СЕДМОкласник за изпит се стяга, хайде време не остана - 4

• 42 111
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Джони, ЧРД на патерица  и от мен!  bouquet newsm59 Най-напред здраве за цялото семейство и успешна година за седмокласника!
Моите ученици решиха, че ваканцията е за почивка и аз ще си почина също или по-точно ще използвам свободното време, за да проверя докъде я докарахме с моя абитуриент с подготовката за матура и кандидат - струдентския изпит, че съм го отпуснала доста. Ще мога да следя по-отблизо и форума, да видим дали няма да излезе нещо ново покрай изпитите...

# 61
Джони  Heart Eyes Много здраве и късмет.  Hug
Дано наистина скоро се почерпим всички за "първите ни желания"
...и аз дължа по едно за Цветница  Wink, ама ще се реванширам надявям се

Nespokoina дано получиш в най-скоро време адекватни отговори  Peace ще чакам и аз с нетърпение да ги постнеш после тук Peace

Покрай работа, командировки, деца, къща и приготовленията за базара, малко ви поизтървах  Embarassed четях ви късно покаталясала...
Сега смятаме за няколкото почивни дни да релаксираме из Странджата.
На 5ти целият клас заминават на лагер, та ваканцията няма и при нас да мине в задачи и преразкази  Rolling Eyes
Иначе 125т. има на Кенгуруто и е много разочарован от себе си  Mr. Green има две "супер тъпи", както се изрази грешки от първите задачи и го е яд, че за една задача не се класира. Ама си призна, че от бързане, невнимание и неправилно прочитане на задачите.
Горе долу се успокоявам с математиката, ама тоя БЕЛ - хич не го любим и не ни и върви. Миналия уикенд беше на пробни и по двата предмета, но не са им дали тестовете. Сега чакаме оценки  newsm78

# 62
Nespokoina, въпроси № 2,5 и 16 са адекватни и ще им бъде обърнато внимание, надявам се... Ще чакам и аз какво ще отговорят, на другите въпроси отговорите са ясни Laughing нашата кампания ще е най-добрата, защото сме голяма работа и бла-бла-бла... Wink

# 63
  • Пловдив
Благодаря на всички за чудесните пожелания  Hug

Ками - честита Цветница и на теб със закъснение. Пожеланието е ясно  Wink здраве и прием по първо желание  Peace

unadaptable - сигурна съм, че абитуриента ти няма да има нужда от помощ, а ти ще починеш заслужено  Peace

# 64
  • Варна
Моля да ми кажете , как точно децата ще бъдат запознати с текста за преразказ на изпита - ще им бъде раздаден за прочит , или ще им бъде прочетен и респективно - за колко време / колко пъти ...
Извинете ме , ако това е било дискутирано някъде в темата и съм го пропуснала !  

# 65
Моля да ми кажете , как точно децата ще бъдат запознати с текста за преразказ на изпита - ще им бъде раздаден за прочит , или ще им бъде прочетен и респективно - за колко време / колко пъти ...
Извинете ме , ако това е било дискутирано някъде в темата и съм го пропуснала !  

Досега текстът се четеше от квестор един път, а после им се раздаваше на лист, който те четяха в продължение на 15 мин., без да имат право да си водят записки. После текстът се взимаше и пишеха каквото са запомнили. Сега казват, че няма да се чете от учител, а ще бъде записан на диск от актьор и ще им се пусне за слушане, уж за да са всички при еднакви условия, ако има неясна дикция при някой учител, да се избегне. Доколко техниката ще е еднаква, ще видим Laughing Останалото - като преди.

# 66
  • burgas
Да се запиша и аз в новата темичка LaughingМисля да дам малко почивка на девойката по Великден, че вчера направо ми дожаля за нея SadСутринта беше на тренировка по лека атлетика,след това на урок по математика,а следобед по БЕЛ.Като се прибра хапна и в 21ч, заспа.На Европейско кенгуро има 110т,с най - добър резултат в тяхното както казва тя "даскало". newsm44

# 67
  • София
Христос Воскресе!Честит Великден, скъпи мами! Heart Eyes  bouquet

# 68
Во истина Воскресе!
Весел празник на всички!

# 69
  • Варна
  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !
Честит празник , скъпи приятелки !
Нека в този прекрасен ден сърцата ни се напълнят
с радост , надежда и истинска християнска любов !

# 70
Христос воскресе! Рядко и за малко успявам да се добера до компа, затова повече ви чета - пожелавам успех на всички деца и нека се случи най-доброто за всеки.
http://velikden.rozali.com/easter.php

# 71
Христос Воскресе!Желая здраве и късмет на децата ни и на нас-техните семейства!   bouquet
Това вместо запис,че нямам много време по празниците за компа...

# 72
  • Пловдив
Во истина воскресе!!!
Светъл празник момичета и момчета!!!

# 73
  • София
Hristos Voskrese!
Priatni praznitzi!

# 74
Здравейте!
Включвам се за първи път. Внукът ми е 7 кл. Попилян и разсеян - да е жив и здрав. И аз го мъча с математиката.

Цитат
Ето задачката:
Една от страните на успоредник е 8 см. Може ли диагоналите на успоредник да бъдат:
а)8 см. и 10 см.
б)10 см. и 6 см.
в)10 см. и 6 см.
г)24 см. и 10 см.
Ползват се две известни на децата теореми:
1. Диагоналите в успоредника взаимно се разполовяват
2. Сборът на всеки две страни в триъгълника е по-голям от третата.
Правят си чертежчета. Смятат половинките на диагоналите и проверяват по втората теорема.
Наистина - а/ и г/ са възможни.

А сега да ви попитам, мили мами,:
Някоя наясно ли е как тази година ще се образува балът за класиране, след като няма приемни изпити?
И още- някоя наясно ли е как се извършва класирането след това, и как редът на вписаните желания влияе върху него?
Благодаря предварително. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт