Отговори
Дълго мислех дали да споделя историята,но събрах смелост след като четох другите истори..Сестра ми Август месец претърпя инцидент,на 18 години е,таза и беше счупен и беше ужасно.Когато ми се обадиха бях на работа,бременна във втория месец,останах шокирана и се разплаках..веднага отидох към болницата,не знам как не абортирах слава на бога..Сестра ми беше ужас направо..Един доктор а закара да я снима аз влязах с нея тя милата реве и ми вика КАКИЧКО СПАСИ МЕ,тогава изпитах какво е да губиш близък човек..Докора тогава каза СЛОЖЕТЕ Я ДА СЕДНЕ ЗА ДА Я СНИМАМЕ  #2gunfire казах му ДОКТОРЕ КАК ТАКА ЩЕ СЕДНЕ ТЯ Е НАТРОШЕНА ЦЯЛАТА,ИМА СЧУПЕН ТАЗ ,а той ми отвърна ЧЕ ТОВА НЕ ПРЕЧЕЛО  #Cussing out ,добре че влезе една моя позната докторка  и я снимаха легнала...После в операционната беше 3 часа..По едно време един лекар излиза разбързан и аз се изплаших до смърт викам му ДОКОТОРЕ КАК Е СЕСТРА МИ,той ми вика ПАДНА И МНОГО КРЪВНОТО ГУБИМ Я  Twisted Evil  направо се разтреперях цялата и не можех да седя на 1 място..По късно дойд и майка ми след работа,слава на бога я нормализирали и излезе успешно..1 месец беше в болницата,за да се възстановява Октомври вече си беше в къщи и макар с патерици ходеше на училище и мина 1 срок с ОТЛИЧЕН 5.80 сега сме 12 клас  Hug  bouquet newsm51.. Омръзна ми от немарливостта на тези доктори  Rage Banghead Rage no

# 1
            На много хора също им е писнало , ама .............   33uu
            Ако погледнеш тази тема, ще ти станат ясни доста неща.И може би ще намериш отговор за
            себе си.
            Дано сестра ти се възстанови бързо  Praynig А ти да изскараш спокойна бременност,
            и леко раждане. Grinning
            Ето и темата ,за която ти казах:
            http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=485515.msg14641218#msg14641218

# 2
  • на дъното
михаела84 съжалявам за това през което е минала сестра ти и цялото ви семейство,но темата ми се струва,че не е за този подфорум.Желая ви всичко добро и едно здраво бебе. Hug Hug
п.п Жалко е да четеш на всякъде за бургаската болница само негативи,но това е живата реалност,много са малко останалите лекари които си вършата работата и със сърце и с ум.

# 3
Омръзна ми да чета за такива доктори #2gunfire.

# 4
Темата изобщо не е за тук!
Впрочем с каква цел я пусна точно тук?  Crazy

# 5
Темата изобщо не е за тук!
Впрочем с каква цел я пусна точно тук?  Crazy
Анджък.

# 6
  • Талант на 2012,2013 г.
Сестра ти е жива, всичко е отминало... Радвай се на това, че я имаш! Не за тук ти е темата! Не!!! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт