Отговори
# 525
Благодаря ти, МАЙКА! Hug  bouquet  bouquet  bouquet
При мен нещата са така:
Години - 40 за мен и 40 за моя...
Намерихме се преди около 6 гадини, но сме заедно от 2...
т.е., 4 години пропуснати. Да не говорим, че по бегли спомени сякаш сме танцували като абитуриенти...
Правим го малкото, но без резултат - не съм мислила, че е толкова трудно, особено като гледам колежки и приятелки : помислят, действат, и...бременни.....
При мен всичко е наред, ако не се смята премахнат полип на ШМ 11.2009,  ІІІ ПАБ през 05.2010 и възел на щитовидната жлеза. Хормони- в норма. Цикъл - по часовник. Спермограма - нормална.
Резултат - 0.
Имам час при д-р Стаменов за 26.10.2010. Димитровден. Дано е за добро... Че нямам много време....

# 526
janna,късмет Flowers Four Leaf Clover!Дано не се наложи да използвате часа си! fingerscrossed

# 527
Хей, КоКолина, здравей!
Благодаря, страшно ми се иска. Странно е, че не ми изписват нищо "стимулиращо", само пия FertilAid и ALKYM FORT. Овулация имам, ако се вярва на тестовете, около 15-тия ден. Но на билки и витамини вече сякаш не вярвам....

# 528
janna,аз доколкото съм чела,на тестовете много не може да се вярва.И аз имам две възелчета на ЩЖ и Хашимото и нямам овулация.

# 529
КоКолина, на теб изписват ли ти нещо за щитовидката и овулацията? Моята жлеза е увеличена - десен лоб, с 1 възел. Изпращат ме за биопсия, даже имам направление за болница за изследвания, което ми изтича на 28.06.10, но взех решение да не ходя, защото при мен възлите изчезват и се появяват, структурата на жлезата не е променена, а едно влизане в болница ще ми провали лятото и най-важното - опитите този месец за бебо...Моята гинеколожка ми каза, че за нея няма проблем жлезата.

# 530
janna,аз пия хормон за ЩЖ.А за овулацията-би трябвало да се появи като ми се нормализира ТСХ.
Ти пускала ли си изследвания за ЩЖ?

# 531
TSH - 1.791 НА 28.05.2010
Увеличени р-ри, с нехомогенна, леко хипоехогенна структура Д.Л -17,2/18,3, нодул с немомог. хипоехог. структура 9,3/9,6 Л.Л. - 20,1/9,8 Истмус 4,0 10.09

# 532
TSH - 1.791 НА 28.05.2010
Увеличени р-ри, с нехомогенна, леко хипоехогенна структура Д.Л -17,2/18,3, нодул с немомог. хипоехог. структура 9,3/9,6 Л.Л. - 20,1/9,8 Истмус 4,0 10.09

ТСХ ти е добре Peace,а за другото не съм наясно newsm78При мен тези ст-ти са по-ниски,а възлите ми са 4мм и 5 мм.Аз имам високи МАТ. Sad
Пожелавам ти скоро да се похвалиш с положителен тест за бременост. Hug

# 533
  bouquet HugБлагодаря,  и при теб дано  EFP нещата да се случат!!! Дано да е по-скоро!

# 534
Привет, момичета!
Добре дошла janna ! Желая ти от сърце в най-скоро време да успееш!

Благодаря ви момичета за съветите при безсъние. Ще ги изпробвам и ще докладвам  Wink

# 535
Благодаря на всички за милите думи и подкрепата!  bouquet
Малко трудно е след такова "падане" да станеш и да продължиш,но ...ще го направя!
Все още ми се плаче,но ще се оправя.Стискам палци на всички,нека всяка наша мечта се сбъдне,нека сме щастливи!

# 536
 uraМили мами, настоящи и бъдещи, искам да ви почерпя (макар и виртуално)  по случай 2-ия рожден ден на моето слънчице Илия.

Живи и здрави да сте всички!!!  party006

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 16:21 от Кобрелия

# 537
Честит празник КОБРЕЛИЯ!Да е живо и здраво детенцето ти!Да расте щастливо и радостно,весело и засмяно.
 Момичета има ли новини около ..:DEMI..ConfusedАко някой знае нещо да сподели.
 Добре дошли на всички нови момичета.Успех в темата.
ELIK стискам ти палци сънят ти да се нормализира.

# 538
Честит рожден ден на Илия!Да е много здрав и щастлив!Весел празник! nbirthday  bigdance2 Tada

# 539
КоКолина и kup74 много ви благодаря, мили момичета!
 Добре дошла на janna и от мен и нека оптимизъм те обземе, да се съвземеш скоро и само хубави неща да ти се случват оттук нататък!
 Лошото нека е зад гърба ви! На всички ви го пожелавам ( да не цитирам никове) от все сърце!
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт