True Blood(Истинска кръв)-Обратното броене започна-

• 16 311
  • 722
  •   1
Отговори
# 660

П.С. Цеци,наближаваме новата тема.Ако си харесаш някой от "свободните" индивиди на 1-ва страница,казвай за да ти го зачислявам в следващата тема...... Mr. Green

хахаха Трайкова хитра си ти...бързаш да и зачислиш някой друг.

Кой?Аз ли? smile3506 Няма такова нещо!   angel008

# 661
Цъ не го харесвам
Трайкова знае още от самото начало -Не си падам ама хия и няма да си падна по Ерик
Трайки отиди до днедниците Praynig

# 662
Цъ не го харесвам
Трайкова знае още от самото начало -Не си падам ама хия и няма да си падна по Ерик
Трайки отиди до днедниците Praynig

Ама кой ти говори за Ерик?Виж само кой ти предлагам! Whistling

# 663
Видях го Crossing Arms ,като почне сезона ако ми хареса героя му може, за сега обаче хич не ме вълнува Crossing Arms

# 664
Видях го Crossing Arms ,като почне сезона ако ми хареса героя му може, за сега обаче хич не ме вълнува Crossing Arms

Тогава вече може и да е късно..... Whistling

# 665

Тогава вече може и да е късно..... Whistling
Hug
 ooooh!Ордата да идва на помощ.Мъжо ми е вдигнал мерника за цигарите.За  23г никога не ми е мрънкал.
Казах му'' много не дей зна да не доди Командир Джентълменова и Комптанова  NaughtyНортманова ще е в резервата.Да та видя тогаз Mr. Green

# 666
Танче цял ден гледаш да го пласираш Тео, аз имам една идея, вземи го за теб и дай Алекс на мен Twisted Evil Ще му дам да пробва и моите сърмички.

# 667
Ще му дам да пробва и моите сърмички.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
не  я натискай сега по мазолчето,майстори ми подписа Hug

# 668
Танче цял ден гледаш да го пласираш Тео, аз имам една идея, вземи го за теб и дай Алекс на мен Twisted Evil Ще му дам да пробва и моите сърмички.

Shocked Ще ти се! При още една подобна идея и ще извадя снайпера! Twisted Evil

П.С  ooooh! Леле Съни,направо недоумявам как въобще се осмели да ми го предложиш? Thinking Не съм те гърмяла скоро..... Whistling

# 669
Така е не си ме #2gunfireПолучи ли подаръчето ми във фейс бук Peace

# 670

ooooh!Ордата да идва на помощ.Мъжо ми е вдигнал мерника за цигарите.За  23г никога не ми е мрънкал.
Казах му'' много не дей зна да не доди Командир Джентълменова и Комптанова  NaughtyНортманова ще е в резервата.Да та видя тогаз Mr. Green

Ей ме! Той загрижен за тебе, бе, Танче, ама те разбирам  Hug

Сънчо, кво ти стана, бря? Що си риташ късмета?  hahaha

# 671
Така е не си ме #2gunfireПолучи ли подаръчето ми във фейс бук Peace

Аха,получих го,ама не си мисли,че ще ме умилостивиш с него!  Naughty

# 672
Абе тоя Тео как може да е толкова различен в отделни кадри. На моменти не мога да го преглътна, ама тая поза за пред Танчето...грабва окото  Confused

# 673
Абе тоя Тео как може да е толкова различен в отделни кадри. На моменти не мога да го преглътна, ама тая поза за пред Танчето...грабва окото  Confused

Кви кадри, бе, Като? Имали други от сериала? Иначе от други филми да, доста различно изглежда... Ма кво ми пука, де  Mr. Green

# 674
Грешката е моя  Embarassed Простете простите  Blush Бъркам го с Франк.

Общи условия

Активация на акаунт