2880 лв. накуп за майки студентки - 3

• 53 914
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
може да запишеш в който и да е университет, каквато и да е специалност. Социалните ги интересува на удостоверението да пише, че си студент редовно. Много хора записаха някаква специалност, за да вземат парите и след това прекъснаха, никой не се е оплакал, че е върнал парите, така че спокойно може да се запишеш в нещо и след това да прекъснеш. Не е проблем, че е второ дете  Peace

# 136
zdraveite momicheta, iskam da vi popitam Embarassed zavarshih iuni 2009 , bebcho se rodi qnuari 2010g. Sega mislq da zapish magistratura septemvri (veche si podadoh molbata). Kak mislite shte imam li pravo na tazi pomosht ot 2880lv. blagodarq predvaritelno.

# 137
  • Пловдив
stami80 ,ще имаш право на парите от началото на учебната година до януари т.е на всичките 2880 лв

# 138
blagodarq mnogoooo.

.... a zoshto nqkade pishe che beboka trqbva da e do 6 meseca kogato podavash molbata. priet li e tozi zakon....ili si ostava do 1 godinka.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 01:05 от AnMary

# 139
  • Пловдив
ами не мога да кажа
питай в социалните

# 140
ok, blagodarq ti.

--------------------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 01:06 от AnMary

# 141
Здравейте  Simple Smile
много сме банални всички, питаме едно и също,а то по нагоре е написано  Joy...но  всеки иска да е 100% сигурен и не му се вярва,че може  да вземе  такава сума от държавата Simple Smile
та сега нека повторя малко и аз Simple Smile
август раждам, октомври записвам магистратура, осигурявам се на 800 лв и  една фирма се води на мое име...предполагам последните 2 нямат нищо общо  с въпроса...
аз мога ли да подам молба за тези парички и отговарям ли на изискванията?

Simple Smile извинявам се за повторението Simple Smile
благодаря предварително Simple Smile  bouquet

# 142
  • Пловдив

имаш право на помощта ако магистратурата е редовна форма

# 143
можеш да подадеш документи, няма никакво значение на колко си осигурявана и дали имаш фирма, просто трябва на уверението ти да пише, че си студент редовна форма на обучение. Но няма да ти се изплати цялата сума, а само от октомври до навършване 1 годинка на детето. Успех  Simple Smile Peace

# 144
не виждам каде е логиката ако , marry, не получи цялата сума, как аз ще я получа при положение че сам родила януари, а записвам септември.

# 145
  • Пловдив
stami80

stami80 ,ще имаш право на парите от началото на учебната година до януари т.е на всичките 2880 лв

пропуснала съм Не то продължението е-не на всичките 2880 лв
но съм пояснила периода,за който ще получиш помощта

# 146

август раждам, октомври записвам магистратура, осигурявам се на 800 лв и  една фирма се води на мое име...предполагам последните 2 нямат нищо общо  с въпроса...

Ами ако нямаш брак и сумата се дели на две -става 400лв  на човек от домакинството. Нали 350 е максмума Rolling Eyes

# 147
350 е максимум за детски надбавки

# 148
Elfita  i tedddy благодаря ви Simple Smile

# 149
Здравейте и от мен !!! Искам да попитам , някой дали е наясно с моя случай. Аз завърших висше образование през 2005 год, но сега искам да запиша втора специалност през септември. До сега работих от 2005 до 2010 г. в една фирма, но вече съм в болнични. терминът ми е септември месец.

Та въпросът ми е тази помощ от 2880 лв. дали ще мога да я взема и след това дали ще получавам майчински през първата година , които са 90% от раб. заплата. Или ще вземам само разликата без тези 240 лв., които са ми изплатени накуп.

Ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт