за сурогатните майки

• 138 018
  • 3 017
  •   1
Отговори
# 480
Заповядайте в анкетата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487516.0

# 481
Според мен трябва да се гласува с ЗА приемането на закона.Стига да има такива жени които да се навият да станат сурогатни,няма лошо да се помага на хората и по добре да е законно.

# 482
Lucky.me , няма нужда да ме нападаш, коментирам една евентуална фактическа ситауция.
Ако ти можеш да я коментираш адекватно и любезно, разполагаш със същата възможност.
Разбира се, може да го сториш неадекватно и нелюбезно, но не разбирам с какво това ще добринесе за темата. Освен за изчерпване на добрия тон.

Фусси, додо,
извинявам се за тона, колкото повече се пише по темата, толкова по-абсурдни доводи чувам.
В никакъв случай не нападам никого.

# 483
аз също съм за,но трябва от това да се възползват само жени с такава необходимост,а не такива,които не искат да раждат,че да не си развалят фигурата,защото съм чувала и такива случаи.

# 484
Гласувах с 'не' заради всички неразрешими морални и правни казуси, които възникват от СМ. Смятам, че има граници, които (все още) не бива да бъдат прекрачвани.

# 485
Гласувах с "да", за мен няма неразрешими морални или правни казуси ... Аз лично бих се съгласила да съм сурогатна майка, ако не дай Боже някой ден има подобен проблем в семейството на брат ми ...

# 486
  • Варна
Гласувах "ДА" бих станала ,ако се наложи.

# 487
Да се разреши, за да бъде легално и законово обезпечено. Т.е. да има ясна позиция как да бъдат защитени правата и интересите и на двете страни.
А това, дали някой ще се подложи на това, или ще се възползва от такава възможност, си е по лична преценка на участниците.
Наличието на такъв закон нито задължва с нещо хората, които не приемат сурогатното майчинство, нито принуждава някого да се обвърже с такива отношения.

# 488
  • Вън от пространство и време
Трия предишния пост и

Благодаря за преместването на анкетата.   bouquet

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 17:41 от Gankata

# 489
Гласувах с НЕ-лично аз не го приемам и не бих станала!

# 490

Много ми е интересно тези, които не го приемат за себе си, защо не го одобряват по принцип? Тоест те като не искат, то хората, които имат нужда от това, да нямат право да се възползват?  hahaha Ами хайде да сме и против инвитрото, като на нас не ни се налага ... много важно, че някой може да има нужда ...

# 491
Вероятно тези, които не биха станали, не биха станали именно защото не го одобряват по принцип. А не обратното.
За това, че нямаш неразрешими морални казуси, мога само да ти завиждам - явно живееш в някакъв по-различен  свят, който не е толкова сложен като човешкия.

# 492
  • до една звездичка
"За" съм. И да, трябва да се регламентира законово.

# 493

Много ми е интересно тези, които не го приемат за себе си, защо не го одобряват по принцип? Тоест те като не искат, то хората, които имат нужда от това, да нямат право да се възползват?  hahaha Ами хайде да сме и против инвитрото, като на нас не ни се налага ... много важно, че някой може да има нужда ...

Значи,аз говоря за собственото си мнение,от моята гледна точка!От там нататък не ме интересува ти дали би станала или не!Струва ми се,че с това си мнение искаш да агитираш хората да са  ЗА Thinking

# 494
Не Кристал, аз открито се присмивам на * които имат поне 1 дете, но искат цяла група жени, за които това би бил единстен вариант някога да имат собствено дете, да нямат такова законово право! И дори не се колебаят, сигурни са че никой не трябва да има такова право!

Думичката със звездичка е изключително обидна, но се самоцензурирах!

Общи условия

Активация на акаунт