True Blood(Истинска кръв)-Обратното броене започна-

• 16 298
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Грешката е моя  Embarassed Простете простите  Blush Бъркам го с Франк.

Ами той и Франк е същия! Rolling Eyes

# 676
Грешката е моя  Embarassed Простете простите  Blush Бъркам го с Франк.

Ами той и Франк е същия! Rolling Eyes

hahaha hahaha Как бе, не си приличат двамата.

Възхищавам си се как имам очи да забелязвам прилики/разлики след кадрите на Мече в сатенено елече  Heart Eyes

# 677
Мече?Откога джентълмена стана мече?Какво съм пропуснала? newsm78

# 678
  • Срещу планината:)
Сър Мечо

# 679
# 680
Възхищавам си се как имам очи да забелязвам прилики/разлики след кадрите на Мече в сатенено елече  Heart Eyes

Къде го това, бре  newsm78 Бе да не съм слънчасала, нещо не съм в час  Laughing

# 681
  bouquet  Шефе не се въздържах да плюсна една мечешка снимка

ПП Ти обяснявай за новото мечешко обръщение  Whistling

# 682

Къде го това, бре  newsm78 Бе да не съм слънчасала, нещо не съм в час  Laughing

Сигурно в здрачната тема.Видях я сутринта да шпионира там.... Wink

# 683
Командирш, гепи я и я постни тука, бре. Пък аз га бях фиданка имах сатенена поличка и ако мога да си налупам телесата в нея ще сме кат` куку и пипи  Mr. Green

# 684

hahaha Е вие как си представяте Шефа да ползва нещо от здрачните комшии,моля ви се.Мислех,че вече я познавате  Mr. Green
Това си е нейн патент.Трябва да й извадят членска карта в патентното дружество или както там се казва  Laughing

# 685
Ай, лейти, какъв е слааааадък малък мечо!  Hug

Ми, ще се опитам да обясня, ако не припадна междувременно. Просто колко повече снимки гледам, толкова повече ми прави впечатление, че е мъхнатичък по един много мечешки начин. А и с тия патрави копитца... сетих се, че на руски на патравите им викат "косолапьiй" и емблематичния образ на тоя тип походка са мечките, та оттам... Не знам дали ясно обясних  Laughing
А, да, освен всичко друго, е трупнал килца и ми е пухкавичък. Blush Blush Blush

Аз НЕ шпионирам, аз извършвам ПРОВЕРКА  Mr. Green

hahaha Е вие как си представяте Шефа да ползва нещо от здрачните комшии,моля ви се.Мислех,че вече я познавате  Mr. Green
Това си е нейн патент.Трябва да й извадят членска карта в патентното дружество или както там се казва  Laughing

Именно, лейтенант, мерси!  bowuu

ПП Мечо не отменя названието Джентълмен, разбира се.  Mr. Green Мечо си е за мен, джентълмен е по принцип.

# 686

Аз НЕ шпионирам, аз извършвам ПРОВЕРКА  Mr. Green

Сигурно така се нарича шпионажа при военните..... Thinking Mr. Green ИзФинете ме! Hug

# 687

Аз НЕ шпионирам, аз извършвам ПРОВЕРКА  Mr. Green

Сигурно така се нарича шпионажа при военните..... Thinking Mr. Green ИзФинете ме! Hug

Ми да, разузнаване му се вика  hahaha hahaha

# 688
Абе к'во става със Зиска днес?Дойде сутринта,почерпи и пак се покри!Сигурно празнува с Бил.... Thinking

# 689
Абе к'во става със Зиска днес?Дойде сутринта,почерпи и пак се покри!Сигурно празнува с Бил.... Thinking

Тя нямаше сили,от цяла нощ поздравления.Може да спи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт