Отговори
# 150
  • София
Жаклин, и ние ползваме любриконти при бебеправенето...и то Дюрекс....много бих искала да разбере дали не пречат
Според мен пречи Дюрекса. Пре-сийда обаче е друго нещо, той е създаден специално с тази цел - да подпомага по-бързото придвижване на сперматозоидите.

Какво става с Бъни  newsm78

# 151
Бъни не е писала, нито влизала във форума от понеделник - може и да е отишла да ражда вече. Rolling Eyes

# 152
Бъни не е писала, нито влизала във форума от понеделник - може и да е отишла да ражда вече. Rolling Eyes

Дано!  Praynig И дано всичко е минало нормално и леко  Peace
Бънкоооо, нали ще ни съобщиш преди да стане първолак малкото зайче  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Hug

Жаклин, и ние ползваме любриконти при бебеправенето...и то Дюрекс....много бих искала да разбере дали не пречат
Според мен пречи Дюрекса. Пре-сийда обаче е друго нещо, той е създаден специално с тази цел - да подпомага по-бързото придвижване на сперматозоидите.

Виждам, че Зази вече се е ключила, но и аз да кажа, че лубрикантите и всички други вещества променят РН на влагалището и по този начин принципно са препятствие към забременяването, така че всичко друго освен Пре-сийд го забравете.
А иначе като хранителни добавки е добре да се приема Цинк ( има на валмарк чист цинк и има пак един комбиниран препарат за мъжката полова система) Цинк , както и Пермен , който влияе добре на сперматогенезата, освен това и д-р Тошков има добри билкови продукти ето ви един Хербавит.
 Hug Hug Hug на всички  Peace

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 21:24 от Lennyh

# 153
Ох хора гледам ,че ме търсите и се тревожите.
Още съм две в едно и страшно изнервена.
Това моето не поиска да е овне.Сега телешки копита запънало ooooh! ooooh! ooooh!.Дано да е скоро вече, че #CrazyСамо ситърся признаци, чакам нещо да ме заболи ама засега йок Rolling Eyes
Гледаме се всеки ден с доктора и чакаме.

# 154
  • Видин
...Сега телешки копита запънало ooooh! ooooh! ooooh!.

Бънче, теленцата са много милички PeaceОт опит ти го казвам, че моето момченце е Телец.
Кураж, миличка, още малко Hug Hug Hug

# 155
Добро утро момичета....ей това зайче не се дава лесно...хубаво му е , уютно за къде да бърза...Бъни по спокойно миличка докторите ще кажат какво да правите ....стискаме палци всичко да е скоро и на ред Hug Hug Hug
Спасдиди,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover...ако продължават да те сърбят ръцете ми направи си го този тест... Hug
Марулке, Голденче...не се отчайвайте момичета...наистина месец май си е супер за двучертичкови тестчета...
Илик, как са бебочествата? Hug
Хубав и успешен ден на всички... Heart Eyes

# 156
Бъниии  Hug Hug Hug Hug Hug
Заек с копитца ,а?  hahaha hahaha hahaha
Ох,миличка...Спокойствие и кураж!  Hug Hug Hug

Момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
НАГУШКАНИ СТЕ! Mr. Green

# 157
Бънко с надежда поглеждам за теб, но гледам че още сте 2 в 1. Колко дена преносваш? Аз имах преносване от една седмица, а по принцип по-рано изчакваха две седмици. Не се притеснявай, щом си под лекарски контрол. Пожелавам ти всичко да се случи съвсем скоро и да мине леко  Hug
Добре дошли на всички нови момичета  Hug Пожелавам ви скорошно сбъдване на мечтите  Hug

# 158
Бънко, и аз все за новинки от теб се ослушвам  Hug
Много опърничаво това зайче май  Laughing Сигурно му е спокойничко и хубаво в тумбачето на мама  Wink
Така или иначе МОМЕНТЪТ е съвсем наблизо. Стискам палчета за леко и бързо раждане  Hug

Слънчев и усмихнат ден на всички момичета  Hug

# 159
lennyh, да за лубриканта вече си направих заявка , няма го в наличност..т.к. е скъпичак...но това не ме спира...относно Цинк, Пермен и препарата на Д-р Тошков...не трябва ли лекар да ги е предписал или можем и ние самоволно да си ги вземаме...истина е, че моя любим има малко проблеми с ерекцията от време на време...уж обеща да си прави спремограма...но в момента има много работа и не може де се отскубне в работен ден..ще се пробваме през мой да отидем до Варна....но не зная дали е добре ей така без лекарска намеса да пие някакви препарати... newsm12

# 160
lennyh, обаче мен сега и друго ме притеснява от известно време си правя тестове за ову....но втората черта не става толкова наситена, колкото контролната...и си мисля , че нещо не е съвсем наред с ову...гинеколожката ми иска да с наблюдавам сама 2-3 месеца  с измерване и на базалтната температура....обаче аз си купих дигитален термометър, който ми отчете темература от 35,1....не зная дали термометъра не е наред или аз не сам добре...но прочетох из форума, че ако по време на ову температура е много ниска, значи нещо не наред с ову... ooooh!

# 161
  • Варна
galika, тез дигитални термометри много не ми вдъхват доверие, освен ако е някой 50-100 левов Omron май беше

# 162
Ами и на мен...че и с памет за 7-8 лв...зная, че струва доста по-евтино то другия вид, който имаше в аптеката...ох и той е един...името му е само термометър....да и такъв си бях купила, само, че не със живак,/то май вече не ги правят със живак, защото са токсични/...и там и изживях една одисея...мани, мани/както казват врачаните Simple Smile/ през живото си не бях виждала подобно чудо, не успях да сваля градусите под границата та за започна да си меря температурата..то започна едно тръскане....едно чудо...и нищо не се промени и с едно деление..после го сложих във фризера и пак нищо ...пак го изкарах..пак тръскане...накрая го сложих под мишницата и пак нямаше промяна..направо се почувствах като първия човек...тотален пещерняк...и от много тръскане го счупих..а беше къде по-скъп от дигиталния 12-15 лв...какво стан с тези термометри...толкова ли е трудно вече днес да отчетат една нормална температура... newsm78

# 163
galika, големи премеждия с термометъра!  Wink
Знаеш, че има големи боклуци, включително и в аптеките. Купи някой по-скъп и по-известен, като марка. Също в темата за "Измерване на базалната температура", момичетата съветват, след като изписука, да се остави още няколко минути термометъра. Ти май беше писала там.
А този термометър, който си счупила наистина не е с живак. Мисля, че ги пълнят със спирт. Те пък са с едни тънки линийки, които трябва под много особен ъгъл да хванеш и въобще може да не успееш да видиш колко показва. Аз имах такъв на Чико за децата - и нито веднъж не успях да им измеря температурата с него. Абе, по-хубави, от добрите стари живачни термометри май няма!  Crazy Wink
За тестовете за О, при мен винаги има ден, в който тестовата черта е направо цикламена и е в пъти по-контрастна от контролната. Тогава е пикът на хормона. Не знам дали и при другите момичета е така, защото много хора пишат, че тестът е /+/ и когато двете черти са еднакво наситени.
Хъни - Бъни, ей детенцето е с характер. Стискам палци! Дано тоооооооолкова чакане бъде възнаградено с леко раждане!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 164
  • Варна
Simple Smile И аз си бях купила един във формата на биберон, всичко ОК, но мереше с до 1 градус +/- разлика от другия, със спирта... Най-добре традиционен, си мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт