Отговори
# 105
  • в кукувиче гнездо
Golden Delicious , аз ще навърша 35 през септември... така че явно сме от един набор.. аз вече спрях да се побърквам от роднински коментари и от остарели и закостенели мисления. в края на краищата ще имам дете и в това съм повече от убедена. дано всичко да ни е наред и скоро да се похвалим тук с положителни тестове.. пия си сега фолиевата киселина и ми дреме на шапката, каквото има да става, ще стане!

# 106
 galika , не съм пила дуфастон преди и не съм наясно кога и как се прие при бебеправене. Изписаха ми го сега за да се елиминира риска от аборт, тъй като преди време имах "кухо яйце". Пиех само фолиева киселина.
lechugitka , само така!

# 107
Настъпва часът на истината при мен, стискайте ми палци, прескочи ли ме през уикенда в понеделник съм в аптеката за тест...

# 108
  • Варна

Golden Delicious, стискам,  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 109
Здравейте момичета  Hug На кратко да се представя, на 34г. съм, септември ставам на 35, имаме дъщеря на 11г., от едно известно време мисля само за бебе, мъжа ми е навит, няма проблеми с него, дай му бебета да прави  Mr. Green Аз малко се дърпах, но сега вече сякаш искам бебе  Hug Дано не бъркам темата  newsm78 ако е така, моля да ме насочите. Също така знам, че много неща са се променили от както аз бях бременна, затова почвам да ровя из форума да си ъпдейтна малко информацията  Mr. Green Ами за сега това от мен, сега се връщам да ви чета  Hug

# 110
Трендафила - добре дошла!   bouquet
Определено ме спечели с този ник, и със снимката ..... и с подписааа  Joy Joy Joy hahaha hahaha изобщо свеж образ си!
Желая ти скорошен късмет! Peace Peace Peace
Някакви ЗАЕШКИ новини да сте чували?!  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Hug

# 111

Някакви ЗАЕШКИ новини да сте чували?!  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Hug
Ако знаеш по колко пъти влизам в темата само да проверявам  ooooh!
И аз чакам....

# 112
и аз така за Зайовците  Heart Eyes!
Goldy - стискам палци!

# 113
Здравейте дами!
Трендафилке, добре дошла...щом ти е интересно чети си из нета , но си мисля ,че разлика в бебеправенето и гледането на бебче от преди 11 години няма...или ако има , то някой е измислил някоя нова джаджавка да улесни...късмет миличка и да но скоро се похвалиш!
ГолденчеHug стискаме палци...само имай търпение до понеделник... Hug
Бънииии, къде си миличка? Hug
Елик, мила благодаря за отговора на лични, ако се наложи ще се възползвам от знанията ти....а сега не мисли друго...почивай! Hug
Хубави почивни дни...

# 114
  • Варна
Бъни с теб сме !!!!  Hug Hug Hug  Ти само кажи как си.

# 115
Бъни с теб сме !!!!  Hug Hug Hug  Ти само кажи как си.
Как съм newsm78. Преносваме се  ooooh! ooooh! ooooh!.От толкова задържане сега ще се преносваме ooooh!
Нервички не ми останаха.
Ама чакам какво да правя Mr. Green
Благодаря ви момичета за подкрепата Hug Hug Hug
На всички които са в очакване на двете чертички стискам големи палци Praynig Praynig Praynig.
Дано да се е случило чудото и скоро да прочета,че имаме нов Киндер Сюрприз Praynig

# 116
  • Варна
Ти само не се ядосвай.  То си знае бебчето. Ще излезе, къде ще иде. А какво казват докторите по случая с преносването???

# 117
Бънка споко бе, то си знае работата зайчето, пък и как го рабраха че е преносено, термина винаги се определя относително и доста често е неточен, винаги има някакви допустими разлики. Освен това докторката ти би трябвало да ти кажа че има ако мога така да се изразя упражнения, които да стимулират естествените вече за този период контракции и съответно ускоряват раждането . Всеки може да те посъветва какво да направиш и съответно нито едно от тях не е вредно за двамата ви - теб и зайчето.

# 118
Бънко, сигурна съм че вече имаш доверен лекар и предполагам, че те следят. Но .... понеже, налиии, обачеее знаете, че тренирам за свекърва да си кажа аз. Всеки ден на тонове миличка и кажат ли ти - влизаш да предизвикваме раждане, да не вземеш да се дърпаш и да упорстваш.
Преносването до един момент е Ок, защото както и РеГе е казала все пак датата на термина е донякъде относителна, но след определен етап на бременността, би могло и да е опасно ( преносването), така че всекидневно да те следи лекар  Hug Peace
И не забравяй, че чакаме новини  Hug Hug Hug надявам се да има кой да ни извести за прекрасното събитие, като настъпи момента!

# 119
  • София
Зайче, подкрепям Лени по тоя въпрос... То нали и аз се готвя за свекърва...  Mr. Green Наистина всеки ден за тонове и гледай да влизаш да раждаш при първото предложение - то си е готово бебето! Леко раждане!  Hug Hug Hug

Добре дошли на новите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт