Отговори
# 540
Добро утро момичета ...макар ,че не съм упълномощена (но понеже Кубчето се интересува) новините покрай Деми са ,че има момченце Никола ...вече са изписани от болницата и се чувстват отлично...двете каки са много щастливи ,както и гордия татко...да им е жив и здрав , много да ги радва....
Пожелавам на всички лека и успешна седмица .... Hug Hug Hug

# 541
ДАНИ благодаря ти за чудесната новина!Наистина я мислих от известно време.
 Да е живо и здраво момченцето на ..:Demi..:Да расте щастлив и весел,умен и красив.Късметът да е все с него!

# 542
Честит рожден ден, Илия!!!

bouquet  love001  bigdance2 Tada newsm67 nbirthday Tada smile3542

# 543
Благодарим ти МАЙКА, жива и здрава да си! Simple Smile

Честито на Demi да ѝ е весело и здраво бебчето и всички край него да му се радват!  bouquet Peace

# 544
Привет на всички! Hug Hug Hug
Благодаря за пожеланията!
kup74, и аз си те мисля, миличка!  bouquet
Мисля ви всички и от сърце ви желая да изпитате моята радост!
С бебчо сме вече в къщи, добре сме, гледкаме се и нищо друго няма такъв смисъл!
Успех на всички!

# 545
Demi,честит ти юнак!Да е жив и здрав,много щастлив и много да ви радва!     bouquet  bouquet  bouquet
Името му е страхотно. PeaceТова беше другото мъжко име,което бях харесала за сина ми.

# 546
.:.Demi.:. , честито, да расте здрав и умен и много да те радва!
van4otka ,  Hug Hug Hug
Момичета, всички сте напрегръщани! Хубав вторник.

# 547
  • Видин
Имам работа за целия китайски народ Crazy, но открадвам минутка да ви поздравя!

Честит имен ден на всички!
Да им е живо и здраво името!

Корбелия, на патерици честит празник на слънчицето ти!

Деми, най-прекрасният подарък вече е при теб!
Пази го, обичай го, радвай му се...
ЧЕСТИТО!!!

ДОбре дошли на новите момичета!Успек и късмет ви желая!!!  bouquet

# 548
Здравейте момичета!На малкия Илия ЧРД да е здрав весел и щастлив.Кубче честита радост миличка.Бебчо и всички в семейството да сте здрави много щастливи и само красиви мигове и благополучие да има в дома Ви.

# 549
Момичета имам въпросче.Полижинакса започнах да слагам вагинално едва след като пристигна гадната лелка  #Cussing out  #2gunfire .Но след 6-те таблетки имам течение което е жълтеникаво и гъсто.Това нормално ли е и колко време ще трябва да не правим секс?Е то с това течение е и невъзможно но се притеснявам че ще пропуснем вълшебните дни.

# 550
 MISHELL66 пожеланията са за .:.DEMI.:.Тя гушка едно малко чудо в ръцете си-Никола.

# 551
  • Пловдив
Здравейте момичета! Успех на всички пожелавам. Аз съм на 35, с едно дете /станало от първия опит/, правя опити за второ от 6 месеца. И понеже съм вече на възраст  Joy, съм решила да не чакам повече и да започвам прегледи и процедури, каквото се наложи. Вече минаха и първите прегледи, но по-сериозните неща тепърва предстоят. Надявам се, че в днешно време жени над 35 не са толкова престарели, за да имат деца без проблем. Истината е, че докато се чувстваме млади, сме такива. Тялото си е тяло, но силата на ума няма равна. Стискам палци на всички. Безпроблемна бременност на вече успелите.

# 552
Samo na burzo da suobshtq, che mili-Vanily ima princeska,: 3850g i 55 cm s dulga cherna kosichka!!!!!!!TUTUUUUUUUUUUU :blush:Sorry, che taka nahultah v temata Vi!Gush!

# 553
  Добре дошла LUBA RIZOVA при нас.Пожелавам ти успех в бебеправенето и скоро да се похвалиш с хубава новина.
 Честито бебче на MILI-VANILI!Малката принцеса да расте жива и здрава,обичана и щастлива.

# 554
Здравейте всички, аз съм на 37 години, от известно време се опитвам да забременея по нормален начин. Как мислите имам ли шанс или да започна направо да се интересувам от ин витро процедурата  Sad. Моля пишете, колко от вас са имали успех със зачеването на тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт