СЕДМОкласник за изпит се стяга, хайде време не остана - 4

• 42 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Оправяй се!
А и ние разчитаме на помощ от твоя страна! Hug
Eто и линк за новия законопроект за образование
http://www.paideiafoundation.org/mce/file/Zakoni%20i%20politiki/ … ZUO-dyal%20II.pdf
Има и тема във форума, ако ви интересува
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491480.0

# 436
  • Пловдив
Ох, и аз да се оплача - болна съм, лепнал ме е някакъв вирус Sad Сега до края на седмицата пълен покой, обадих се да отложа уроци и срещи с всички, ще лежа и ще пия чай с мед. Остава ми интернета  Sunglasses. Поне ще проследя какво говорят по родителските срещи Mr. Green Не че очаквам някоя изключителна новина... Wink
Оправяй се бързо и си обърни внимание, че децата около мен са с усложнения - пневмония   Cry

# 437
  • София
unadaptable, опитай да го пресечеш с осцилококцинум и ще забравиш за случая... ама ти сигурно вече всичко си опитала, де...

zuri, Джони, благодаря   bouquet Странно, но не ми беше хрумнало да оставя големия мааалко по-настрана и да съм спокойна заради бебето, но така и ще направя отсега нататък. Все го слагах на първо място, но май не е честно така, вече си взех поука от поста на Джони   bouquet

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 14:27 от Arim

# 438
здравейте, аз току що се регистрира, но иначе от много отдавна надничам и чета във форума. Дъщерята е 7-ми клас и след като неуспя в Американския колеж, сега напира за "Златарски". Четох доста по форумите. Мненията са доста полярни, което не е нормално. Имам чевство, че хвалебствията идват от хора на които това им е работата, или са на "щат" в Златарски да хвалят.. Моля за истински мнения от хора, които имат непосредствена информация. БЛАГОДАРЯ

# 439
Мили мами, привет!

Едва ли си спомняте за мен ( не че е задължително Simple Smile), последното ми включване е май преди около три седмици. Все пак - да си кажа аз съм онази, която събира въпроси към МОН. Отговорите на някои от тях ще бъдат публикувани в приложението за образование на в. Монитор на 6 май (?), там ще има още позиции на учители, детайли за изпита по математика и анализ на резултати от предварителни изпити. Също разни съвети. Ами това е - съжалявам за закъснението, но вече трета седмица съм в една центрофуга, дори нямам време да ви прочета...

Имам един въпрос: Някой има ли поглед върху една книжка "16 теста за...нещо си", сори, ама съм на работа, а книжката - у дома. Това са 16 теста по БЕЛ на Регалия, изданието е от преди месец. Моля, ако някой има поглед нека каже как намира тестовете. Според мен са доста "усукани" и дъщеря ми рядко прави на тях над 50 точки ( за първи модул)

# 440
Неспокойна, моят син работи на частните уроци по тези тестове/учителката му е съавтор на помагалото/. Доколкото знам тестовете наистина са по-сложни. Младежът е в една от най-силните групи ученици и техните резултати са много високи, почти максимални. Но другите деца имали проблеми с решаването. Затова не се притеснявай, 50 точки е добър резултат. Не се очаква  сложен първи модул. Peace

# 441
  • в света на илюзиите
Nespokoina , аз да питам- ти сигурна ли си за датата? Все пак 6 май е почивен ден и едва ли ще излиза вестника.
Книжката на Регалия е страхотна, нека решава . Които не може....докато успее  Joy
И btw  не само, че те помним, а даже и те чакаме с нетърпение.

# 442
Jane, paleto, благодаря ви. Ще решаваме, имаме ли избор, че малко остана. Все пак тези мини анализчета, както и глаголните времена в преразказа доста си ме притесняват. Пък и само те ли ooooh!

За 6 май съм сигурна, вестникът щял да излиза, независимо от почивните дни.

# 443
  • Пловдив
Неспокойна - и аз се надявам, че въпросите ни ще намерят отговор  Peace Ще си купя вестника.

Кесси - привет  Wink

Арим  Hug

# 444
привет Джони, благодаря за посрещането.

# 445
  • София
Кейси, добре дошла! На моя приятелка детето е в "Златарски" и те са много доволни. Но и таксите са високи, а и е свикнало да учи в частни училища.
Неспокойна, и аз ще си купя вестника и дано да има отговори на нашите въпроси и терзания! Praynig Hug

# 446
  • Варна
zuri , с малко закъснение ти благодаря за линковете с инфо за личните карти . Снощи до късно се зверих да чета наредбите ... Днес свършихме каквото трябва . Въпреки че нямаше големи опашки ( от което много се опасявах ) , каталясах .  Grinning Сега вече мога да предавам челен опит на следващите  Mr. Green

# 447
  • София
Радвам се, че съм ти била полезна.
Това с чакането е неприятно. И аз се опасявам от този момент през юни. Ще питам тогава евентуално за улеснения при процедурата .

# 448
  • Варна
Бързите поръчки за документи се приемат съвсем на отделно място ( поне в нашето РПУ е така ) и там са големите опашки , предполагам ... На гишето за обикновени поръчки беше спокойно .

# 449
  • вкъщи
И ние трябва да вадим лична карта но като гледам опашки се чудя как щестоим с детето

Общи условия

Активация на акаунт