КГО 2008 8-ма част

• 29 496
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мами! Тези дни е пусто в темата ...
Аз от вчера съм много ядосана, защото на Мишето са й отнели 0,1 т. за ОДЗ-то и сега от 11-то е паднала чак на 105-то място. Шанса й за класиране вече е нулев.
Като за капак е супер кисела тия дни, не иска да спи през деня, ядосва ме много и накрая на нея си го изкарвам. А после рева, че съм си изляла нервите на детето. А бе много ми е тъпо тия дни.
И тия от моята фирма ги чакам вече да ми внесат някакви осигуровки, че от ноември пари не съм видяла. Ужас
Хайде, стига съм ви депресирала и вас ... спирам.

Дечицата са станали вече толкова големи и сладки  Hug
Mylili, много ви се радвам на вас с Мишето, че като знам колко изстрада по време на бременността. Но си е заслужавало. Виж каква хубавица си имаш сега  Hug Hug Hug

Като се скрият облаците може да организираме една среща в Южния парк, ако има желаещи. А може и в Борисовата градина или Зоологическата градина. На моята мъничка ще й е много приятно, защото много обича дечицата.

# 76
Сев, как така са й отнели точки? По каква причина, знае ли се? И как може от толкова малко да изпаднете толкова назад. Всеки случай страшно неприятно, сега ви разбирам софийските градински неволи  Tired.
Пожелавам ти още утре да ти се случи нещо много приятно и да ти отвее депресията  Hug

# 77
Severinka, i moqta Buba neshto i stava tiq dni - ne spi, trushka se (s ritane s kraka), hvyrlq neshta, bie se i se krivi za vsi4ko... pone qde, de... nqmam kirilica v momenta, sorry... Dano minava tazi faza po byrzo, 4e sym pred pobyrkvane az...  Rolling Eyes

# 78
  • софия
Алис, много бихме се радвали и на снимки и на твоята хубавица......

# 79
  • София
Сев,  Hug Ама как така са ви отнели точки?  Shocked Ако е грешка нещо, пиши им докато е време. Иначе и ние сме на опашката и се надяваме да ни огрее щастието. Аз и преди писах, Мишето определено иска да е сред деца и тия дни, когато валеше ме побърка. В къщи й е скучно. А аз от вчера съм пак болна, с повръщане, постоянно ми е лошо и само към леглото ме влече, а дребната си иска нейното. Кой ни пита нас майките какво ни боли?!  Confused

А за майчинството, нали и аз не бях получавала няколко месеца. Оказа се, че счетоводителката ни грешно е попълнила документите и все едно не са внесени изобщо. Сев, провери я тази работа, че не е хубаво толкова време без да си получиш парите!

# 80
  • софия
Майлили, тази болест да не се окаже- онази другата - 9-месечната Simple Smile. Ако го искаш, пожелавам ти го от сърце. Както си го написала, ме върна 2 години назад....А дребосъчка да те слуша повече и ти бързо да се изправиш на крака.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 15:29 от mlechta

# 81
  • София
Майлили, тази болест да не се окаже- онази другата - 9-месечната Simple Smile. Ако го искаш, пожелавам ти го от сърце. Както си го написала, ме върна 2 години назад....А дребосъчка да те слуша повече и ти бързо да се изправиш на крака.

Не би трябвало да е от това. Стига де, искам деца с по-голяма разлика  Laughing Ох, каквото ми е свинско ме развесели.  Simple Smile

# 82
Здравейте на всички! При нас положението вече е малко по-добре. Като че ли трябваше да се оплача, за да се оправят нещата.  Laughing Мишето е по-спокойна, даже сега спи следобедния си сън. Преди малко видях, че са ми превели пари по сметката за 3 месеца. Само въпросът с детската градина е висящ, ама и него ще го оправим.
Благодаря на всички за подкрепата  Hug Hug Hug

Софко, дано скоро да се успокои и твоята мъничка-хубавичка, че си е много кофти положението. Понякога съм се чудила какво да я правя, че да се успокои малко.
Аз от вчера съм на витамини малко да си укрепя организма.

Mylili, пожелавам ти бързо оздравяване. Дано скоро да отмине неразположението.

За детската градина - тези 0.1 т. бяха за родител, който работи в системата на образованието (т.е за мъжа ми). Ама ми пуснали един имейл, че било само за държавни институции. Като че ли не можаха до сега да проверят, та да нямаме напразни надежди. Написах им един малко гневен имейл, след което ми отговорих, че са обсъдили въпроса и вече може и за частни ВУЗ-ове да се дават точки, ама толкова са ограничили длъжностите, за които дават точки, че пак са ни отрязали. Както и да е, явно няма да стане така работата.

За майчинските - този път не е проблема в колежката. Просто сме строителна компания и положението никак не е розово. Явно са влезли пари във фирмата и са внесли осигуровките, та затова са ми превели и част от майчинските.

# 83
Здравейте Simple Smile
При мен кипи творчески процес Simple Smile Майка ми днес на обяд взе малката за няколко дни, та да мога аз да избутам няколко изпита (т.е. да се освободя с курсови) Simple Smile 2 изпита останаха за лятната сесия, че нещо не успях да се организирам, а и ми беше съвестно да оставям Косьо сам за толкова дълго, като е толкова малък  Rolling Eyes
Аз се наоплаквах, че имахме проблеми с кърменето и малкия взе, че се взе в ръце и вече си суче както трябва ( е наистина понякога, докато е сънен, е малко мъка докато засуче, но е много по-добре от преди). Така че Сев има нещо вярно в това, което казваш за оплакването  baby_neutral

Аууу да не вземете наведнъж да ни доизненадате още мами със сладки бебоци? Двете Мишета да не станат набързо каки? Сев сори ама ми стана подозрителна с тези витамини Simple Smile А и като е криза във вашия бранш, защо да не си родите още едно бебе Simple Smile

Охххххххх.... аз ви оставям да продължа с писанията Simple Smile Стискайте палци да ме навести музата, та да поприключа днес с повечето глупости.
Целувам вииииииииииии и много ви обичам и... да не ме помислите за луда... хормоните бушуват... настроенията ми се менят  ooooh!
 baby_neutral

# 84
  • София
Ели, аз пък ти се възхищавам на енергичността, която блика от теб. С 2 малки деца и учене  Rolling Eyes , направо си страшна. Peace

И аз съм на вълна кандидатстване за ясла. Шансовете ни са минимални. Стискам палци на всички кандидатстващи. Hug

# 85
Здравейте и от нас Hug
Аз с нетърпение чакам вече почивката.Отиваме на сандански за една седмица, не че ще е по различно от тук с децата ама поне няма да готвя LaughingДеа спи вече следобяд в яслата цялата седмица но трябва да я взимам по рано към 3.30.По ноеички снимки от нас ще има като се върнем.Деа яде много изморява се в яслата си играе много и днес госпожата каза че е много добро, прекрасно дете EmbarassedНали се е метнала на мама Joy

# 86
Добро утро, мами!

Ели, много ме разсмя, мила  Laughing Hug За съжаление не съм бременна. Много ми се иска вече второ детенце, ама според мъжа ми нямало да се справяме в момента с две деца и явно ще изчакаме. Като видя бебенце някъде и направо ми се разтопява сърцето, но все пак едно дете трябва да е желано и от двамата родители. Дано поне като се решим за второ да ни се появят две наведнъж. Grinning

Рени, успех и на вас за яслите  Peace

Гери, приятна и пълноценна почивка. И да пуснеш някоя снимка като се върнете.

# 87
  • Велико Търново
Добро утро и от мен   bouquet

Аз пак за Гърция се сетих да ви питам нещо. Решихме, че Пипи ще оставим тук да я гледат вуйчо, кака, баба и т.н. Моите документи са от старите, трябва ли да си извадя нови?

# 88
  • София
Не Наде, щом са в срок всичко е ОК, можеш и с лична карта да идеш.

Сори, че набързо, но малчо ме подлудява напоследък, катери се къде ли не, нямам и минутка спокойна  Crazy

# 89
  Привет момичета!
 Сев миличка,аз имах същото желание,но бебка беше само една Hug!Ама ако се две да ти кажа само: яка ти душа  Laughing!
 И аз съм се вкарала в едни филми тия дни,само списъци сънувам,проценти,шансове ooooh!!Абе то е ясно,че шанс нямаме за държавна детска градина,та ще си се напъваме с частната.
 Весето и пробиха подутия венец и като изтече всичката мърсотия и като му олекна на туй дете!Немога да я позная,вече си яде нормално,пие вода  newsm44!Зъбките продължаваме да ги мажем,едното се клати,но дано успеем да го спасим  Praynig!
 Ние с моя мъж планираме една малка почивчица,че чукнахме 10 години брак.Малко ми е тегаво,че той категорично отказва да взимаме децата.Незнам как ще се оправя свекърва ми с Весето (въпреки че тя суче само вечер и сутрин вече),току виж се отбила  newsm78.
 Много хубави станали тия наште октомврийчета бе  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт