Отговори
# 180
....изведнъж скочила ужасена:
- Божке, Вуте нена****![/color]  Flutter
smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534
Ихааааааааааааа...това направо ме уби.....шЕ има да се хиля сЯ цял ден! hahaha hahaha hahaha
Ох,Лениии Hug Hug Hug Hug много ти благодаря
Бънкоооооу.....кО стана и стана ли нещо вече? Whistling Hug

# 181
Здравейте момичета.
  Днес си направих тест и отчете положителен резултат,но ме притеснява лекото зацапване.Не мога да се зарадвам и ми е притеснено.Болки нямам.Искам всичко де бъде наред.Какво да правя?

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 13:03 от kup74

# 182
  • Варна
Не се страхувай, изчакай до понеделник, иди на гинеколог... Аз бих изчакала още 1-2 седмици, бих си направила повторен тест и ако е  отново положителен, бих отишла тогава. Просто се радвай Simple Smile това е най-добрата стратегия Simple Smile

# 183
Купче, тихичко честито  Hug! Старай се да си спокойна и мисли положително, защото страха и лошите мисли не са добър приятел в тази ситуация. Ако си в дните на мц, е възможно да има такова зацапване. Моят съвет е да отидеш при док още утре, за да прецени той как е необходимо да се действа в този момент. Най-вероятно е нисък прогестерон и след изследвания ще ти изпише нещо. Но аз да не се правя на по-лекар от лекарите  Laughing.
Силно стискам палци всичко да е наред  Praynig и да отпуснеш душичката си, за да се наслаждаваш на едни хубави 9 месеца в очакване на бебчо  Hug

# 184
Добро утро момичета!!!
Куб , миличка...положително тестче си е добро да не кажа отлично начало.... Hug Hug Hug не започвай да се шашкаш...изчакай...няма да ти честитя още ,защото си много неспокойна, но се радвам...успокой се, мисли положително и се консултирай с лекар...май ще има бебе на годината...пожелавам ти  от все сърце всичко да е на ред...игнорирай притесненията , макар че изобщо няма да ти е лесно , но ще се справиш....с теб сме...много положителни мисли и  Praynig за твоята бременност успешна! Peace
Елик, хормончетата ти бушуват...почивай и прави неща ,които ти харесват...забавлявай се ....може би и това дъждовно време те подтиска...,но нали от днес го дават слънчево дано и твоето настроение да  стане такова... Hug Hug Hug
ЛениииииHug Hug Hug
Галика, това с тия термометри...леле мале...Преди година някъде ми мерят фоликулите и лекарката казва идеален момент ....действайте ...и ние сутрин , обед, вечер...няколко дни...накрая казвам на момчето ми...ако ме докоснеш ще те набия...а той....ако ти ме докоснеш ще те набия....и спряхме с измерванията...караме на горе долу , но сме по спокойни и много по не натоварващо ми е...иначе все чакам...и все имам симптоми...пък така си казвам...не сме уцелили и тва е... Hug Hug Hug та исках да кажа ако много ти е натоварващо ...почивай  малко с тези измервания...гадно си е... Hug
Бъни , надявам се да си родила и затова да те няма и да влетиш след някой ден с едно малко зайченце... Hug Hug Hug
Хайде хубав ден и успешна седмица....Куб ....за теб специално най- красивата четирилистна детелинка....късмет  миличка и вярвай!!!

Закуската моля...... Hug Hug Hug

# 185
  • Видин
Добро утро! Hug

Куб, тииихичко  честито и от мен!Иди при лекарят да прецени той трябва ли да се предприеме нещо.
И разбира се - радвай се HugСтискам ти палчета fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Моето момче се прибра в събота вечер от Турция с много впечатления и много развълнуван.
Като кача снимки ще ви покажа Peace

Бънкооо, мислим те Hug

Лени, страхотен виц Joy hahaha

# 186
Добро утро и от мен  Hug
Бъни, мисля те и чакам хубави новини от теб  Hug
Куб дано всичко се развие добре  Praynig Наистина е добре една консултация с гинеколог, за да ти изпише лекарства ако е необходимо. Стискам ти палци и много се радвам за теб  Hug
Елик дано и ти скоро изскочиш от тази дупка  Hug
Жаклин чакаме снимките  Hug
Успешна седмица на всички  Hug

# 187
Купчеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Пиши какво става.
Danito, страшна закуска си ни приготвила, преядох само като я гледам Grinning
Момичета, успешна седмица! Hug

# 188
  • София
Ей, най-после се наканих да отида на лекар!
Да се отчета - ехографски съм добре - т.е. нямам нищо.
Обаче имам малко коки и ще трябва да се лекуваме.
После - пак преглед.
Освен това ще правя ову-тестове и ще меря температура.
А Милото се лигави и не иска да ходи на спермограма, защото не трябва да пие бира една седмица! Mr. Green

# 189
Дилянка, и цигарите трябва да ограничи, ако пуши разбира  и сладко и кисело...не е задължително да ги спре, а само да ги ограничи...а доколкото знам дните за даване на сперма са м-у 3-7 ден от последната еакулация дори май максимума е 5 дни.тук ще те излъжа, защото карам по памет ooooh!

# 190
Дилянка и аз имам проблем да накарам любимия да направи спермограма , не че не иска, ами се страхува да не би да се окаже, че спермата му не е наред..не иска да си го признае...но го усещам, въпреки многобройните ми уверения, че ще съм до него независимо от резултата...за сега във въздуха стои едно обещание , а дали ще се реализира, ох ами като го зная каква "тежка мера" е ще минат месеци докато престане да си намира причини и да се реши..."мъже",  какво да се прави.../нали си го обичкам/ smile3506

# 191
  • София
Дилянка и аз имам проблем да накарам любимия да направи спермограма , не че не иска, ами се страхува да не би да се окаже, че спермата му не е наред..не иска да си го признае...но го усещам, въпреки многобройните ми уверения, че ще съм до него независимо от резултата...за сега във въздуха стои едно обещание , а дали ще се реализира, ох ами като го зная каква "тежка мера" е ще минат месеци докато престане да си намира причини и да се реши..."мъже",  какво да се прави.../нали си го обичкам/ smile3506

5 дни са. И моичкият е точно същия случай - и той се страхува от резултата.
Даже ми ги говори някакви, дали първото дете било от него, ама аз го майтапя - иди направи ДНК тогава.
Пуши лула, уж по-малко.

# 192
Силно се надявам примчините скоро да отпаднат...но дотогава ми остава само да чакам ooooh!

# 193
  • в кукувиче гнездо
куп, честитоооо!! дано да е наред всичко, стискам ти палци. Пиши какво става!!

# 194
Благодаря ви момичета-Dudence,Lennyh,Malina m,Danito,Roslem,Жаклин,Golden Delicious,Lechuqitka.
 Сега се връщам от преглед.Много е рано да се види нещо на ехограф,установи се само уголемена матка.Назначиха ми утрогестан,но шпа. Направих изследване на човешкия хормон (ЧХГ) и получих резултат 549.22.В петък пак ще го изследвам и в понеделник на 3 май отново съм на преглед.
 Някой може ли да ми каже този резултат за коя седмица отговаря и дали е нормален?

Общи условия

Активация на акаунт