Отговори
# 585
  • София
Аз се чувствам просто точно днес така - и може би "стара" н е точната дума... не знам "древна"? "изморена"? И отчаяна... иии... ами, ще ми мине...

# 586
Здравейте момичета!  Hug
Отдавна не съм влизала тук, но и аз съм от този отбор. Отчаяние? Почти сме приятели, толкова често се виждаме. Само, че аз имам и други приятели - Надежда, напук на всяка логика. Понякога съм инат, не винаги  Rolling Eyes. Точно за тази кауза обаче вкарвам целия си инат и търпение, и чакам моя момент. Медицината е и си остава една теория, която Живота често оборва - защо да и се подчинявам сляпо?
Е, утре сигурно и аз ще подсмърчам, и ще дойда тук, за да чуя поне една приятелска дума. Да чуя, че не всичко е безнадеждно, че след нощта идва изгрева, и че за да дочакаш своето щастие, понякога трябва да минеш през болката и отчаянието. Казват, че щастието идва капка по капка и си отива като река, докато мъката идва като река и си отива капка по капка. Сигурно е вярно.  Thinking
Днес обаче аз съм хубава и усмихната, и вярваща.  Flutter

# 587
http://www.bebeiaz.com/bremenost/360-plan-za-zabremeniavane Момичета прочете това на мен много ми хареса.Желая ведър уйкенд и много скоро да успеем да станем  EFP preggo newsm32. Hug всички

# 588
  • Варна
Много ме радва ентусиазмът в тази тема. Честито на сдобилите се с това невероятно щастие да гушнат съкровищата си! Надявам се всичко с бременните мами да е наред. Радвам се на борбеността на някои от момичетата, които са решени да преодолеят физическите спънки, сигурна съм, че ще успеят!  Praynig Отдавна не съм писала, защото никакъв напредък при мен, даже стагнация (надявам се да ме помните Simple Smile) Нещо много ми е паднал духът, чудя се дали възрастовата разлика няма да е прекалено голяма (7 г. и повече...) чудя се моите 40 (вече) години няма ли да натежат прекалено много... И все пак, като си представя чувството при положителния тест... при първото ритане, първата прегръдка... искам го много силно! Успех на всички... стискам ви палци. Hug

# 589
Здравейте мили момичета!Днес ходих отново при моята лекарка и бързам да се отчета.Взеха ми цитонамазка-моля се да е добра.Към фолиевата к-на ми добавиха и витаминки-Центрум Матерна и сега ще придумвам милото за спермограма че като чу и нещо се опъва.Ама то само временно до няколко дни ще свършим и това и да видим понататък.док излиза в отпуска но ми остави личния си тел и при нужда ще звънкам.Успех на всички!

# 590
И аз не съм се вясвала отдавна, за което моля да бъде извинена, но пък се радвам, че сега видях толкова хубави новини.
Деми, честит ти малък принц! Да ти е здрав и много да те радва.
Мили-Ванили, честита дъщеричка! . И на вас много здраве и любов!
И да се появявате тук, при възможност, че на други им се изгубиха следите - визирам Квази, който въобще не е писал как е огненото момиче.
Добре дошли на включилите се наскоро в темата и успех на всички.
Малина, не се притеснявай за разликата - според мен 7 години са прекрасна такава, голямото дете вече е осъзнато, няма да има такава ревност, наистина е в помощ и то голяма, поне моите наблюдения върху две приятелски семейства, на които разликата е точно такава са в тази насока.
При мен също няма нищо за похвала и май ще трябва да правя и допълнителни тестове и изследвания, но наесен.
Специални прегръдки на всички бремелинки, леко и безпроблемно до края.

# 591
Как пък улучих Rolling Eyes Явявам се точно на време, за да отнеса едни големи шутове в главата bash bash ... И не без основание де Mr. Green
... И да се появявате тук, при възможност, че на други им се изгубиха следите - визирам Квази, който въобще не е писал как е огненото момиче...
Огненото момиче Heart Eyesе супер Mr. Green Нещо даже взе да дебелее прекалено Thinking Не и търсим кусур де Hug Върви с всички номера за възрастта си и естествено първият тефтер с кандидат зетьове вече е запълнен #2gunfire
Друго newsm78 newsm78 newsm78 Ами освен една две снимки Mr. Green , така малко да повдигна апетита за успехи в бандичката, че виждам не е от най-вълчите  Rolling Eyes

На тати Огнената Ламя Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes
Заслужава си всяко усилие, да се преодолеят временните неуспехи и всяко усилие, да удариш едно рамо на Вярата пред разочарованието Hug Колкото и да е болезнено понякога...

По колкото има нужда прегръдки и усмивки на всички Hug Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Hug Успех Praynig Hug Praynig

Стискам палчета Praynig Heart Eyes Praynig

# 592
  • Стара Загора
Квази много е хубаво Огънчето Heart Eyes

# 593
Страхотна е Квази  bouquet.Истински фотомодел,браво на мама и тати Hug,наистина си е заслужавало всяко изпитание,резултатът е уникален.

# 594
  • Видин
Ехооо, как сте милички! Hug
И аз се вясвам след като се позатрих на хоризонта. Wink
Имам работа за целия китайски народ, но ви прочитам да не загубя връзката Flutter
Добре дошли на новите момичета и много късмет!!!  bouquet
Квази, "огнената ламя" е прекрасна! Peace

НА всички много прегръдки Hug Hug Hug
И едно следобедно морско фрапе:

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 16:03 от ღ Жаклин ღ

# 595
  • София

О, какво красиво бебе.
Ако продължава така ще си имаш голееми проблеми с опазването й...  Hug

# 596
Квази, наистина е страхотна твоята малка принцеса! Втората снимка е уникална  Peace Пожелавам щастие на цялото ти семейство!!!

Купче, спането горе-долу го нормализирах. Явно съм била преуморена физически от работата и психически до като не успях да си намеря моя гинеколог. Сега съм по-добре в това отношение, ставам 3-4 пъти на вечер, но след това успявам някак да заспя. Дано и твоите проблеми със съня скоро да свършат, че е много неприятно.

На всички мамчета, които бебеправят желая успех!  babydust7 babydust7 babydust7

# 597
Привет и от мене, мами! С радост искам да се присъединя - на 41 год. съм и съм бременна с третото си дете. Сигурно ще има какво да споделя с вас. Вече съм 10 г.с.  и се радвам страхотно на малкото ми бебче.
Пожелавам ви изпълнена с лекота и радост вечер!!

# 598
  • София
Квази, тя е просто прекрасна Heart Eyes

# 599
 О Квази привет.
Огняна е прелестна.Като гледам май newsm78 одрала ти е кожата.
Браво Квази PeaceЗаслужавало си е всичките усилия и търпение. Да поздравиш гордата майка Hug сигурно е много  щастлива Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт