СЕДМОкласник за изпит се стяга, хайде време не остана - 4

• 42 101
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
що пък да е рано ?! Наздраве за здравето на детенцето на Джони  cheers

# 706
Джони   Hug Много здраве, щастие и сбъднато първо желание ви пожелавам  Heart Eyes

На мен ми оправиха компютъра, че нещо му стана и не пишеше, но ви четях  Peace
Няма и какво да напиша след срещата, тъй като нямаше нищо съществено - да следим сайта на РИО и МОН

От ВАС по-добър информатор НЯМА   Hug

А след като се върна от лагера, където решаваха по 150задачи на ден, не мога в къщи да го хвана за нищо извън домашната. Човекът вече се изучи, много е спокоен, че и мен нон стоп успокоява - нямало проблем ще влезе  Mr. Green
Не знам майка ми как се е чувствала на времето, но помня как се чувствах аз и не мога да му разбера спокойствието  newsm78

Направиха класната по БЕЛ , а по Математика предстои....
Ходиха на Зонално първенство по баскетбол и последните две седмици за това се говореше и ходеше да тренират, но са на второ място и не стигнаха до финала в София
Вчера замина за състезанието в Шумен, утре го чакам ...

Това е на кратко обстановката при нас Simple Smile

# 707
Джони, наздраве!!!! От здраве, щастие и любов да не се оттърве момчето ти!!!!!И да го приемат където той иска!!!!!!! Честит празник и  на теб!

# 708
  • София
Чак сега успявям да се класирам... Mr. Green
От все сърце пожелавам на сина на Джони много здраве, щастие и успехи! Heart Eyes  bouquet
Нека всичките му мечти се сбъднат Praynig

# 709
Джони, честит роденик! Пожелавам му много здраве, късмет и успех на изпитите! bdbaloni И ти да си жива и здрава да му се радваш! Hug

Успех и на всичи, които днес се явяват на пробен! Grinning
Ще кача теста на Регалия, Бел, когато младежът се върне.

# 710
  • София
Девойката е на пробен по БЕЛ, ама в СМГ. PeaceТака че и аз ще ви метна един за запълване на времето на децата. Mr. Green

# 711
  • София
Джони, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Да те радва и да си много щастлива майка!
  bouquet
А на детето пожелавам здраве и успех на изпитите!
Първо класиране- по първо желание!
Peace

Ками* , спокойствието е една много успешна стратегия за такъв изпит!
Можеш само да си доволна, че детето не се шашка и не си повтаря "Ох, нищо няма да направя!.."
Аз като минала по тоя път, искам да кажа на всички майки - опитайте се да не показвате на децата си колко много вие се притеснявате.
В нощта преди изпита цяла нощ обикалях къщата и не мигнах! Все ми се струваше, че нещо не сме сложили в раницата, та проверявах по списъка (от темата ни),.. ooooh! На сутринта отидох с тъмни очила - приличах на мекица в очите,..
Моят син определено беше по-спокоен от мен. До излизането си от изпита по математика!,.. беше бесен, че нищо не е направил!(после се оказа обратното)
Няма да забравя как ревяха с глас децата, колко стресирани бяха от неочаквано сложните задачи, как хлипаха по телефоните "Нищо не направих.." 
Много се радвам, че се промени този ужасен формат на математиката  Peace

Така че, Ками*, спокойствието е мноооого важно!

Успех на тези, които са на  пробни!!! fingerscrossed fingerscrossed

# 712
  • Абсурдистан
Lady_B, защо не метнеш този списък и към нашата тема
или да започнем и да направим и ние един такъв.
Наистина ще е полезен, когато тръгнем да подреждаме чантите и сме се притеснили достатъчно добре.

# 713
  • София
 Blush дали го пазя...

Момент да поразгледам папката "7 клас"  Thinking

# 714
  • София
Лейди, поне ориентировъчно ни кажи нещата, а ние ще си го допълним.

# 715
  • София

На изпита да се носят:
- Бележник
- Личната карта
- Служебната бележка от гнездото
- Помагала за МАТЕМАТИКАТА –
    =  няколко еднакви сини химикалки/да не са по-светло и по-тъмно пишещи/
    = линия
    = триъгълник
    =  пергел
    = транспортир
    = молив/и/ - черни + острилка
    = гума
- Вода
- Часовник ръчен
- Кроасан
- Носни кърпички
- Пари
- Дъвка – може
-GSM-ите се оставят на бюрото на квестора

Указания ( за 2009год! Но много са валидни и за 2010)
 - Да се пише с еднакви химикалки – да няма разлика в цвета
 - Да не се носи шоколад, за да не се разтопи и да се нацапат листата с отговорите - те трябва да бъдат идеално чисти – без каквито и да е знаци, точки и др
 - Да не се използват моливи , гуми, коректор - за БЕЛ
 - Да се внимава да не се разлее вода, сок или нещо друго в/у листа за отговорите  и другите листа – за белова и чернова
- Да се предадат в края на изпита по брой  точно толкова листа, колкото е получил ученика- белови, чернови, без да има сгънати, скъсани, откъснати наполовина  или липсващи листа
 - Може да се пише в/у книжката с условията – книжката с условията не се слага в големия плик накрая – тя се предава отделно на квесторите, не се взима нищо у теб след изпита
 - Малкия плик с името , ЕГН-то и номера са запечатва накрая – пред квестора
 - Да се напише пред квестора знак „Z” в празното място на всеки свободен лист  и под преразказа също
 - Служебната бележка от гнездото не се оставя- тя ще трябва и за следващия изпит – остава у мен вероятно
 - Да се внимава при пренасянето на отговора от Книжката върху самата Бланка  за отговори

Тези Указания са 'форумски' Wink в по-голямата си част - майките с опит от предни години се включваха, някои са  и от Наредбата разбира се!

Сега ми е ясно колко много сме били изтрещели ,....! Thinking Mr. Green hahaha
Целия този лист го принтирах и дадох на сина ми да си го прочете за да НЕ направи някой гаф,.. беше му смешно, естествено ,.

# 716
Лейди, smile3501

И на мен ми липсва кандидатстването. Peace
И да покажа, че наистина е така, ще споделя, че преди час се "рових" за такъв списък в нашите миналогодишни теми, но не го открих.
Сори за спама. Peace

# 717
  • Абсурдистан
Лейди, благодаря много.  bouquet

Какъв е този знак "Z"? За първи път чувам за него.

# 718
  • София
Благодаря, Лейди!
Фран и Лейди, скоро и ние ще изтрещим и ще ни гледате сеира.
Аз усещам как вече ме разтрисат леко нервите. А до 27-ми има време . Очаквам да истерясам и никой да не може да ме търпи. Sunglasses
И мен ме интересува за знака. Защо се слага?
На отделни бланки ли са им тестовете? И те на други ли попълват отговорите?

# 719
Здравейте мами  Hug
Не съм писала отдавна , но ви хвърлям по едно око.И при нас мина родителска среща и ни разясняваха как ще протичат изпитите.
Днес обаче се зарових в сайтовете на гимназиите и май нещо не съм разбрала, ако сте го коментирали ме извинете, може и да съм пропуснала.
Та значи, в гимназиите в които ще кандидатстват нашите деца, трябва ли да се подават заявления, че ще се явяват на изпит?
Защото в един сайт чета че се подават заявления от 17-21.05.2010г. Какво  съм пропуснала  newsm78

http://gp4e-haskovo.org/new/bg/2009-02-19-14-10-00.html

Май аз ще изперкам покрай тия изпити Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт