Отговори
# 135
  • Видин
Привет, милички! Hug

Аз бях три дни на семинар в Трявна /от четвъртък до събота/ затова липсвах.В неделя в 4 ч. сутринта синчето замина за Истанбул за една седмица.От училище отидоха по един проект.От цяла Европа ще има деца.Там сега е седмица на детето и ще имат всеки ден празник.Моят син понеже танцува народни танци, а празникът ще е на фолклорна основа, те  ще играят дунавско хоро и ръченица..Снощи се чухме по скайпа с него.Настанен в семейството, доволен и щастлив.Днес дообяд са в училището, а следобяд имат рисуване на асвалт край Босфора.

Добре дошли на новите кандидат мамчета   bouquetЖелая им много късмет и надежда! Hug

Бънко, стискам ти палчета съвсем скоро да гушнеш зайчето! Hug

lik123, браво на вас!Все така да растете!Момченце и момиченце, какво повече може да иска човек Peace

На всички много  Hug Hug Hug

# 136
Благодаря ви за подкрепата, момичета, този работен ден щеше да бъде кошмарен без вас.  bouquet
Съвсем официално си ми дойде цикъла вече, но успя да ме изнерви мръсника- толкова не ми е закъснявал никога.
Разбира се, че не се отказвам, за нищо на света, просто ми стана мъчно, знаете как е, а и напоследък заради ПМС-то съм станала една ревлива и ужааасно чувствителна, не ви е работа просто Wink
На всички чакащи двете чертички изпращам цялата си положителна енергия, а аз се изправям, изтупвам праха, превързвам си коленете и започвам наново.
Прегръщам ви Hug Hug Hug и ще съм с вас

# 137
Golden...аз така се чувствах преди седмица...ох направо не много да ти го опиша, но съм сигурна, че знаеш за какво говоря, пиша....ужасно е ...започва ме да си внушаваме, че са налице симптомите...а те са просто симптоми на МЦ...липсва само сутришното гадене...аз си обещах повече да не правя...но да кога ли ще издържа...просто не го разбирам това, че в момент в който най-малко очакваш бебето става...как не мога да го проумея... Thinking

# 138
Добро утро момичета!
Бънка, не се тревожи миличка...когато  настъпи момента - тогава...сега слушаш докторите ...те си знаят дали ще помагат или ще чакат  Hug Hug Hug
Голденче, Hug Hug Hug добре си изтупала праха и превързала коленете...чувството е познато на всички ни...един път имах 7 дни закъснение  Shocked с отрицателни тестове....и тъкмо реших ,че отивам на кръвен и  #Cussing out...стискам палци следващия път надеждите да ти се оправдаят Peace
Илик, еха ....браво ... newsm04 и почивай много ...знаеш къде ти е приоритета и се грижиш за него добре...надявам се никакви проблеми да нямаш с бременността Praynig
Жаки, браво на момчето ти.Усеща се ,че си горда майчица на юнак да ти е здрав и все така да те радва  Peace
Марулке , стискам палци тази седмица да ни зарадваш с една малка салатка  Hug Имай търпение и вяра Hug Praynig Peace
Мастерче,   bouquet
Реге Hug Hug Hug
Спасдиди, много на бързо си прелетяла ... Hug
На всички момичета хубав и успешен ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
  • Варна
Жаклин, браво на момчето ти! Изглежда ще се върне пълен с впечатления, голям да порасне!
Ilik123, много се радвам за вас, а и описваш всичко много вдъхновяващо! Hug
Golden Delicious, имам едни приятели, които година и половина се пробваха за второ и като стана, таткото каза, абе аз всъщност не бях много убеден, че искам второ, но в един момент и аз се усетих, че го искам; тогава и стана... Ще стане, когато сте готови и когато му е времето, (колкото и изтъркана да е тази фраза). Аз лично съм решила, че ще хвана тест на мин.10 дневно закъснение.
Хъни-Бъни, аз като чух, че бебето е станало 3,300 (на видеозона), реших, че не мога да рискувам да стане прекалено голямо и трябва да се ражда: горещи душове, спрях храната и течностите, разходки, абе, малко се шашардисах, но пък то тръгна същата вечер да се ражда... (3950 се роди).
Успех на всички и весела седмица!

# 140
  • в кукувиче гнездо
Danito, работя аз за салатката, пък дано се е хванала вече... още малко ще почакам за тест, иначе днес ми е датата, ама няма много да си го мисля сега, за да не се натоварвам. ще забравя, че трябва ад ми идва и белким не ми дойде!
Успех на майката, която чака съвсем скоро бебето й да излезе, а на всички останали слънчев и успешен ден от мен!

# 141
lechugitka, стискам палци наборе, в сезона на салатките сме все пак Praynig Peace Flowers Four Leaf Clover

Много късметлийска седмица на всички! Hug

# 142
  • Видин
Добро утро, момичета-кокичета! Hug

lechugitka, стискам палци за добри резултати! Peace

Аз се чух с Дени снощи по скайпа.Прекрават си добре, ходили са на кънки на лед, рисували са край морето.
Днес имат разходка с корабче по Босфора и посещение в двореца на султана и синята джамия.
Постоянно го мисля, а моя мъж ми се кара,че вече е голям /скоро ще снане на  13г./ и  ще се справи.
Ама нали занете, че майките сме такива...

Специално за Бъни много  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 09:49 от ღ Жаклин ღ

# 143
  • в кукувиче гнездо
Здравейте момичета, добро утро и от мен. Току-що идвам на работа, коремът ме боли ужасно и ми дойде, но какво да се прави. Другият път ....
Жаклин, аз непрекъснато се шашкам за моя племенник като е болен или нещо друго има, и не мога да си представя един ден като имам дете как ще го пускам само да пътува. Ама тези порблеми все още не са ми на дневен ред. Важно е, че детето се забавлява, пък майките са за това - все да мислят и да се притесняват. С моята се чувам по сто пъти на ден по телефона...
Желая на всички ви приятен ден и мнооого усмивки!

# 144
  • Видин
lechugitka, нов месец - нов късмет Peace
Прав си, нека децата се забавляват, пък ние ще го преживеем някакси Flutter

# 145
  • Варна
Жаклин, минусите за нас са ясни, но пък колко по-самоуверен и самостоятелен ще стане твоят момък...  Hug

lechugitka, ако забренееш през лятото, ще раждаш по по-топло време, така че гледай позитивно Flowers Four Leaf Clover

# 146
ღ Жаклин ღ , ех че хубаво кафенце, ще му се насладя следобедно   bouquet

lechugitka, може пък в следващия тираж да ни е скрит късмета  Hug

Момичета, с мъжката половина започваме Fertil Aid /хранителна добавка/ и  Pre-seed /лубриканта/. Някой от вас ползвал ли е?

# 147
Жаклин, браво на твоето момче! Важно е, че детето е щастливо и си прекарва добре. Представям си колко му е интересно всичко, което вижда и което му се случва сега. Моето момиченце ходи на народни танци в читалище "Светлина" и тази седмица тяхната госпожа я няма - отишла на някакъв конкурс в Турция!  Crazy Аз обаче нали съм информирана и веднага навързах нещата!  Crazy
lechugitka, Golden Delicious, явно вашият месец ще е май! Та какъв по-хубав месец от този, когато всичко цъфти и пръска аромати навсякъде, да чуете/видите най-хубавата новина!
Ilik123, ах тази двойна радост! Всеки път като чета постовете ти и се вълнувам!  Hug
Danito, набързо-набързо, но после надъъъъъъъъъъълго ще ви разказвам за хубавите вести! Честно да си кажа, крия се в засада и броя дните с тест в ръка!  hahaha Майтапя се, но днес ми е датата и ме сърбят ръцете да си купя един тест, но все още се удържам - ще ми се да поживея още малко с надеждата!  Crazy
Golden Delicious за Pre-seed имаше цяла тема. Общо взето повечето девойки бяха доволни! Чела ли си я?
Ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436527.0

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 17:29 от spasdidi

# 148
  • Видин
Момичета, с мъжката половина започваме Fertil Aid /хранителна добавка/ и  Pre-seed /лубриканта/. Някой от вас ползвал ли е?
Аз не съм, но не съм много сигурна дали е добре да се ползва лубрикант като бебеправите Rolling Eyes

spasdidi, Дени танцува народни танци в нашето читалище "Цвят".Мама работи в читалището, а преди години и мъжа ми е танцувал там, така че вървим по наследство. Wink
Сега говорих с него беше на корабчето на разходка по Босфора.Дано е направил снимки, ще ви пусна после. Peace

На всички:  Hug

# 149
Жаклин, и ние ползваме любриконти при бебеправенето...и то Дюрекс....много бих искала да разбере дали не пречат

Общи условия

Активация на акаунт