Като говорите за ключове, да ви кажа и моя мушмул как ме подреди...
Прибираме се от разходка, отключвам и слагам ключовете на шкафчето за обувки в коридора,което е високо 1,20см, но Момо искаше още навън и взе ключовете да се мъчи да ги слага в патрона на бравата....
Не му обърнах внимание,защото това е всяка вечер като се приберем,но после връща ключовете пак на шкафчето
....
Идва следващия ден, слагам го в количката и ще излизаме, поглеждам и не виждам ключовете.....Обърнах цялата къща-няма и няма, рових във всички необикновени и ненормални места, и все пак не ги открих...Та стояхме заключени целия ден, резервни имаме у свекитата,които са в отпуска и на вилата им-на 50км от Вн, но докато си чуят телефоните-те в къщата, а те(свекитата) на двора.....

Поизхабих нерви пак...и като го питам къде са ключовете, идва и ми носи тези за мазата, а като му кажа,че търся другите и той ми вдига ръце и вика- "нама"-няма...
А вкъщи се е заключвал в дневната, но от едната страна на вратата имаме ключ-вграден на самия патрон, а от другата е самия секрет ключ, така че като се заключи от вътре, аз го отключвам от вън...
П.П. а по повод отбиването лятото-Момчил пие вода ,пие и сок...откъм течности няма да се обезводни, а тъй като сега това му е основната храна,искрено се надявам да прояви интерес и към нормалната храна...
!Много,много щастие,любов,семейна хармония и здраве за теб и цялото ти семейство 

Както и да е 
Не знам
Въпросната мама, не я познавам, обаче я видях на снимката на първата ви страничка.... Тя е ...тя съм аз....