Искам да питам мамите с момчета правите ли им нещо на пиленцето-и ако не,откога зарочва да се отваря.
Ето малко снимки и от нас!- http://www.album.bg/kuku_malu/
Та спа при мама и тате,за което обаче съм твърдо против
Искам да си знае мястото бебо,а не да ми се лигави,нали е мъж
Ама баща му е винове,дето цял ден ми се въргалят двамцата в леглото,такава мила гледка са,ама бебо се приучава !
Ама как да не му давам нищо,той само си лапа ръчичката,посъветвайте ме ! 
можеш да съхраняваш кърмата в хладилника до 24 часа. Аз си следя отдлените цедения. На мен кърмата ми е малко и не успявам да замразявам
само папа през деня. И редуваме - веднъж от мен, меднъж АМ. Ако имаш кърма и съхраняваш във фризера по-добре в чашките на Авент, защото можеш да ги стерилизираш предварително
иначе в пликовете няма как.
аз предлагам водичка на Любо, ако е буден между храненията. Но той също не пие много
Ако беше само на кърма сигурно нямаше да го подканям, но от АМ-то ожадняват бебетата.
стана ми мъчно за малкия Краси
Дано антибиотика да му помогне и да не се мъчи детенце! Много ще Ви стискам палците бързо да минава ушето! 
щом Тео бебе е нахранен и не е жаден, пробвай със залъгалката да се поуспокои малко. При мен работи
въпреки, че исках по възможност да минем без нея 
искам да Ви попитам от кога мислите да слгате вътре бебоците. На нас ни подариха такова и вчера питах педи и той каза, че мога да го слагам след първия месец като почне да си държи главичката изправена. 

но пък аз си го глезя и не мисля много много за напред което знам че не е добре но какво да направя 

браво за килограмките на бебчо
стига толкова от мен,целувки за всички
)
)) и да спинкате и ти и малкия Краси

Дани е честита

Два дена бях в едни филми заради кармата ми или по точно заради гърдите.След сутрешното ядене омекваха и малката все не и стигаше млякото,така през деня,а вечер нямах проблеми дори имах в изобилие.
Незнам какво беше това,но адски се притесних в първия момент.Изчетох много неща от Библеотеката за кърмене на Бу ,която много ми помогна да се ориентирам ,какво да направя.Мисля,че за сега овладяхме тази криза.
Ако сложа моята госпожица до него сигурно ще се изгуби
Това с плуването много ми хареса 

Слушай доки и ще видиш , че всичко ще се оправи.
Благодаря ти , че питаш мила
аз съм добре ,щом семейството ми е добре.Боби вече се смее и прави опити да гука ,като и говорим , а понякога се кара на играчките.Каките вече са във ваканция и помагат активно или по скоро ми вредят.Само да измрунка и вече са я грабнали да я разнасят.Тази седмица помагат и във къпането, че тати е 2-ра смяна.Ще опитам днес да кача малко снимки 

А за кърмата ти копирам ,на мен какво ми отговори Бу 
Това с бабите така ме разсмя

Но и аз съм изуменА колко щастлива ме направи особено бремеността а сега и бебето.
А от днес вече си хапвам и пийвам всичко ,че нали заради свръхлактацията почти ми забраниха течностите за два дена ,а аз без водичка не мога!
Сега като свърши мисля да купя на Бюбхен олиото. Судокрема е златен-много ни помага,не знам какво е подсечено дупе 

Надявам се ,че ще успявам да ви чета ,и да се включвам от време на време

Надявам се ,че ще успявам да ви чета ,и да се включвам от време на време

http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.18051806