Отговори
# 60
Добро утро момичета ... едни прекрасни събота и неделя ви желая...по телевизията казаха ,че те са и най подходящите дни за зачеване за бебе на годината , което означава ,че ако Куб и Спасдиди ако липсват получават извинителна бележка веднага...
Виолка , знам че ти е интересно , но искам да ти споделя ,че аз спрях да гледам подобни предавания и не се ровя из Интернет за рискове и подобни , както преди  Embarassed.Осъзнах ,че ми действат натоварващо и стресове...в този ред на мисли искам да те посъветвам да четеш и гледаш информативни неща отгоре отгоре ...а си мисля ,че ако размениш няколко думи с някое от момичетата от форума ще ти вдъхне повече кураж и морална подкрепа , отколкото което и да е предаване   bouquet
Илик, знам че чакането му е майката  Laughing но пък периода си е хубав , а като знаеш и какво чакаш.... Heart Eyes
Бъниииии???  newsm78 newsm78 newsm78
Хубав ден на всички...

# 61
Здравейте момичета, мога ли да се присъединя към вас и приятната ви компания? bouquet
И аз съм една от вас, на която все още не е стихнал ентусиазма и все се надява, че чудото ще стане.
Желая на всичко ви слънчев и прекрасен уикенд Flowers Sunflower

# 62
Добре дошла сред нас Чоки! Hug Що се отнася до ентусиазма, нищо, че темата прелива от него, давай и твоя Wink Ето малко и от мен - моята най-близка приятелка зачена естествено и преди 20 дни роди първородната си рожба на 39год  bouquet

# 63
Здравейте, момичета  Hug
Добре дошла нa Чоки   bouquet И скоро да ни се похвалиш с хубави новини  Praynig

Имам чувството, че Бъни вече е мама  newsm78
Зайкоо-о-о, как си, къде си?
Аз продължавам да стискам палци  Hug Hug Hug

# 64
Милички, много ви благодаря за милите поздрави и прекрасните пожелания!!!
Аз пък искам да пожелая на всяка една от вас да добави своето цветенце в прекрасния букет на темичката ни и догодина да им се радваме дружно!
Влизам да нагледам палавниците Купче и Спасиди - момичетааа във вас ни е надеждата за бебе 2011!  Wink Wink Wink
А Бънко милия вече целодневно ми е в мислите! Hug
Деми, ама какви прекрасни емоции ви чакат - абитуриентка, бебче!!! Прекрасно е! Наистина спряхте ли ес вече на рокля, обувки, аксесоари. Пиши всичко ми е интересно  Hug

# 65
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Лени това е малко скромно подаръче За рожденния ти ден.
чоко добре доШла в наШата група,твоят ентусиаЗъм няма да ни е иЗлиШен.
Илик това чакане Ще е най Щастливото с най хубавите моменти в живота ти.
Приятен и весел уикенд на всички Hug

# 66
Благодаря ви за топлото послещане. Grinning

Добре дошла сред нас Чоки! Hug Що се отнася до ентусиазма, нищо, че темата прелива от него, давай и твоя Wink Ето малко и от мен - моята най-близка приятелка зачена естествено и преди 20 дни роди първородната си рожба на 39год  bouquet
Боже колко се радвам като чуя такава новина. Само се надявам и мен да ме сполети щастието на приятелката ти.

Добре дошла нa Чоки   bouquet И скоро да ни се похвалиш с хубави новини  Praynig
Дано скоро наистина да ви се похваля с хубава новина.  newsm76

Lennyh, Честит рожден ден и от мен!
Не трупай и не мисли за годините ....  живей диво и безгранично!
Весел празник!

# 67

Имам чувството, че Бъни вече е мама  newsm78

Ох не съм още.Вече от страх съм  #Crazy #Crazy #Crazy.Денем бива ама нощем е Shocked
Лени миличка специално искам да ти пожелая за твоя празник
много здраве и любов, само хубави моменти с прекрасното ти семейство (за мен сте ми пример Peace)
Да бъдеш много, много обичана майка и жена Hug Hug Hug

# 68
  • Видин
Добро утрооо!

Бънче, хайде още малко остана PeaceНе се страхувай, ще видиш че всичко ще е наред Hug

Чоки, добре дошла при нас!  bouquetПожелавам ти късмет Flowers Four Leaf Clover

Момичета, добре че ви има и споделяте такива обнадеждаващи новини!

Ejika, да е живо и здраво детенцето на приятелката ти! Peace

Кубче,Спасиди снощи имаше ли опити Wink
Аз мисля довечера да се пробвам, newsm53 че половинката снощи беше на работа.

Хубава неделя на всички!  bouquet

# 69
Здравейте момичета.
 БЪНИ стискам ти палци,не съм ги пускала изобщо да е леко и безпроблемно раждането.
  ЧОКИ добре си дошла при нас.Успех и късмет ти желая,и скоро да се похвалиш с чудесни новини.
   Аз бързам да ви се отчета.
   Снощи действахме по въпроса,планувам и за довечера.Не съм правила тестове за овулация и не знам дали точно това е момента,само предполагам.
   ЖАКИ успех и на теб в опитите за бебче.
 Днес имам повод да почерпя.До сега се опитвах да ви спретна почерпка,но уви не се получава.
 Моят мъж днес е рожденник.

# 70
  • София
И аз надничам, да видя Бъни до къде е.... Миличка, на финала си, или може би на старта? Стискам ти палци, макар да знам, че всичко ще мине леко и ти ще бъдеш една красива и безкрайно щастлива мама!  Hug

На тези, които работят за бебе на 2011-та година - успех!  Grinning

# 71
Пак да ви нагледам  Hug
Добре дошла на Чоки, че май предния път пропуснах   bouquet  bouquet  bouquet
Много късмет миличка и нека и най-смелата ти мечта се сбъдне!
Бънко  Hug Hug Hug Hug Hug не се бой душице, наистина не остана! Скоро ще гушнем малкото пухкаво зайче!!!
Много интересна среща имах днес - емблематична и затова исках да постна първо тук мнение, та да ви "заразя" така да се каже.
Срещнах една жена, която навремето беше изиграла повратна роля в живота и кариерата ми. Помогна ми, даде ми старта, без който днес нямаше да съм това, което съм. Годините и задълженията ни разпиляха ( аз знаех, че тя се бори за рожба, но последно си беше в борбата). Днес я видях в една градинка, с бебешка количка и вътре лежеше едно прелесно създание!!!
Та ... пожелавам ви го от цялото си сърце!!!  Hug Hug Hug Hug Hug на абсолютно всички!

# 72
  • Варна
Успешна седмица на всички!
Хъни-Бъни, от какво точно те е страх?

# 73
Привет, момичета!  Hug
И аз надничам в темичката за да проверя какво се случва с Хъни-Бъни, че то не остана Wink
Хъни-Бъни, стискам палци всичко да мине много леко Peace Накрая си, сигурно ти тежи, но пък си заслужава чакането, още съвсем мъничко и ще хушнеш мъничето  Peace
Чоки, добре дошла! Съвсем скоро чакам да се похвалиш!
Купче, Спасиди, чакам същото и от вас.
Купче, да ти е жив и здрав мъжа - много да се обичате и разбирате! А днес нямаш ли и рожденичка?

За мен какво да ви кажа - гади ми се денонощно, пия си хапчетата и чакам другата седмица да се запиша на ЖК и да започнем с изследванията. Кръвното ми е ниско и непрекъснато ме боли и глава, но съм на работа, че периода е такав, в който не мога да отсъствам, но мине ли съм решила малко да си взема болнични, че съм на ръба. Вчера казах на бъдещия батко и той беше много доволен. През целия ден се сещаше и все на там извърташе разговора, хитреца Wink

# 74
  • На планетата Земя
Бъни, успех, миличка.

Още съвсем малко остана и ще гушнеш малкото си зайче.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт