Април вече чука и всички малки МАРТЕНИЧКИ2010 са тука (1)

• 31 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
Да питам кърмещите майчета по колко пъти на ден акат мъничетата ви. Аз започнах да се притеснявам, защото изразходваме по 10-12 памперса на ден, а според мен вече трябва да се е нормализирало изхождането...

всеки памперс е наакан  Peace

разгледах снимките на бебетата ни - прекрасни са. Тази на Филип и Ицко, гушнати с дядо си ми е любима Heart Eyes

На Валери пъпчиците поизчезнаха тия дни, до 3я месец трябва да се е изчистил съвсем

моето спинка в ръцете ми сега, само след няколко месеца как ще ми липсват тези моменти Heart Eyes

Евче, как се казва това кремче за крусти?

И Валери като е гол все е със студени крака, и аз се ръководя от нослето и вътрешната страна но китките. Вече увеличавам времето,през което го оставям гол без да отоплявям допълнително, като закаляване, харесва му много да ритка гол

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 09:49 от марисса

# 436
  • София
Bona fides, и Вики пълни памперса по 10-12 пъти на ден (преди беше още повече). Питах докторката няколко пъти и тя все ми казваше да не се притеснявам.
eniq, миличка, съжалявам за проблемите. Всичко ще мине много скоро и ще се радваш безпроблемно на майчинството. Вики също много обича полюлеите, а у нас не са шарени. Но пък ги гледа само когато са включени (имаме от регулиращите светлината ключове и ги включваме слабо). Аз не й завивам ръчичките, защото като го направя след 1 минута е развита цялата. Иначе издържа известно време, но според мен си се развива когато й е топло.

# 437
Здравейте мамчета  Hug   

Имам въпросче,към мамите,които дават АМ..ние почнахме с Нан, на Ивет много връщаше от него..нахраня я и тя върща по малко до следващото хранене  Shocked  Говорих с педиатъра и той ми препоръча Аптамил антирефлукс...почнахме го него, вярно Ивет въобще не връща даже ми се оригва по няколко пъти доста бързичко..,но ми се запече,ака по веднъж на ден и то твърдо ако  Sad..пък и подготовката на това мляко е малко по-странна от другите АМ...та ме интересуват отзиви за Аптамила  Simple Smile 

Аз също я завивам до подмишничките

# 438
  • Варна
ninchu_m аз давам АПтамил1 от както сме се прибрали от болницата. Само веднъж се случи да не беше акала 1 ден но след това всичко си дойде по местата. Нормално е знам, че като се смени млякото да се запече детето. Изчакай 2-3дни и виж как ще е положението......не мисля че е нещо нередно. От млякото съм много доволна защото ние за 20дни сме качили 900гр засища я спи добре коликите си ги има то не е от млякото. Ние акаме понякога по 2 пъти понякога по 3пъти общо взето не е твърдо акото й но не е и течно
ahoney ние сме същите с ръцете не търпим нито ръкавици нито да сме завити Simple Smile)
 eniq  Hug за да й са топли крачетата смених тактиката понеже тя не търпи и там да има нещо Simple Smile) слагам й чорапки отгоре терлички и чак тогава ританките за да съм убедена че поне с нещо ще остане на крачетата след ритането й Simple Smile)
Казаха ми за някакво детско кремче с Невен чакам да ми кажат как точно се казва и да й купя да й мажа личицето сега ще пробвам само с мокра кърпичка и с отвара от лайка да видим какъв ще е ефекта Simple Smile

# 439
didipeicheva мерси мила  Hug

# 440
здравейте мамита и от мене.ние сме на гости на моите родители и пиша от компа на брат ми,докато още не се е сабудил.
ахони аз пера с персил сензитив теен и съм доволна,нааканите дрешки ги накисвам за малко в студена вода и ги пера със сапун и след това в пералнята,не остават петна.
лорей и ние имаме пъпици,това са хормонални и се появяват и изезват от самосебе си.аз както ти е казала челси минавай личицето с тампон с преварена вода а веер след банята след като намажеш тялото с преварен зехтих мажи цялото лице и главичката( против детските тресчици).
много са сладки на всички бебчетата и много да ви пораснали.ама нали това им е работата сега.ю
диди според мен краката на бебето не са показател дали му е студено,а и надали всеки трябва да го сабуваш през час да му пипаш краката.моите крайници винаги са студени.води се по нослето.
ени и аз завивам миша под мишничките,доскоро я завивах цялата ,но тя иска ръцете и да са набън.
нинчу ние сме на НАН Х.А  и много повръща,а доки каза че преяждала,което според мен не е така,но като я гледам си расте.уола е на аптамил анти рефлукс и е много доволна от него,попитая я на личнчни ако искаш.
дано не съм забравила нещо да напиша.
днес сме на лекар ,да я видят как и се отразява лечението,засега още има секрети.

# 441
  • София
ninchu_m, аз също давам Аптамил 1 на Коко още от връщането ни от болницата. Млякото е едно от най-хубавите на пазара, за месец е качил 1.5 кг, ака повече от добре, Диди е права, че от смяната на АМ понякога се получава запичане, което бързо отшумява.

# 442
  • Варна
ние пак не искаме да спим направо е уникална сега е с беберона в устата да изтрае до 11 часа когато ще яде така си яде беберона гладно гладно че не знам как ще изтрае Simple Smile))
krasita1 май си права за крачетата Simple Smile) хич и не я събувам през час като сменям памперса само проверявам Simple Smile))
ninchu_m  Hug Hug за нищо Simple Smile
Днес ще се извеждаме на двора да видим дали пак ще спи по-спокойно както вчера докато ходихме при педи и по аптеките после Simple Smile

# 443
малееееее колко правописни грешки имам,ама така е като съм на чужд комп и бързам да пиша.
нинчу за акото също знам че капките БИОГАЯ нормализират акането.ние сега нали сме на антибиотик,а от него може да се получи разстройство ,но една февруарска мама ми каза че докато давала антибиотик давала и капките и нямали проблем,а аз и без това си давам от капките.ако искаш изчакай няколко дни и ако няма ефект давай капките.

# 444
  • София
didipeicheva, Вики започна мен да хапе от глад. яде в 9 #Crazy

# 445
Добро утро, ние тази сутрин станахме в 7 Митко да яде и след това не успях за заспя и закарах Ники на градина. Имам въпрос към всички които вече са станали на 40 дена и са правили погача – какъв беше точно обичая, защото малко ми се губи какво точно се правеше?
Ахони аз пера с течния препарат на Фрош и ако има нужда слагам малко течен Вениш или на прах разлика няма. Нямам дрехи с петна. Никога не съм прала на ръка, но знам че повър нато и наакано не се пере с никакъв случай с топла вода а на ръка със студена и сапун или някакъв препарат.
Bona fides не се връзвай толкова за килограмите, свалят се но понякога просто е нужно време. Колкото до памперсите и ние сме в преразход и вече дори нямам представа по колко на ден ми отиват. Гледам да Митко да му е сухо и чисто на дупето да не се подсече, че после зор.
Мариса виждам, че си започнала с каляването и искам да те питам нещо. С Ники каляването ми стана случайно и съм много доволна. Сега обаче ми се иска да подходя малко по-сериозно и да те питам от някаква книга ли се ръководиш, сайт или просто самата ти решаваш какво и по колко време да правиш?

# 446
Добро утро, ние тази сутрин станахме в 7 Митко да яде и след това не успях за заспя и закарах Ники на градина. Имам въпрос към всички които вече са станали на 40 дена и са правили погача – какъв беше точно обичая, защото малко ми се губи какво точно се правеше?

Ние правихме погача. Има разновидности на обичая, но в общи линии се канят само жени. На масата се слагат предимно сладки неща, за да бъде сладък животът на детето. Погачата се прави от момиче, чийто родители са живи. В моя случай аз я направих. Погачата се разчупва от две млади момичета с живи родители - сядаш с бебето на един стол, над главата ти върху бяла кърпа те двете я разчупват. Първото парче се оставя в кърпата за Богородица, след което гостите оставят парички в кърпата. Ти завръзваш кърпата, като се вярва, че ако я стегнеш много детето ще е стиснато, а ако е хлабаво завързана - обратното.  Laughing Аз лично не я стегнах много Simple Smile)) Кърпата се поставя нависоко ( напр.гардероб). И тъй като не може да стои вечно там, решавате кога да я вземете.

Поздрави и успех  Hug

# 447
  • Враца
Здравейте милички. Първо огромна благодаря за палчетата вчера. Взех изпита и още н емога да повярвам че вече съм завършила. Както се шегува мая мъж вече съм завършен психопат   Laughing Аз чакам дребо да се събуди да яде и през това време влязох да ви видя. Ето н аревна и се дере се едно го колят жив. И при ниса е така от няколко дни. Мрънка буди се един час по рано за ядене и не млъква докато н еси го получи. Поне нощем за сега почна да спи повече.Аз пъпчиците п олицето ги обтривам с преварена водичка и после с бочко. За сега помага и подсечено не знам какво е на дупето. Само под мишничките се подсича и няма оправяне. Аз да ви кажа честно не съм ходила на преглед още и не ми се ходи. Няма дискомфорт само като вдигна нещо тежко ме дърпат шевовете но то  епо скоро като изтръпнало. Ох съдра се ще г охраня няма как. Е айде да сидопиша поста пък дано мога да го публикувам. АЯз съм на аптамил ар и съм доволна  няма проблем с акането малко повече се надува като че ли но не е твърдо. И с иходи по веднъж, два пъти на ден а преди прескачаше често. Установих че мрънкането е от бързо огладняване явно е от по яшните бебета и е много лаком и освен това баща му го разглези страшно много и кега му се кара, ама той е за бой.  

# 448
  • София
wola, честитоооооо!!!!   bigdance2

# 449
  • Варна
wola честитоо Simple Smile))
ahoney мен не може да хапе ама си яде ръчичките милата от глад Simple Smile) вече се наяде и заспа да видим до кога Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт