още дрехи. Извадих по-широки (2 бр.) панталона, а и те моите са с ниска талия..
Дори се чувствам по-комфортно като ми придържа ниско долу.
Хайде...Хубав ден!

# 359
Добро утро мами как сте?
Мен защо ме няма на първа страничка Sad

Ами всеки сам си се записва , имаме общ профил и парола ... написани са на първа страница , влизаш с общия и се вписваш.

Добро утро , аз също съм вече с бремелински дрехи , едни дънки и една пола. Вече не ми е стегнато  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт