2880 лв. накуп за майки студентки - 3

• 52 122
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
и платеното имат право

трябва да си само студент редовно обучение

# 601
  • Видин
При нас не. Питах преди няколко дни. Само държавна поръчка. Става дума за ЮЗУ.

# 602
Точно за ЮЗУ питах, жалко Sad  Amanita, ти каква магистратура си, към кой факултет и къде пита?
Elfita,  ти за кой университет говориш?

# 603
  • Видин
Цитат
Кандидатстват студентки майки и бащи с деца до 6 годишна възраст , когато са редовна форма на обучение, държавна поръчка. Стипендията се отпуска от първата година на обучението или месеца следващ месеца, през който е възникнало основанието за получаването им.
Аз не записах магистратурата, нямам пари сега. Ще се пробвам пак януари - за летен семестър.
Иначе ме приеха международен туризъм - стопански факултет  Peace

# 604
И аз се записах Международен туризъм.  Laughing редовно, но за редовно бях само аз... странно  newsm78, може би си задочно, там бяха приети повече...

# 605
  • Пловдив
и платеното имат право

трябва да си само студент редовно обучение
Peace

# 606
записах се да уча магистратура редовно обучение - платена в СУ. Някой дали знае имам ли право на стипендия ?

мерси
утре подавам документи в социалните - стискайте палци да дадат парички  bouquet

# 607
  • Стара Загора
И платените имат право - та нали и те са редовни студенти. #Crazy #Crazy #Crazy
Аз също ще записвам платена магистратура, няма държавни поръчки и затова. Надявам се, че това с платените не е някаква новост в закона и да не мога да взема парите после....

# 608
Здравейте. Искам да попитам нещо, защото четох, четох и пак не разбрах.
Сега съм бременна и ще се записвам магистратура - редовно. Трябва да родя януари. Та въпроса ми е:
  - Януари месец мога ли да си подам молбата за помощ за майки студентки?

Можеш да подадеш документи за помощта през Януари, ако запишеш сега и помощта все още я има предвидена в Бюджет 2011 и в Закона за семейните помощи за деца за 2011г., т.е ако НС не реши да я отмени, както имаше предложение това да се случи през 2010 г.

# 609
Малко по-горе коментирахме дали майките платено обучение имат право на стипендия, не сме засягали тази помощ от 2880лв. На нея има право всяка майка редовно обучение!

# 610
  • Видин
Малко по-горе коментирахме дали майките платено обучение имат право на стипендия, не сме засягали тази помощ от 2880лв. На нея има право всяка майка редовно обучение!
Това исках да кажа и аз  Peace Само че защо е нужно да четеш кой какво е писал, като направо можеш да си пишеш каквото си знаеш ...  Laughing
ogi_nic, как бе? От 6 човека ми е групата  Peace То в списъка имаше няколко вида редовно, аз бях от тези с по 4 семестъра  Peace

# 611
Добре де аз пак да си задам тъпите въпроси. Има някаква уловка с тази помощ от 2880лв. не може всеки подал документи, който е редовен студент да е одобрен и да ги вземе. То така всяка бъдеща мама може да се запише да учи малко преди да роди. Няма ли някакво изискване да си в едикой си семестър или.............. де да знам ............................нещо, поради което могат да не те одобрят и да НЕ вземеш парите?
Благодаря ви предварително и се извинявам, че пок ви занимавам с мойте въпроси.
Приятен ден!!!

# 612
  • Пловдив
an_kata ,няма уловка-само трябва да си редовен студент.Много мами са записаха само,за да ги вземат,изхарчиха и забравиха  Sunglasses

# 613
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета здравейте
този месец подадох документи за помощта и току що ми се обадиха искали уверение ,че не съм взимала стипендия .А аз съм 1 курс, нормално ли е това.АЗ не съм взимала разбира се ,но не знаех за такова изискване
Благодаря за вниманието

# 614
Момичета здравейте
този месец подадох документи за помощта и току що ми се обадиха искали уверение ,че не съм взимала стипендия .А аз съм 1 курс, нормално ли е това.АЗ не съм взимала разбира се ,но не знаех за такова изискване
Благодаря за вниманието
Уверение с получените стипендии не се изисква за тази помощ! Да не си подала документи за детски, там се иска такова уверение?

Общи условия

Активация на акаунт