Отговори
# 45
Добро утро на всички....!
Бънка, добре ,че минаваш от време на време да ни информираш...когато и да стане да ти е леко раждането...то бебчето си знае кога е дошъл момента Hug Hug Hug
Спасдиди,Куб74 ...айде де...едно бебче на годината...супер! Peace
Виола, и на 25 да си ако има проблеми бременността ще е трудно...не е задължително годините да са под 30 ,че всичко да е на ред...не започвай да се притесняваш...нали виждаш списъка от първа страница...колко много успели момичета имаме...ако има нещо притеснително лекарят ще ти дава предложения...
Илик, много ти се радвам... newsm04

Я да ви сложа едно кафенце да ви тръгне деня....

# 46
  • Видин

Привет, мили, момичета! Hug

Дани, мерси за кафенцето! Hug

Гледам готвите се за бебе на годината, само така ви искам! Peace
Може и ние да се пробваме Wink

Илик, 2 в 1, браво! smile3501

Зайкооо, чакаме да ни зарадваш! Peace

Хубав ден  на всички!

# 47
Здравейте момичета.Благодаря за пожеланията.Вчера ходих за прьв пьт на преглед при матроната,това е акушерката при нас.Определи ми термин за средата на ноември.Измери ми крьвното,теглото и днес правих изследване на крьв и урина.Каза да несе притеснявам за вьзрастта и че мога да си работя до когато искам щом се чуствам добре.Даде ми и две опаковки с витамини за бременни безплатно и ми изписа някакви хапчета да пия само когато се чуствам зле защото и казах че постоянно мисе гади.Тук правят изследвания за синдрома на даун и други  някакви за генетични изменения но това щее по нататьк.Ами това е за сега.Пожелавам ви лек ден на всички.

# 48
Привет, мили мамчета! Hug
Надниквам пак да проверя имаме ли вече бебче.
Честито на всички бременни! Това с възрастта наистина е доста глупаво, аз смених 3-ма лекари от началото на бременността, никой не ми каза, че на 37г. е проблемно. В световен мащаб възрастта се вдига, коментара е излишен.
Относно нормалното раждане след секцио, мисля, че е нормално, имам братовчедка в Испания роди първото си секцио, а след 3 години второто естествено.
Куп74, почини малко от сметки и тестове, ще успееш. Peace Аз съм казвала много пъти, че след като зарязах тестовете и сметките, дори кекса беше супер малко през този месец в който заченах.
Успех желая на всички ви! Praynig Не губете вяра и действайте сега за бебе на годината - моята голямата дъщеря е родена на 31-ви декември. Mr. Green
Лени, в къщи съм си до края, имах доста неизползвана отпуска, а и от 5-ти май излизам в майчинство. Много ми натежа работата в последно време, а и нали имам абитуриентка тази година та се налага да си остана, пък дали ще почивам е рано да се каже. Rolling Eyes
Хубав ден от мен и прегръдки за всички!  bouquet

# 49
Здравейте момичета! Рядко пиша, но постоянно ви чета и искрено се радвам на успехите, прекрасните новини и щастието на всяка една от вас Hug. Давате ми толкова много надежда и кураж, благодаря ви! bowuu

# 50
Здравейте момичета  Hug!
Бъни, мила, хубаво е, че се обаждаш. Често си мисля за теб и ти пожелавам всичко да ти мине спокойно и леко! Чакам новината за зайчето  Heart Eyes.

# 51
Интересувам се появяват ли ви се някои заболявания провокирани от бремеността и възрастта.

# 52
Добро утро момичета!
Виолка, подчертавам ,че това ,което ще кажа по твоя въпрос е само мое мнение....НЕ не се появяват...може да се разболее човек ,на която и да е възраст без да е свързано с бременност ...в медицината 2 и 2 обикновено не е 4...това е един от въпросите , на който едва ли някой може да ти даде някакъв конкретен отговор...какво точно те притеснява??? Hug Hug Hug
Деми, много се радвам , че си си в къщи...и на каката ще подготвиш по спокойно бала ,и ти ще намираш време да си почиваш повечко...Избрахте ли рокля ,обувки, аксесоари,че то съвсем наближи май месец???
Евтерпи, прегледа явно ти е подействал успокояващо  Hug Дано хапченцата ти помагат при гаденето, което си е неприятно , но пък като знаеш ,какъв ще е резултата...ще стискаш ,какво да правиш  Sick
Спасдиди, Куб 74...във вас ни е надеждата...тази събота и неделя  luvbed и после бебче на годината..... Joy  от нашата темичка...супер!!!
Жаки, страшни картинки избираш... Hug
Илик, кога си пак на консултация???
 Момичета хубав ден (днес даже го дават и слънчев)  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
  • Варна
Viola2003, по-скоро не. Дори по време на бременността кръвоснабдяването на много органи се увеличава, а ксилородът лекува (при мен дори, при първата бременност, някои болежки изчезнаха, а не бях първа младост)

# 54
Здравейте, момичета, и аз ви чета редовно, но не оставя време да пиша.
Илик 123, много се радвам за близнаците, да е леко всичко до края.
Куп, Спасиди, стискам ви палци за бебче на годината! Аз за съжаление няма да се присъединя към отбора на бременните през тази година, но не губя надеждата за догодина. Embarassed
Бъни, стискам палци да мине леко и безпроблемнно и скоро да се появи пухкавото зайче!
Квази, пиши как сте? Как е малката огнена искрица!
Накрая да пожелая весел празник на рожденничката Лени!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си здрава, много щастлива с прекрасните ти момчета!

# 55
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug  ! Благодаря на всички newsm51 !
Виолка, много го мислиш... Simple Smile! Отговарям ти за мен и до сега. Не се е появило никакво заболяване, до момента, било то провокирано от възрастта или не. Единствено мога да кажа, че от както съм разбрала за двойното чудо в мен, водя най-здравословния начин на живот, който някога съм водила! Някак си от самосебе си! Не си го налагам. Просто ми се яде и пие и прави само това, което е полезно! И ниското ми кръвно се регулира и стана нормално! Други отклонения за сега нямам Simple Smile
Спасдиди, Куб 74, не съм пускала палчетата въобще  Peace  Peace  Peace !Стискам, стискам...   babydust7
Зайче, пожелавам ти леко и безпроблемнно раждане и скоро да гушкаш най-пухкавото и сладко малко зайче   babyuu
Danito , на 20.04. съм на третата ФМ, а на 26 съм на консултация. И аз нямам търпение..., но трябва да се чака, няма начин!Дано всичко да е ок  Praynig  Praynig  Praynig Хубавото е, че времето тече само в едната посока  Arrow
Усещам ги вече малките да щъпуркат из корема ми, но все още доста неуверено и лекичко, като пърхане или пукане Simple Smile Нямам търпение и за силни ритничета вече...  
Хубав слънчев ден и прекрасен weekend на всички   Nature Sunny !

# 56
Оптимистично съм настроена момичета Hug.Знам че едно по-късно майчинство е осъзнато, подмладява духа и организма на жената, създават се по-интелигентни бебета.
Въпросите ми по-горе бяха свързани с едно предаване на "На кафе", където разглеждаха късното майчинство, и това, че и Гала има желание да стане майка и затова се интересувах как е при вас.
ilik123 колко е хубаво две човечета да риткат в теб, моята гимнастичка  все правеше вътре акробатики и сега при теб сигурно е много интересно.

# 57
  • Видин
Честит празник, Лени!
Желая ти от всичко по много-
здраве, любов...

ilik123, много ми е приятно като те чета PeaceМалките човечета стават все по -сигурни в движенията, нали Hug

viola2003,  ти сама си го казала, че по-късното мойчинство е по- красиво и осъзнато, затова не се притеснявай от нищо Peace

На всички момичета- хубав петъчен следобед Hug

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 14:47 от ღ Жаклин ღ

# 58
Добър вечер момичета!
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА LENNYH!
  Бъди много здрава,щастлива,обичана!Желая ти много късмет и усмивки!
   (много харесвам твоята зодия,благодаря за стистнатите палчета)
 DANITO,.:.DEMI.:.,MIRA P,ILIK 123 и на вас благодаря за пожеланията,дано да се сбъднат.
 SPASDIDI и аз ти стискам палци да се случи  твоето чудо,а дано да е и бебе на годината.
 Днес да си призная ми беше нещо нервно,но дано да ми размине в най-скоро време.

# 59
  • Варна
LENNYH, Много обич от всички около тебе и много здраве и късмет! Hug

Общи условия

Активация на акаунт