)Вчера бяхме много неспокойни направо имам чувството че това дете беше решило да ме прави луда, не искаше да спи, ако заспи спи по 1час максимум като междувременно почва да се криви и да се напъва ни капки помагат ни нищо

Мен пак ме почнаха зъби, че снощи баща й я гледа аз ходих на зъболекар, беше се справил чудесно като се върнах детето спеше, а преди да тръгна я нахраних и така му я оставих будна, милата го държала да я люлее в кошарата 1 час
))) че даже му хванала чалъма тати кога да я вземе на ръце
))))Днес сме на първата консултация малко ми е притеснено и нервно щом се върна ще пиша как е минало и какъв е резултата от това лакомо ядене

Посреднощ пак си се буди за ядене спи по най-много 4часа но като се събуди не може да изтрае и 2мин докато й сменя памперса

Аз все още имам локхии вече са съвсем съвсем малко и дано скоро спрат, исках да питам какъв период от време е нормално да не ми дойде цикъла - да знам кога трябва да се обърна към гинеколог. Този който ми следи бременността каза че няма нужда да ходя на профилактичен преглед понеже съм нямала шевове....затова към вас се обръщам
)) Още нещо щях да питам, ама пустия ми мозък забрави по-късно пак ще пиша.
ревнахме за глад отивам

Може да се окаже, че няма против да яде мляко на стайна температура и тогава няма да има притеснения за затопляне-охлаждане-неизползване на ценната кърма 
Дано не съм натоварила никой, но знам че само вие ще ме разберете.
.
Моята лекарка ми каза до 18 часа в хладилник, а в статията от кърмаческия пише 8 дни