Отговори
# 75
  • в кукувиче гнездо
Здравейте смели мацки! Приемате ли нови членове? Аз съм на 34 години и ужасно много искам да си имам бебче, работя от известно време по въпроса, да видим дали ще се получи. Мислех си, че на тия години вече е много късно, но като ви гледам вас, ми давате големи надежди. Успех на всички!

# 76
Re_qe, радвам се да те видя отново  Hug! Как си? Пожелавам ти пълноцветна пролет и дълго и щастливо лято!
Бъни, когато му дойде времето, ще видиш колко спокойна и концентрирана можеш да бъдеш  Hug. Преживяването си струва усилията.

# 77
Lennyh, с голямо закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet   bouquet   bouquet

Бъди жива и здрава, изживявай всеки миг с цялото си сърце! Гушкай всичките си прекрасни дечица и се радвайте на взаимната си любов цялото ви семейство! Гушкайте се и се слушкайте! Късмет и нека всички около теб само да те радват!   bouquet
Благодаря ти за подкрепата и стиснатите палци!  Hug
Както Danito каза, представям ви извинителна бележка, че от доста време не съм писала!  Party Готово, каквото трябваше направихме!  Crazy  Crazy  Crazy Дори в петък и събота ходихме до Троян, в един страхотен комплекс, но . . . с децата, а на мен други работи ми се въртяха из главата!  Embarassed
Сега остава с Куп да чакаме! При мен О беше няколко дни преди 10-ти, тъй че ще трябва да преносвам лекичко, за да се класирам за бебе на годината!  hahaha Ама Ша стискам, кВо да праИШ!  Joy
Жаклин, хайде - не се мотай, прегръщаме силно такава конкуренция!  Hug
evterpi, знаем я ние матроната!  Laughing Имам приятелка, която живее в Испания от 2 години - та от нея! В момента е бременна с първото си дете в 4-ти месец! Когато бебето се роди живот и здраве, тя ще е на 40 години! Чувства се екстра и всичко с бременността и е абсолютно нормално! Няма нищо по-различно от това, ако сега беше на 30! Така че, вижте, да спрем да се тормозим от възрастта!  Laughing

Mira_p, защо не можеш тази година? Ако ти се казва де! Когато трябва, вярвам че всичко ще се нареди!  Hug
ilik123, ще има силни ритничета и още как! После ще се уговаряш с тях през корема, ако обичат по-лекинко!  Joy
Като ги видя тези излюпени пилета долу в подписа ти и направо се умилявам от кеф!  Hug

Чоки добре дошла  Wink! Стискам палци!
EliK, какъв е тоя период в работата? Да не си ми колежка-счетоводителка?!? Че там периодите край нямат и после веднага влизаш в следващия! При такава работа и болничен не става да вземеш! Направо излизай да си почиваш, тя работата край няма!
lechugitka,  welcome Аз родих второто си дете на точно навършени 35 години! Това си е млада възраст, момиче, какви ги говориш!  Wink
Хъни-Бъни, стискаме палци! Дишай дълбоко и се опитвай сама да си даваш кураж!  Hug

Danito  Hug, EliK  Hug Благодаря ви за подкрепата!
Ще ме извините за дългия пост, но не се сдържах! Нещо много съм се разприказвала! Crazy

# 78
Добър вечер момичета.
 Цял ден тичам по задачи,посрещам гости,нареждам трапези и ето вече най-сетне успях да се разпиша тук.Моето малко зайче днес има рожден ден.Навършва 9 годинки.Да ми е жива и здрава.За съжаление никак не ме бива във виртуалните почерпки.
 ЕЛИ благодараря ти за пожеланията.Хубаво си решила да ползваш болничен.Дано по-бързо ти мине периодът на гаденето.
 SPASDIDI дано да е успешно бебеправенето.
 Добре дошла на LECHUQITKA.Късмет в темата и скоро постигане на мечтата ти.
 Отивам да подреждам,че в къщи е...

# 79
  • в кукувиче гнездо
Благодаря ви момичета! Започвам да съм редовна при вас. Да ви кажа, че започнах с пиенето на фолиева киселина. Само дето се чудя дали мога да я комбинирам с витамини за бременни? И изобщо трябва ли предварително да пия такива витамини? В един друг форум за фолиевата ми казаха, че нямало пробле, ако е повече фк се изхвърляла с урината..

# 80
  • в кукувиче гнездо
kup74, честит празник!! да ти е живо и здраво детенцето!

# 81
  • Видин
Миле-пиле, къде се изгуби душа?Домъчня ми за теб! Hug

lechugitka, добре дошла при нас!Скоро да се похвалиш с хубава новина PeaceЗа момента ФК е достатъчно да пиеш Peace

Куб, честит рожедн ден на детенцето!
Да ти е живо и здраво!

smile3525 newsm51 smile3525

# 82
Добро утро момичета!
Честит рожден ден на детенцето на Куб...да ти е живо и здраво ...много да те радва  Tada
Елик, виждам по лентичката ,че днес и ти имаш повод да почерпиш...Дани и на теб да ти е жив и здрав...щастливо детство и прекрасен живот  newsm59 newsm18 newsm18 newsm18 дано гаденето скоро премине...неприятно е, но няма начин... Hug
Лечудидка, ми ти си в първа младост ...я се стягай и ни изненадай... Peace
СпасдидиLaughing браво свършила си каквото трябва...сега чакане...Hug Hug Hug
Бънка bouquet и на всички момичета хубав ден  Hug Hug Hug

# 83
Привет!
Днес имам рожденик - Дани става на 9 години - голям мъж е вече Wink Данито  Hug
Пожелавам си да е жив и здрав, само това искам!!! И мен ме няма много във виртуалните почерпки, извинете Embarassed Все не ми остава време да експериментирам...
Купче, да ти е жива и здрава щерката - много да те радва и в скоро време и ти да я зарадваш с братче или сестриче Peace Запомнила съм, че са набори с Дани през един ден родени.
Спасиди, позна мила - колежка съм ти. Нашето ежедневие е само срокове и периоди, аман... Ей сегичка ще трябва да вървя в данъчното да дремя по опашки, и само като си го представя ми се  Sick
Сериозно го мисля за болничния, защото явно организма започва да се бунтува. Вчера освен стандартното целодневно гадене се появи  и главоболие заради ниско кръвно.
Днес е страхотен слънчев ден, пожелавам ви да е така слънчево и в душите ви!  Hug

# 84
  • Варна
kup74, да ти е жива и здрава рожденичката и да стане прекрасна кака! EliK, честит рожденик и да му подариш най-сладкото братче/сестриче!

# 85
  • Видин
Привет, момичета!

Честит рожден ден на Дани!
Да расте здраво и умно момче за радост на всички!

EliK, вземи си болничен и си почивай Peaceза работа медал никой няма да ти даде.Пази се! Hug

# 86
Здравейте, мили момчета, бързам да се включа в темата, защото съм много развълнувана....чудеса стават, да ставата на земята само трябва да повярваме в тях...току що научих се братовчедка на моята шефка и родила здраво момченце почти на 44 години е вярно на, че инвитро и че е е в Италия, но една друга нейна приятелка има детенце, на 2-3 години, и го е родили на 43, но е нормално заченото и си е напълно здравичко....така че момичета вярвайте, защото чудеса стават...аз много се радвам радвам се от цялото си сърце, защото  и аз с моето момче се опитваме от 1 година, но все не става....предстои да си правим изследвания... newsm44 newsm44 newsm44 smile3535 smile3522

# 87
Всъщност аз бях много изненадана, когато разбрах, че братовчедка й на моята шефка се е решила да има дете, защото доколкото съм чувала, въпросната дама твърдяла, че не възнамерява да има деца...така че дами за пореден път се убедих, че не може де има жена на тази планета, която да не иска доза има детенце....няма такава...не е възможно да има...това е против природата ни...  newsm12

# 88
  • в кукувиче гнездо
Супер за майката, която е родила на 44 години! Аз бях много изненадана, може би сте го обсъждали вече, че в България слагат забрани за инвитро на майки на 40 години, толкова беше, нали?! Аз не знам кой министър е измислил нещо подобно - да ограничава жената да става майка! Особено, ако няма никакви здравни причини да я ограничават във възрастта!!! И в Италия, и в Испания здравната система действа, за разлика оттук. Аз живях доста години в Испания, там според мен жените раждат на доста зряла възраст и не се притесняват от това. Под 30 години почти никоя не се замисля за семейство и деца.

# 89
Ами аз наскоро чух за тази забрана, но се борят да я махнат т.к. доколкото разбрах тя е само фиктивна т.к. лекарите в инвитроклиниките не се съобразявали с нея...доколкото зная карали бъдещите мами да разпишат някаква декларация, че сами поемат отговорността за бъдещото детенце или нещо от сорта...а и забраната доколкото се сещам май се отнася  за мами до 43 години, но честно говоря по памет...не съм на сто процента сигурна... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт