Отговори
# 570
  • на 4-ия етаж до асансьора
Lennyh благодаря за куража! Наистина!!!  Hug   bouquet
По план е уж всичко. Доки ме следи...ама аз нали съм си аз се притеснявам! Не съм подходяща за АР и пробваме варианти за спонтанна бременост. Миомите ми са големички- 10,7 и 3 см.Отделно цялата матка е възлеста. Ако ги оперирам, шансът да стана от масата без да са ми отстранили матката е неприятно малък. Пък  така... знам ли вече и аз какво да мисля!
Хубав  ден!!!  Hug

# 571
  • София
Аз започвам сериозно да се отчайвам...  Confused

# 572
Кати мила никакво отчаяние!Знаеш ли как вреди това на целта която сме си поставили?Надежда и вяра това е разковничето.Господ си има план но и ние трябва да му помогнем като не губим вярата си в успеха.Да всички се люшкаме между надеждата този път да сме успели и да видим заветните две чертички и като дойде онази неканената и нечакана реееев до посиняване и отчаяние и пак рев.Но това не помага.Аз за себе си съм решила да се опитам доколкото мога да не изпадам в тези крайности вече.Просто си казвам ДРУГИЯ МЕСЕЦ ЩЕ УСПЕЕМ !Дано не се сърдиш и да не звучи като клише това което пиша.Ппегръщам Ви силно и успех на всички.Скоро списъчето на успеха да се запишем.

# 573
  • София

Благодаря...
Звучи АДСКИ клиширано, но... въпреки това - успокояващо...
Благодаря ти...

# 574
Аз започвам сериозно да се отчайвам...  Confused
Ох, разбирам те много добре  Hug .
Скоро започнахме опитите за второ детенце. Решихме този път да го караме спокойно, без нерви и без да се отчайваме, ако не стане...
Да ама не. Още след първата лелка и почуствах, как отново влизам в ритъма ентусиазъм-надежда-отчаяние .
Бях забравила колко е гадно  #Cussing out .

# 575
  • София
О, Ири, рано ти е да се отчайваш - Влади е още мъничък, имаш доста време... т.е. не е нужно да бързаш - другите неща от живота... как да се изразя? - няма да избягат... не бързай с "порочния кръг", изчакай поне няколко месеца... може пък да стане лесно...

# 576
Кати, никакво отчайване!
Намираш си разни каузи и ги бориш и понатикваш мисълта за бебе в някой по-краен мисловен килер  Hug Wink Wink
Но не и действията по въпроса разбира се Peace - иде лято, мореее, плажжж, коктейлчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 577
  • София
Sunglasses Mr. Green Hug
Колко добре ме познаваш само...
 Wink
Наистина - без ирония...

# 578
Кати  Hug Wink

Съветите са от все сърце и наистина съм ги съобразила с теб. Ти влизаш тук отскоро ( поне с писане, може и да си ни чела преди), но тук ставаме нещо повече от приятели. В тази нема съм прегръщала и отявлени нетски "врагове" и съм се радвала с радостите им и съм плакала с болките им. Peace
Никой тук не ми е безразличен  Hug

# 579
  • на 4-ия етаж до асансьора
Кати, не се отчайвай!!!
Трудно е!
Знам, че звучи клиширано и изтъркано...
Важното е, дори и да паднеш на дупето си , да станеш, да отупаш прахта и да продължиш напред!  Hug

# 580
  • София
Кати  Hug Wink

Съветите са от все сърце и наистина съм ги съобразила с теб. Ти влизаш тук отскоро ( поне с писане, може и да си ни чела преди), но тук ставаме нещо повече от приятели. В тази нема съм прегръщала и отявлени нетски "врагове" и съм се радвала с радостите им и съм плакала с болките им. Peace
Никой тук не ми е безразличен  Hug

Благодаря!!!
Много!!!

Ами... беше ме срам да пиша преди, понеже защото и поради причината, че, ами... нали имам едно и ... сякаш... знам ли - да не реши някой, че се подигравам или не знам и аз какво - един вид, има хора, които още срещат трудности с първото... пък аз нахално да се оплаквам тъкмо на тях, че не става второ... дали пък няма да се възприеме като грозно отношение... и не смеех да се обаждам някак. Не че някой тук ми е дал и минимален повод да си помисля, че би възприел появата ми по този начин - май по- скоро аз си мислех, че ето, тези хора са с далеч по- голяма болка от моята, какво право имам да им я натрапвам... нещо такова.
Изобщо казано доста тъпо като начин на мислене, навярно, ама...  Embarassed

ПП
Днес си имаме спермограма.
Изглежда ми наред - гледайки референтните граници...

И някак ми стана съвсем сдухано - добре де, като всичко е както трябва (уж... така де, поне нещата, които имахме пари да проверим "на парче"...), защо не става?..

petrra, много благодаря!!! Обещавам да последвам съвета... след някой и друг ден...  Joy

Просто днес се чувствам неправомерно стара.

# 581
Здравейте момичета.
 ELIK благодаря ти,добре съм,а ти си почивай повече щом вече си в отпуска.Безсънието изчезна ли вече?Сега пък мен ме е налегнало.
 KATIABV,IRI IS никакво отчайване,никакви лоши мисли.Вярвам,че при вас ще се случи чудото,само не се предавайте.Идва нов месец,месец на нова надежда.Успех.
 Много хора ми се губят,я да драснат някой ред.

# 582
Купче  Hug ама и ти се губиш мило и не пишеш Hug
Кати, аз надничах сигурно половин година преди да се престраша да пиша в темата, по подобни на твоите причини (май всеки е имал такъв читателски период  Wink), че мойта беше още по-нахална, аз пък си имах 2 иди обяснявай, че и 3-тото може да го искаш толкова колкото първо.
Но наистина тук има някаква магия и хората са много специални и невероятно позитивни едни към други  Peace Браво за спермограмата - наистина е добре да се отмятат нещата едно след друго.
При мен не ставаше година и половина.
Спермограма - чудесна
Моите хормони - наред.
Фоликули има.
Бебе - няма!
Че и 2 стимулации направихме с Клостилбегит верно, но все пак...
Честна дума, аз явно съм някакъв странен тип, но не ми е хрумнало че съм стара, просто ми беше тъжно, тъпо, отчаяно. В дадени периоди пък се ентусиазирах и самонахъсвах - доста ми помогна книжката на Джон Кехоу.
Първо почнахме полека - лека с моя си гинеколог, той след 6-тия месец ме прехвърли към негова колежка занимаваща се със стерилитет, защото според него вече се налагаше някаква по-сериозна намеса.
Всъщност при нея пуснах едни хормони, направихме изследване за хламидии ( не кръвно, а истинско, откри ми една раничка и я намазахме веднъж) и тъкмо стигнахме до цветната снимка на тръбите и хоооп!
Изненада!
Така че никакво отчайване, никакво предаване - просто стъпка по стъпка се доближаваш до чудото!
В София поне сме облагодетелствани, че има 3-4 много добри клиники и според мен човек не трябва да се колебае след 6-8 месеца да ги посети за консултация.

# 583
Здравейте, мили мои!
Отдавна не съм писала, нещо се изнервям-сега сме на фаза "чакане" на EFP...Това малкото ми е станало фикс идея, всеки
месец изчислявам каква зодия ще бъде и такива подобни...Гинеколожката ми даде срок до края на септември със свободните опити, след което почвам нови изследвания....Лошото е, че си мисля за времето като за пясъчен часовник, който просто се изсипва всеки месец необратимо..Съжалявам за лошите мисли, може би са от дъжда...
Хубав уикенд на всички Hug Hug HugОбичайте се и дано да се сбъднат мечтите ви!

# 584
Момичета, аз не се отчайвам в истинския смисъл на думата. Просто ми се сдуха настроението, като разбрах че не е станало. Влади го майсторихме три години. Имам и една неуспешна бременност през това време. Надявам се този път да стане по-бързо, че четиридесетака здраво ми чука на вратата  Sad .

Лени, а на мен дребния ми "провали" изследванията за яйчниковия резерв  Simple Smile .

Кати, ако трябва да съм честна, докато работихме за малкия наистина се чудих какво толкова се тръшкат тези, които работят за второ или за трето. Кой да предположи, че следващо дете се иска точно толкова силно, колкото и първо  ooooh! .

Общи условия

Активация на акаунт