Отговори
# 510
Ох благодаря ти Майка,
просто нямам търпение пак да пробвам , но мъката ми е огромна не мога да спра да плача. Не искам и да си помислям че може пак да се случи. Благодаря ти за подкрепата  Hug

# 511
jul70,при проблеми с щит. жлеза много често се правят спонтанни аборти.Ако не си се изследвала,можеш да го направиш!

# 512
Jul70, много е важно да се обърнеш към добър специалист.
Успех! Не се отчайвай.
Знам колко е трудно.
Шефката пък имаше 3 неуспешни инвитро и сега е в 11 седмица бременна

# 513
Здравейте момичета!Аз съм на 43.Десет години се борих докато се роди нащия син.Много искахме 2-3 деца но уви до сега нищо.Скоро /11.06/ходих на преглед.Въпреки уголемената матка и закъснението  цикъла си ми дойде.Вече много пъти съм го преживявала това разочарование но не мога и не мога да се примиря.Та сега си пия редовно фолиевата кисилина и твърдо съм решила НИКАКВО ПРЕДАВАНЕ!!!На 11.07 съм на преглед и се надявам док да ми предпише вълшебното хапче Wink.А че ще работим усърдно по въпроса си е ясно.На всички желая сбъдване на най съкровенните мечти на мамите и сладките бебоци 100000000000000000 целувки и 1000000000000000 щастливи мигове.

# 514
Здравейте, момичета!
Mishell66 , jul70 добре дошли при нас!
jul70, много съжалявам за това, което ти се е случило. Преживях подобно нещо преди година и половина, знам как се чувстваш. Бъди силна и в никакъв случай не се отказвай. Изчакай няколко месеца и действай. Прегръщам те Hug

Аз да ви се оплача - спя по 2-3 часа на денонощие и вече се скапвам. Доктора ми изписа лекарства, но само за 3 дни и сега отново съм в безизходица. Ако знаете някакви "бабешки" рецепти помагайте...

# 515
Здравейте, момичета!
jul70, Mishell66, добре дошли!
jul70, и аз имам един мисед преди малкия. Бях на 37 години и ембриона е спрял да се развива в 6 г.с. но заради много "кадърната" ми тогавашна гинеколожка кюретажа беше в 10 г.с.
На мен от дупката ми помогна да изляза точно гнева към тази персона.
Но при теб се е случило много скоро и сега ти е време да си поплачеш. Не подтискай мъката.
И както са ти казали и другите момичета е важно да се обърнеш към добър специалист, макар че случилото се не означава че задължително има някакъв проблем.

EliK, опитай се да не се насилваш да заспиваш. Аз много лесно заспивах на пуснат телевизор или четейки книжка. Но мен безсънието ме налегна малко по-късно и вече не ходех на работа.

# 516
EliK,и аз имам проблем със съня.На мен четенето на книга ми помага.Научих се и да се отпускам напълно като си легна. Simple Smile
На една позната й помага Седатиф,но незнам дали е подходящ за бременни.
Също и чай от мащерка.

# 517
Здравейте мили момичета,след като приех приветствията и благопожеланията ви,преди около три месеца,сега ще трябва и да ме утешавате.След 9 седмици плаха радост и много надежди,миналият четвъртък претърпях абразио след диагноза "Мисед".Последвалата седмица беше изпълнена с физическа и психическа болка,да не говорим,че и до сега корема ме понаболява.В момента съм изпълнена с болка,тъга и страх дали лекарка която ми направи абразиото си е свършила добре работата.Но,най-важното което искам да ви кажа е,че няма да напусна темата,може да не пиша много,но ще чета редовно,за да съм съпричастна с вашите малки болки fingerscrossed и безбройни, огромни житейски радости!Сега ще си почивам и след 3-4 месеца ще подновим опитите,защото нашето семейство има нужда от още един член!
Успех на всички и не забравяйте,"Живота е една борба,в която трябва да оцелеем докрай!"

# 518
Благодаря ви момичета на всички, Van4otka много съжалявам ,знам как се чустваш и аз преди 5 дена преживях същото но сега вече нямам търпение да дойде момента  и да пробвам пак, за съжаление трябва да сме търпеливи и силни! Целувки от мен за всички

# 519
Van4onka кураж миличка.Както вече казах никакво предаване.Боли ужасно душичката но надеждата и вярата са най -важното нещо за нас.Поплаквай си ако ти се плаче това сваля стреса и депресията.От личен опит-опитай се да намериш хоби или занимание което да ти е приятно  и така да те омайва че да не ти остава време да мислиш за друго.Вечер е най кошмарно но да знаеш че колкото повече мислиш по голяма депресия те обхваща.Затова вечер скок в леглото цуни гуни и сладки сънища без таласъмища.Пожелавам на всички бремелинки лека и безпроблемна бременност леко раждане и сладки бебоци.На очакващите  EFP  preggo скоро да ни зарадват с чудесната новина. Прегръщам всички  и благодаря за топлото посрещане.

# 520

Аз да ви се оплача - спя по 2-3 часа на денонощие и вече се скапвам. Доктора ми изписа лекарства, но само за 3 дни и сега отново съм в безизходица. Ако знаете някакви "бабешки" рецепти помагайте...

Ели
, едно от майчетата тук имаше сериозен проблем с неспането по време на браменността си. Реши го като пиеше всяка вечер половин час ( до час ) преди лягане чай от маточина.  Hug
Дано и на теб ти помогне  Hug

# 521
Здравейте момичета!Аз съм на 43.Десет години се борих докато се роди нащия син.Много искахме 2-3 деца но уви до сега нищо.Скоро /11.06/ходих на преглед.Въпреки уголемената матка и закъснението  цикъла си ми дойде.Вече много пъти съм го преживявала това разочарование но не мога и не мога да се примиря.Та сега си пия редовно фолиевата кисилина и твърдо съм решила НИКАКВО ПРЕДАВАНЕ!!!На 11.07 съм на преглед и се надявам док да ми предпише вълшебното хапче Wink.А че ще работим усърдно по въпроса си е ясно.На всички желая сбъдване на най съкровенните мечти на мамите и сладките бебоци 100000000000000000 целувки и 1000000000000000 щастливи мигове.
Радвам се за оптимизма ти и дано  да ти се отплати с  EFP  до 11.07. Praynig smile3525

Здравейте на всички,
може ли и аз да се включа при вас макар и късно.....
Здравей и от мен! Никога не е късно и добре дошла! Надявам се скоро да се оправиш и да започнете пак с бебеправенето и ти пожелавам положителен резултат в съвсем близко бъдеще!!! Hug Peace

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 20:17 от Кобрелия

# 522
Ели за безсъние помага чаша топло мляко с лъжичка мед.Скоро попаднах на една статия в която се препоръчва преди лягане да не се натоварва психиката с филми или четене но при всеки е индивидуално.А  от лековете на леля Ванга -във възглавничка се поставят хмел орехова шума бял равнец лайка и здравец-по 100 грама от всяка билка.Спи се на тази възглавница.Или 1 прясна маруля се нарязва на ситно и се залива с 1/2 литър студена вода.Слага се на огъня да кипне и след това се добавят 1-2 суп.лъж.мед.Сместта се изпива наведнъж 15 мин преди лягане.Дано съм била полезна с поне 1 от рецептите.Желая приятни и весели сънища.

# 523
Здравейте, бъдещи мами! Ето ме и мен - на 40, без деца, но с НАДЕЖДА за бебче. Радвам се, че ви има.

# 524
Добре дошла в темичката, JannaHug

Общи условия

Активация на акаунт