нашите колики се появиха още в деня в който ни изписаха и започнахме лечението с инфакол.сега сме на гиогая.но ако мислиш че не са толкова силни или няма недей да даваш нищо,ти си прецени.

ще му доиде времето да отслабнем 

радвам се, че си се успокоила за пъпчето
Малката може да връща защото папа лакомо. Хубаво ли се оригва след това? Не се притеснявай. Ако трябва й прави малки паузи като папате, за да не изцоква всичко много бързо. Виж пък ние имаме обратния проблем 
не се притеснявай за малката. Когато ти си спокойна и тя е. Като се напапа и оригне малко я подръж без да я люшкаш и после в легълцето. Ако не е заспал още аз например пускам на Любо малко музичка и той се кротва. Пък вече ми прави впечатление и че се заглежда по изграчките на музикалната въртележка 
любов!
Честито на малката бузанка и надявам се моя бъдеща снаха!
Да ти е жива и здрава!!! Сподели после как е минало. Аз мисля да правя питката на Любо тази събота. Няма да отлагам, защото вече желаещите да го видят са много нетърпеливи и така си мисля, че ще е по-добре - направо накуп да ги събера и да им минава мерака
малката Божидарка и тя като моя Любо хитрее
Ти как си? Минава ли гърлото?
дано бързо да Ви оправят количката - времето наистина е страхотно. 
Любо е спокоен, вече не се присвива и не се мъчи.
моята докторка каза да отида на 40-тия ден след раждането. Така че като наближи ще си запиша час.
Ще се организираме при първа възможност значи

Ние днес се разходихме малко и пихме кафенце в Вени и сладурана Илианка. Бузанко вече хапва по 170 мл. мляко ама се бузи по 30 мин на шишето. Сега се мръщи в леглото че не искам д аго взема ама днес ми е май само в ръцете че го глезотя като не съм му обръщала внимание преди заради ученето. Май си изкупвам чувството за вина и ще стане страшно после. Мерси за поздравите ако не бяха ваще палчета за никъде не съм. Аз май вече тотално с епровалям с кърменето ама каквото такова. Слагам го на гърда докато му стане млякото че това се чака около 7 мин. и после си ена шише. Важното е да не е гладен и аз да съм спокойна че и той да етака.И може да ви е смешно но аз давам капки против колики за да ходи до тоалетна че нещо на пъследък голяма мъка и надуване се получава. А като дам капките и той си се изхожда.Абе се не сме като хората.
..но сигурно си има и такива дни.аз съм доолна за сега от биогайата защотоза сега ни действа заедно с еспумизана.е има малкоп вечер,но за разлика от преди си е много по добре.
я го нагушкай и от мен