Отговори
# 555
Мили-Ванили Честита дъщеричка!Да е здрава весела и засмяна. baloni Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet kyllmg newsm32

# 556
Привет, момичета!
Честити слънчица на Деми и Мили Ванили!  bouquet
Много да са здрави, много да ви радват и да слушкат Wink

Добре дошла Lorry_dream! Лично аз не мога да ти дам инфо за ин витро процедурите, а относно това дали да пробваш директно с тях или да изчакаш - най-добре намери истински свястен лекар и се консултирай.
Купче, надявам се че си добре  Peace

Да ви се похваля - от утре съм в така дългочакания отпуск - от утре та чак до края на юли. Последните дни в офиса ми бяха ад - от постоянно седналото положение получавах болки и вечер място не можех да си намеря. Сега се надявам всичко да се оправи като съм си в къщи.

# 557
Мили Ванили,честита дъщеричка!Да расте много здрава и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Бързо въстановяване на теб!

# 558
  • Точно където трябва
Здравейте мили дами Simple Smile
реших и аз да "вляза" в темата, защото това е проблемът който най-много ме вълнува- възрастта. Дълги години отлагах, или по скоро въобще не мислех за бебе, едва преди една година си дадох сметка че е крайно време да имаме бебе. Започнахме с опити- не много редовни, не планирани в точните дни... мислех си че ще стане от самосебе си , но не би...колко съм била заблудена....чак преди два месеца вече се поуплаших, че няма резултат . Досега не се "впрягах"много много, но нещо съм се стреснала доста - възрастта ми е сериозна и много ме е страх че нямам време , ако не дай си боже има сериозни проблеми. Започнах усилено да чета във форума, толкова неща научих /боже в какво невежество съм живяла/! Много съм се амбицирала и съм започнала да действам по план, но постоянно се лашкам от едната крайност в другата- ту ме обхваща страхотен ентусиазъм, в следващият момент си казвам- боже, колко съм стара , нямам време, после- си казвам "майната му, за какво се ядосвам , явно не ми е писано.... хората създадоха семейства и деца още на 20. И така мили момичета, чета ви и се опитвам да  си дам кураж, че не съм единствена с този проблем , а и виждам, че има успели, което страшно ме радва, направо се просълзявам като ви чета-абсолютно сериозно Cry /
Желая на всички успех и в най скоро време да имаме хубави бебчета!

Здравейте!
Моля vanass да ме извини, че и ползвам поста, но абсолютно същото мога да разкажа и аз. Само дето не съм на 40, а приближавам 34. И да си кажа честно, даже заглавието на тази тема ме стресна. Та аз още не съм бременна, а ако има проблеми, ще мина вероятно 35... Все си мислех, че тази възраст не е "пределна" и ...направо се депресирах. Ще ви чета и занапред.
И да вметна, че 3 дни ми закъснява, имах едно съвсем леко зацапване,обаче нямам абсолютно никакви признаци за бременност, даже го няма и вътрешното усещане, пък и с тези нередовни опити... Да се надявам ли? Confused

# 559
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug !
Честити слънчица на Деми и Мили Ванили !Да са им живи и здрави бебоците Heart Eyes!!!
Добре дошли на новичките  welcome !Успех на всички  Peace  Peace  Peace !
Здравейте всички, аз съм на 37 години, от известно време се опитвам да забременея по нормален начин. Как мислите имам ли шанс или да започна направо да се интересувам от ин витро процедурата  Sad. Моля пишете, колко от вас са имали успех със зачеването на тази възраст.
Lorry_dream , аз съм на 36 и успях по нормален начин. Подпомогнах се с тестове за овулация. И спазвах една рецепта от нета Simple Smile След края на цикъла бебеправене през ден, като видиш 2 чертички на теста за овулация- всеки ден, 3 дни.После ден почивка.И последен ден на бебеправене накрая. Следва очакването Simple Smile Резултата дори надвиши очакванията на всички. Чакаме 2 бебенца, момченце и момиченце  Heart Eyes !За сега всичко върви нормално , надявам се и в оставащите ни седмички да е така  Praynig   Praynig  Praynig !
Така че моят опит и съвет ти казва:опитай първо така.Ако не се получи няколко месеца, тогава тръгвай по доктори!Искрено се надявам, че няма да ти се наложи  Hug !
А ти Иличе, как го предпочиташ? Раждането имам предвид?!?  Crazy
spasdidi, предпочитам нормалното раждане! Но докторите все ме гласят за секцио. Все пак те са доктори и   ще ги слушам, но аз все си правя устата за нормално раждане Simple Smile Ще видим, само живи и здрави  Praynig
На всички момичета  Hug ! И много вълшебен прашец  babydust7 babydust7 babydust7 !

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 16:18 от ilik123

# 560
elliee,винаги има надежда.Стискам палци. fingerscrossed

Вземам  си от прашеца. Hug

# 561
elliee, здравей, мила! Не се отчайвай, още ти е рано. Имаш време все още и надявам се всичко да е наред и скоро време да се похвалиш с + тест. Grinning. Обичайте се и правете любов! Peace

# 562
Мили Ванили честита радост   bouquet  bouquet  bouquet
Да расте малката принцеса много обичана и щастлива Hug Hug Hug.Не разбрах как се казва?.Като имаш време драсни два реда и тук да кажеш как сте. Аз така и не намерих време за оттатък Blush пък сега хич време няма.Пожелавам ти само хубави моменти с бебка Hug
Деми добре дошъл на бебе Никола и честита радост майче  bouquet
Нека малкия Никола да е жив и здрав и голям юнак да стане. Честито на цялото ви семейство и много радост в къщи Hug

# 563
  • Точно където трябва
Благодаря за подкрепата! Не съм бременна. Cry Направих тест, пък то взе, че и ми дойде. Обаче с този секс по график съвсем изнервихме положението. Честно казано вече с нежелание го правя  EmbarassedИ имам чувството, че нямада се отървя от тези мисли докато не стане. Не разбирам как някои от вас/почти всички/успяват в един момент просто да изключат и то точно тогава се случва. Изглежда ми невъзможно.

# 564
  • на 4-ия етаж до асансьора
Да се отчета и аз... Миналият месец отново не беше моя...дано този да е!Стискайте палчета!!!
Въпреки риска се навих на стимулация с Клостилбегит. Днес правих УЗД - всичко е нормално!
Дано този месец да стане....дано!  Praynig  Praynig  Praynig

# 565
Петра, клостила е слабичък стимулант не се притеснявай - но е добре да те следи лекар, за да има яснота кога фоликулите са достатъчно узрели и ако имате късмет ( в смисъл добър лекар с добра апаратура и добърл план за следене) ще видите и кога точно е момента за атаката  Peace
Аз имах 2 стимулации с Клостил - неуспешни ( макар че не е много сигурно, защото съм заченала в месец след 2-рата стимулация).
късмет   bouquet

# 566
  • София
elliee  кекса по график...Simple Smile знаеш ли,ние вече колко станаха 2 години и нещо с е мъчиме,3 аборта имах.
От месец сме отново бебеправещи,но знаеш ли какво забелязвам..преди кекса пак беше по график но точно както казваш..без желание,измъчваме се едва ли не..
но сега при нас е някак друго,пак е по график,но незнам как стана че не го правиме насила, някак се забавляваме и дни подред не се уморяваме има и желание и всичко,чак не усещам как минават дните по време на овуто Embarassed Laughing

# 567
  • на 4-ия етаж до асансьора
Lennyh благодаря за подкрепата!!!  Hug
Притесненията ми са не толкова от стимулацията, колкото от страничните ефекти на препарата.
С три големи миоми съм и .... все пак са хормонозависими.
В този ред на мисли да ви попитам момичета, има ли някоя от вас която е с миоми и е правила стимулации?
Да почерпя и с кафенце!

Целувки и хубав ден!

# 568
  • София
всички явно сме бачкали яко и никой не се е възползвал от страхотното сутришно кафе тук .

едва ли ме помните,но аз си ви чета Simple Smile

# 569
Петра, нямах идея че има връзка между миомата и Клостила ( не че човек може да знае всичко де), но аз поне не знаех да имам миома. В момента, в който вече бях бременна в 19 седмица ми откриха миома при ФМ в Марковс МЦ ( предполагам, защото там апаратурата е невероятна просто). Не ми е попречила миомата нито на бременноста, нито на раждането.
Но пък след като ти знаеш, че имаш миома можеш да направиш консултация с добър гинеколог и след това да действаш  Peace по план Peace
и пак късмет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт