Отговори
# 495
Подуших кафе... добро утро и от мен! Grinning
roslem, благодаря за пожеланието, да ти се връща Peace
spasdidi , ти къде се беше скрила досега?  Ако знаеш как ме развесели сутрешно с твоето овне, не мога да спра да се усмихвам Grinning
МАЙКА, ето това е добра новина! Дай Боже всекиму!
Продължавам да търся една Марулка.....да мине да се отчете да не я мислим.
Данито и тя ми се губи някъде.

Хубав ден на всички Hug Hug Hug

# 496
Здравейте момичета.
 МАЙКА добре дошла при нас.Надявам се да ти е уютно и приятно.Бързо да се сбъдне и твоето желание.С теб сме наборки(аз съм в края на октомври).Успех.
 ILIK 123 браво за чудесните новини.
 SPASDIDI радвам се,че писа.И аз в къщи си  имам един голам овчо и едно малко агънце,така че ситуацията ми е много позната..Благодаря ти за пожеланията.
 ROSLEM много мило ми стана,че питаш за мен.Благодаря ти.Кафенцето,което си предложила изглежда невероятно апетитно.Аз съм добре.В отпуска съм и съм в къщи.Малко ми е нисък хемоглобина и пия малтофер,биоелектра(съдържа магнезии) и аспирин протект.Другият месец съм на преглед и тогава пак ще се отчета.
Продължавам да стискам палци и за двете ви,за да се случи и вашето чудо.
ELIK прегръщам и теб.

# 497
Благодаря на всички за радушното посрещане!  Hug
Аз все още се ориентирам в темата  Wink
Желая ви лек ден!

# 498
Здравейте, момичета!
Докато се натуткам (готина думичка, нали  Laughing ) да ви кажа добро утро, то станало обед  ooooh! . Но ще се възползвам от кафенцето.

# 499
Мами, бъдещи и настоящи, здравейте. Аз да напиша по същество- нов месец, нов късмет. Продължаваме с опитите за второ бебче, радваме се на новите зъбки на бебо, стоим си в къщи в лошото време и водя борба с бълхи. Не мога да се отърва от тях. Трябва радикално средство, но какво..като не можем да отсъстваме от вкъщи за няколко дни. Пробвах с райт и мазило за бебо, уж препоръчани,е пак закусват с нас. И незнам докато не обезпаразитят целия град, все ще си ги носим сигурно. До сега не е било такова чудо, животни нямаме у дома, но ние сме достатъчни за гадините изглежда. Взе да ми писва вече и незнам какво да предприема. За момент ги унищожавам, но на първото излизане навън се сдобиваме с нови "любимци". Пишете ми на лични ако имате идей за  справяне с тях. Желая усмихнат ден на всички и стискам палци на всяка една от вас, много сте и не мога да ви запомня. Но обещавам ..до края на годината ще се ориентирам в ситуацията, не че съм бавноразвиваща се  Embarassed.

# 500
tteddy, къде са тези бълхи?!
В кой град?

Момичета, да се похваля - преди 2 дни се навърши една година откак спрях цигарите!

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 14:30 от МАЙКА

# 501
tteddy, гадинките са упорити, за съжаление. Отиди в някоя ветиринарна аптека и си вземи препарат от там. Освен това ще ти кажат и как да третираш. Не забравяй и да кажеш в аптеката, че имате бебе.

МАЙКА, честито! А почерпката къде е  Mr. Green .  Спомням си че аз около пет години си вземах по една кутия от един литър карамелов сладолед с фъстъци и си го хапвах сама. Все пак волята ми си заслужаваше почерпката  Simple Smile .

# 502
Привет, момичета!
Купче, хубаво е, че си в отпуск и си почиваш - точно от това имаш нужда Peace
МАЙКА, радвам се за бившата ти шевка. Многото усилия винаги остават възнаградени!
Изключително се радвам, когато хората мислят доброто един за друг - особено сега съм чувствителна на тема бременност /естествено/. Защо го казвам ли - защото съм заобградена не от най-положителните чувства от колегите си зарада моята бременност. Става въпрос за колежки, които искат, но за сега не могат да имат деца. Съжалявам за тях, най-искрено! Но такава промяна на отношението им към мен от когато разбраха че съм бременна просто не съм очаквала. Разбирам, че им е тежко, но чак такава злоба не разбирам...
ilik123 , браво на малките сладурчета! Има време да се обърнат, спокойно. Виждам, че сме градски, можеш ли да ми препоръчаш лекар за ЖК, колкото да ми пуска изследванията и болничните накрая?Сегашния вече не се трае. Последното, което ми каза, е че трябва да родя в клиниката където той води раждания.
От вчера съм спокойна, най-накрая намерих лекар /частен/който да ми обърне сериозно внимание и да ми даде правилни насоки. Живот и здраве при него ще бъде и секциото. Много е важно да имаш лекар, на който да вярваш и да разчиташ.
На всички бебеправещи - успех!  Hug

# 503
kup74 благодаря ти за пожеланието  Hug И следващият месец ще те чакаме на отчет. Дано и ти като ilik123 ни носиш само хубави новини  Hug

# 504
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug !
Благодаря на всички за подкрепата и хубавите думи  Heart Eyes!!!Spasdidi   Heart Eyes , може да се обърнат все още главично, разбира се.До края не се знае!
Благодаря roslem, Купче  Hug
ilik123 , браво на малките сладурчета! Има време да се обърнат, спокойно. Виждам, че сме градски, можеш ли да ми препоръчаш лекар за ЖК, колкото да ми пуска изследванията и болничните накрая?Сегашния вече не се трае. Последното, което ми каза, е че трябва да родя в клиниката където той води раждания.
От вчера съм спокойна, най-накрая намерих лекар /частен/който да ми обърне сериозно внимание и да ми даде правилни насоки. Живот и здраве при него ще бъде и секциото. Много е важно да имаш лекар, на който да вярваш и да разчиташ.
Еликче, препоръчвам ти го: Д-р Бабаков.Работи със ЗК.Всеки път гледа на видеозон, без да иска паринки.Пуска изследвания и болнични.Обръща достатъчно внимание, спокоен е и обяснява всичко, което попиташ.Единственото нещо, което не ми  харесва при него е, че не следи разкритие и шийка.Ако искаш ще ти изпратя на лични телефони и местоположение.Кабинета му е чист и хубав, като частен.
Да не пропусна  babydust7 babydust7 babydust7 !
Хубав, слънчев ден на всички и само хубави новинки   Nature Sunny!!!

# 505
Минавам само да кажа Здравейте! Simple Smile
При нас са големи вълнения с това световно.
След по-малко от 2 ч. ще играем с Парагвай и от това зависи оставаме ли или се връщаме.

# 506
Аз пък минавам, да мина под прашеца!  hahaha
ilik123, нещо все се уцелвам да мина под твоя прашец - накрая да взема "да близня", както казваше баба ми, милата!  Wink
А за обръщането - една приятелка преносваше, бебето беше седалищно и влезе вечерта в болница, да я подготвят на другата сутрин за секцио. Та преди операцията я гледат на видеозон и се оказва, че бебето се е обърнало през нощта главично. Роди същият ден вечерта за 40 минути, без нито един шеф! Природата си знае работата - стига да не и пречим!
А ти Иличе, как го предпочиташ? Раждането имам предвид?!?  Crazy
МАЙКА, и у нас световното е на почит! Мъжът ми е луд фен на немците и снощи гледа мача прав, почти на един крак, че като седнел, не им вървяло на немците!  #Crazy  #Crazy  #Crazy Покрай това световно ще взема да изпусна овулацията - голямо гледане, голям интерес!  ooooh!
tteddy, и нас тези гадове много ни обичат. Чела съм, че си "падат" по кръвна група А!!!  #Cussing out Това, съвсем сериозно. Като отидем на село е пълно с теЗ животни, с мъжа ми спим в едно легло - сутрин аз съм на решето, а той няма една пъпка! Аз съм А-, а той е В+. Сега заради дъждовете популацията се увеличава, тъй че вземай мерки! Аз знам колко е неприятно!
Куп и Рослем, мерси за подкрепата!  Hug С Рослемчето ще си стискаме палци взаимно, а Купчето ще ни радва само с хубави новини около голямата магия, която носи сега със себе си!  Hug
Голдънче, скрила съм се ниско долу и се показвам само ако видя, че от нейде пада вълшебен прашец!  Laughing
EliK, ужас - много гадно да работиш в такава среда!  Shocked Знай, че всичко, което излъчват се връща обратно към тях! Сигурно им е тежко, ама бива ли такива работи! тц, тц, гадна работа! И по-леко ли щеше да им бъде, ако ти не беше бременна? Как може такава злоба - грях си слагат тези момичета! Гледай да мислиш хубави неща. Знам, че не можеш да ги игнорираш, но дано е възможно да се изнесеш по-рано от там!  Hug

Губят ми се доста хора! Ха дано да са на морееееее!!! хиххих

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 15:55 от spasdidi

# 507
Мъжът ми е луд фен на немците и снощи гледа мача прав, почти на един крак, че като седнел, не им вървяло на немците!  #Crazy  #Crazy  #Crazy Покрай това световно ще взема да изпусна овулацията - голямо гледане, голям интерес!

Сладурана!  Laughing
Развесели ме

# 508
Здравейте на всички,
може ли и аз да се включа при вас макар и късно. На 39г съм имам голяма дъщеря и сега ни се искаше още едно бебенце ,но уви преди 4 дена ми направиха кюретаж поради мисед бях в 6г.с и сега не знам къде се намирам толкова болка през живота си не съм изпитвала. Нямах никакви заболявания всички възможни прегледи си бях направила и това ми дойде като гръм.
Та въпроса ми е имали мами на моятя възраст със същия проблем , и след това имало ли е проблем ! Моля помогнете ми толкова много бях щастлива и всичко се згромоляса изведнъж.
Благодаря ви много и ме извинете

# 509
Добре дошла, Jul70!
Аз също съм нова в темата.
Тук момичетата са много мили и гостоприемни.
Много съжалявам за случилото се.
Знам колко е тежко. Моята сестричка го преживя 2 пъти за 2 години, опитвайки за второ. На  третата година пак забременя.
Сега гушка 8-месечен бебешок и 11-годишен батко!

Общи условия

Активация на акаунт