2880 лв. накуп за майки студентки - 3

• 52 110
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Щастлива мама на 3 слънца
еми подадох и за детски ,надявам се за тях искат и аз знам 4е не се иска.Утре ще проверя ,мерси
п.с чух се с жената за детските става въпрос наистина  newsm78

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 16:43 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 616
Момичета здравейте
този месец подадох документи за помощта и току що ми се обадиха искали уверение ,че не съм взимала стипендия .А аз съм 1 курс, нормално ли е това.АЗ не съм взимала разбира се ,но не знаех за такова изискване
Благодаря за вниманието

А това уверение какво представлява? Има ли бланка или? Като отиде в унито да си я извадиш какво им каза, че ти трябва?

Аз записах магистратура във Варна. Мин. година завърших в София, но вече мина година и нещо без да съм учила. Да не ме карат да ходя до София?  Rolling Eyes Стипендия никога не съм получавала.

# 617
Има си бланки, в СУ се купуваше от университетската книжарница и после в канцеларията ти го попълваха  Peace

# 618
Аз записах магистратура във Варна. Мин. година завърших в София, но вече мина година и нещо без да съм учила. Да не ме карат да ходя до София?  Rolling Eyes Стипендия никога не съм получавала.

За помощта за гледане на дете (детските) искат документи удостоверяващи дохода на семейството през изминалата календарна година.
В твоя случай ученето в София не трябва да ги засяга.

# 619
Здравейте!
Извинявам се,че не съм прочела всичко и ако се повтарям с въпроса,а той е:Студентка съм редовно обучение 4ти курс с взети всички изпити без държавния.Ще мога ли да взема тази помощ от 2880лв.?
Благодаря предварително

# 620
  • Пловдив
Здравейте!
Извинявам се,че не съм прочела всичко и ако се повтарям с въпроса,а той е:Студентка съм редовно обучение 4ти курс с взети всички изпити без държавния.Ще мога ли да взема тази помощ от 2880лв.?
Благодаря предварително
Зависи докаго ти важат правата на редовен студент.Различно е за всеки университет.

Питай в учебен отдел и ако все още се водиш редовен студент и след раждането и ти издадат уверение от университета , не би трябвало да има проблем.

Успех!

# 621
Благодаря за бързия отговор  Hug

# 622
  • Видин
Мисля, че не можеш. Водиш се семестриално завършила, а не редовна студентка  Peace

# 623
amanita, така се води, но аз също взех помощта като такава. В СУ имаш студентски права 2 години след семестриалното завършване. Въпрос на добро желание е обаче да ти издадат уверението, което ти трябва.

# 624
  • Видин
Може, да. Аз обаче предпазливо си бях оставила най-тежкия изпит за след като родя и без това тогава бях бременна в 7 месец и не ми се занимаваше. Затова и не се наложи да се обяснявам и да се моля за уверение.

# 625
  • Стара Загора
Здравейте!
Благодаря предварително

И аз бях в същата ситуация и ми казаха, че се водя семестриално завършила и не могат да ми издадат уверение за редовен студент. Даже ми го показаха в Правилника на университета ( за Тракийския става въпрос). Затова си взех държавния и сега чакам да запиша редовна магистратура, дано да стане.... newsm17 newsm17 newsm17

Мисля, че можеше ако имаш други изпити , освен държавния - тогава се водин с редовни права....

# 626
  • В.Търново
Момичета,днес излязоха резултатите във Великотърновския университет-приели са ме в специалността по първото ми желание,но са ме включили към задочниците  #2gunfire Направо не знам какво да правя...Успеха ми е отличен и бях толкова сигурна....Някоя от вас да знае университет с късен прием?Направо съм им бясна...след малко отивам да видя какво може да се направи...,но явно не са събрали нужната бройка за редовно...

# 627
  • Видин
През януари обичайно има записване за летен семестър. Аз също тогава ще се пробвам, че сега ги нямам парите за да почна  Cry

# 628
Пробвайте в някой частен колеж. Таксите са по-високи, но са по-малко от 2880лв.

# 629
Oooo, amanita, извини ме, вярно че има не само за 2 семестъра, ами и за 4.   bouquet Пожелавам ти успех нататък и от следващия семестър да см колежки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт