Отговори
# 615
  • Варна
 Здравейте !
Много хубава темичка , и мисля че съм за тук , ако ме приемете? Thinking
 На 35 съм и имаме син на 9 годинки. Дълго отлагахме за второ , и сега вече пробвахме. Силно се надявам да се е получило , защото много го желаем   ylinfant  Много се вълнувам , а още с никого не мога да споделя плановете си , освен с мъжо.....  Така че, ще се радвам да има с кой да споделям вълненията си ..

# 616
Здравейте !
Много хубава темичка , и мисля че съм за тук , ако ме приемете? Thinking
 На 35 съм и имаме син на 9 годинки. Дълго отлагахме за второ , и сега вече пробвахме. Силно се надявам да се е получило , защото много го желаем   ylinfant  Много се вълнувам , а още с никого не мога да споделя плановете си , освен с мъжо.....  Така че, ще се радвам да има с кой да споделям вълненията си ..

Успех ти пожелавам от сърце  Hug

# 617
Здравейте, момичета!

Преди малко се връщам от преглед и давам отчет  Wink - ще си имаме момиченце, аз съм супер доволна. Таткото и баткото не особено, но се надявам с времето да приемат новината - няма къде да отиват. Мъжка му работа - още едно момче искат... Резултатите от изследванията ми са добри, което много ме радва, защото в предишните имах отклонения.

mama vivi , добре дошла! Желая ти успех от все сърце!
На 35 съм и имаме син на 9 годинки.
  - това все едно аз съм го писала  Wink
Lennyh , Жаклин, Хера, Мила от Марс - големи са ви сладури дечицата Hug

# 618
  • Варна
EliK  , Маргало - благодаря за посрещането !  bouquet

EliK - дано и аз след някой месец да мога да напиша като теб , че ще е момиченце  Peace  Лека бременност ти пожелавам  Hug

# 619
ЕлиК супер новина  Hug честити розови гащи, мъжете да си гледат работата !!!

# 620
Елик, честити розови гащи и от мен. Тъкмо се притеснявахме, че момъците са в повече  Grinning .

mama vivi, добре дошла и бързи резултати ти пожелавам  Hug !

# 621
Здравейте момичета.
 ELIK чудесна новина,момиченцата са слабост на татковците и голяма гордост.Браво за добрите резултати.
LENNYH,ЖАКЛИН,ХЕРА,МИЛА ОТ МАРС,КВАЗИ да са живи и здрави дечицата ви.
Добре дошла на MAMA VIVI.Късмет в темата.
 Желая ви  прохладен ден.

# 622
Здравейте момичета !Днес ми е много крив ден.Не стига че съм много притеснена за влошеното състояние на баща ми но ме е натиснал летен грип и на всичко отгоре онази зелка пристигна. #Cussing out  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfireЗапочвам бавно да сдавам фронта а отчаянието чука на вратата.Реве ми се та ми се вие.Дано утре малко ми просветне  и сори че Ви натоварих.Желая лека вечер и приятни сънища.

# 623
Mishell66, нормално е да се отчайваш понякога, но това не означава че трябва да се откажеш. Останала съм с впечатление че си доста борбена натура. Затова марш от дупката, че сигурно ще ми трябва на мен след някой друг ден, прегърни двамата си мъже и се захващай на работа  Hug .
И дано татко ти бързо се оправи  Praynig !

# 624
  • Варна
 Хей ,здравейте   love001
 Аз тъкмо дойдох, и темичката нещо позабави ход  newsm78 . Поразгледах назад  - имате страхотни дечица   bouquet
Хайде , тези дето бебеправим - скоро и ние да се похвалим с такива сладури   newsm17

Mishell66 - ти как си  - оправи ли се настроението ?
 Пожелавам ви един страхотен  уйкенд, изпълнен с много положителни емоции newsm51

# 625

Почерпете се мили момичета днес е невероятен ден за мен!
На този ден прегърнахме една жива мечта!
Вярвайте във вашите мечти!
И ще ги прегърнете рано или късно!  Hug

# 626
Лени ЧРД на малкото слънчеце!Желая крепко здраве много радост и успехи във всяко начинание!На цялото семейство честито и наздраве!

# 627
Лени, да ви е живо и здраво слънчицето и много да ви радва!

# 628
 Честит рожден ден на слънчицето на мама ЛЕНИ!Да расте жив и здрав,весел и умен,щастлив.
 Весел празник!

# 629
  • Варна

Lennyh - Честит празник !!!

Да ви е жив и здрав малчугана , и  много радост да ви носи !

Общи условия

Активация на акаунт