СЕДМОкласник за изпит се стяга, хайде време не остана - 4

• 42 088
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София
paleto,мерси за инфото!  bouquet
mamа69, кои тестове откри - тези от изданието "Аз Буки" или тези от сайта на МОН newsm78

# 691
извинете ,тези от сайта на МОН ,за тях "ревях" толкоз време !

# 692
  • София
извинете ,тези от сайта на МОН ,за тях "ревях" толкоз време !
Така и предположих, затова те попитах. Hug
Днес имам ходене насам-натам, ще разпитам по РЕП-овете за вестника. Peace

# 693
  • Варна
Снощи аз закрих темата, днес аз я откривам.. hahaha
На сайта НА МОНМ са качени наградените тестове по БЕЛ и математика за тази година. Peace:Май mаmа69 питаше за тях преди време. Thinking
http://www.minedu.government.bg/documents/tests-nagradi.html#2010

А отговори нямат ли тези тестове , или аз не ги виждам  newsm78

# 694

Отговорите на теста по БЕЛ са в самите въпроси - верният отговор е отбелязан с +
На теста по матем са в същия файл, на последните 3 страници Simple Smile

За "АЗ буки" - на сайта на МОН пише :
"Тестовете, които публикува в. „Аз Буки” тази седмица, са решавани на трите кръга на националните състезания по български език и литература и по математика за учебната 2009/2010 година. ....Избраните пет теста показват различните подходи при подбора на задачите и при конструирането на теста. Задължително обаче учебното съдържание е съобразено с преподаденото към момента на провеждане на състезанието. "
което ме навежда на мисълта, че това са тестовете публикувани на тяхната страница
 http://www.minedu.government.bg/left_menu/olympiad/

# 695
  • София
already stubborn, благодаря ти за тестовете!  bouquet
Относно купуването на подарък за класната - до този момент никой от родителите не е предложил. До 4-ти клас всяка година правехме подарък. Страхотна учителка имаха. След това родителите се отдръпнаха. Не им допадна новата . И аз се питам дали да повдигна въпроса. newsm78

# 696
  • Paris
Досаден запис.

# 697
ПО тв казахач, че тестовете в АЗ БУКИ ще са от националните състезания, а другия брой - наградените от министерството. Тоест има ги на сайта на МОН. От веди казаха че ще ги раздадат на децата да ги решат за всеки случай и тях

# 698
до мамите ,чиито деца ходят във Веди-според моя син слушането на текста за преразказ на диск е било ужасно,не е свикнал така да го слуша ,диктора е бил мъж ,изобщо катастрофа !някой знае ли кога ще им кажат резултата ?

# 699
а диск с текст някой може ли намери или да пробваме от приказките които имаме на касетка ?

# 700
  • у дома
"Аз Буки" се получава в училищата,където е направен абонамент,по -точно в училищните библиотеки се съхранява и предполагам,че там може да го откриете...поне при нас в глухата провинция още не съм го виждала по РЕП-овете.Аз не работя в училище,така че за съжаление засега не мога да ви помогна...мисля,че ако учителите на децата ви са съвестни ще им ги преснимат и дадат,но знам че не навсякъде е така...

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 17:48 от svetlaem

# 701
Моята предполага, че ще им кажат резултатите др седмица. Казва, че се е чувал добре записа - на лаптоп с колонки са слушали.. тя е доволна, но ще видим резултата

# 702
  • Пловдив
Включвам се набързо с почерпка  Laughing днес седмокласника ми става на 14  Wink

# 703
  • София
Джони, да е жив и здрав! Да го приемат по първо желание! Да се гордееш с успехите му!

# 704
  • Варна / UK
Джони, честит рожден ден на детенце  Hug, да е жив и здрав, другото ще се нареди  Heart Eyes
Почерпката е толкова апетитна, че се почерпих един бонбон от хладилника  Laughing, щях и уиски да си налея, ама още е много рано  Joy

Общи условия

Активация на акаунт