? Ще ги снимам тогава. Едните са като на Стеф, само че май поръчах тъмносините, а другите са едни, където ги има в Ларедута същите за около 35-40 евра
?Я вижте кой ще ни я направи и поднесе....

За бавноразвиващи.Лепя,режа,слагам етикети,пиша бройки...грам мозъчна дейност,съответно и парите и такива.Но има лъч надежда,че тези пари били само първите 1,2 месеца,след това много малко хора били под 500.Не е моята работа това,но се крепя,че е все нещо за момента и на нашия хал........Казват,че тази смяна вечерната е само временна,след това от 8 до 17ч. е хубаво работно време + събота и неделя се почива и по празници как си му е реда.Вчера немецУ бил във фирмата ,но аз толкова отчаяна и завеяна,че хич не съм го видяла
Моя син ще става ФРИЗЬОР
Гордо станал и заявил.Всички се кикотели-ами заблуден народ-ПА добри пари вадят те,бре
Баща му и той възмутен.Викам ако беше казал монтьор по драго ли щеше да ти стане?
Айде аз пък съм съгласна с временния му избор.Макар,че онзи ден щеше да става художник.
Ще се постарая да бъда по-лаконична следващия пост.Ама трябваше да си кажа 
Радвам се да те видя! Абе гадно, гадно, ама за временно - натискай парцалите, дано скоро всичко се подобри
А за "хуманоидите" - имам си идея за какво говориш - влизала съм в подобно място ( за превод) - и съм виждала как хората им говорят, питат, обясняват, а отсреща
. Все едно
Но пък е по-лесно да изплуваш в такава среда
Как да е - само успех ти пожелавам!
Моя син ще става ФРИЗЬОР
. Освен това, нямало да се жени, нямала да има деца и щяла да живее винаги в нас 

!
. Освен това, нямало да се жени, нямала да има деца и щяла да живее винаги в нас 

Уникатииииииии!!! Моя звер най-чинно заявява - Още не съм решила
Разясних и ,че съм работила но не и това,което тя прави цял живот и няма изглед да извършва друга дейност и занапред.Като се озверих два ,три пъти и си изказах компетентното мнение по някой въпроси си е друго 
.
Препоръчани теми