Радваме се, разбира се и им желаем от хубави - по-хубави неща
и скоро да се разпишат тук
... за Нев -не знам. Ама ТОни пуска мухата и бяга 

!
!Живо, здраво,щастливо и безгрижно!Кака Сиана много да помага и да не ревнува много!
.До понеделник са там, дано се оправи детенце
!
Чакаме снимков материал.
, представяте ли си!Изчистих,оправих гардеробите,стегнах си сакчето и вече ми е скучно, голяма съм овца .Отгоре на всичко свекърва ми се обади същата вечер да каже, че със зълва ми са решили тя да не се връща в БГ, че племенника (дете на 8г.) неможе да седи самичко от 16-20 часа.Моя мъж побесня,вика не ви ли е срам бе две жени се въртите около едно дете вече 8г.,а Съни сама трябва да се оправя с 3.Ми тя Съни била силна разбираш ли и щяла да се справи.Просто онемях,та така пак ще съм и сам война е сам.Да е жива и здрава мама да работи и след работа да идва да ми помогне поне малко с домакинската работа, че иначе незнам.Аз и на Алек много разчитам,ама не е редно все пак то още си е дете.Както и да е,това е мойта одисея,но ще трябва да се справя,че то няма и как да се откажа
!
Не се ядосвай, всяко зло за добро. Аз за това сега съм без работа, защото последната ми работодателка истерясваше и за всяка своя грешка ме обвиняваше със всевъзможни епитети. Пред клиенти обясняваше, че в България е невъзможно да си намериш качествен персонал, тя била сигурна, защото била пробвала неуспешно
. Напуснах, а след месец разбрах, че съм бременна. Ако бях останала, едва ли щях да забременея от нерви, а аз съм доста дебелокожа и не се трогвам особено на чужата простотия. Ще си родиш бебочето, ще си поседиш малко с него вкъщи, после ще намериш нещо подходящо пак.
, да расте здрава, умна и умерено палава, да радва мама и тати с успехите си

Нещо се наплаших от престоя ни в болницата
Като са му слагали абоката се е скъсал да се хили, сестрите една през друга си го заплюваха за зет, а той си хареса една младичка готина сестра и само я следеше с поглед, а като я видеше и цялото му лице грейваше. Сладурчо голям, всички му се чудиха как може да е толкова усмихнат като е болен. Слънчево детенце ми е той 

Повтори го около 5 пъти, "Толкова е красива изобщо не прилича на теб сигурно е на баща си". Мен ме напуши смях, почнах да се хиля като идиотка, а тя не може да ме разбере що се хиля
Абе похвали ми мъжа цигането, а мен ме заби в земята...
Все ни малее нещо... Грандомани
Уж бехме решили нещо и ми се обаждат в болницата, че прменяме нещата
За съжаление пак няма да сме сами, с брат ми ще сме, но по-скоро засега брат ми ще живее там на единия етаж, за да даваме апартамента под наем, за да помагаме с наема... комбинации всякакви, но по-добре с къща макар и сложно отколкото без
Ще тормозим още домашните
, а баща му на Сашо не спира с тъпите коментари!
Много хубава новина.
Обаче тази сребърна вода е голяма работа, веднага го пресече. Една приятелка ми каза и клеева тинктура да му капя.
, той напоследък обаче често боледува, за съжаление. Иначе днес купона ще е основно в яслата, а довечера ще наминат бабите и дядовците.
Да е жив и здрав и само с усмивки да те дарява!