Чакаме да разкажеш подробно .

Нали и Коко беше така и го обърнах с упражненията и накрая не беше секцио а предизвикано раждане... Но както писах по-горе не е важен начина, по който се е родила 

!
, пак почна да реве и да се държи за устата.Незнам дали е от пробиващите последни 4 кътника или е от това че не сме оправяли още кариесите на горните предкътници.Страх ме е да не направи пак някой гноен абцес, но мъчението и на стола е кошмарно,а сега точно не ми е до тези тежки емоции
.После ще ми е по-трудно с бебка на ръце и без тати,ама ще видим какво ще правим.
.
.Само се бие,бута,шамари децата яко,незнам защо така ама умирам от срам.Ходи и си проси ядене,само да види че някой нещо яде застава пред него и започва да го гледа втренчено докато не я почерпят
.
И на мен първата ми реплика беше: "И хората избират това по желание?!" Аз затова пак ще се мъча за нормално, пък да видим дали този път ще ме огрее. 
Знам, че никак не е смешно. И Радо има моменти, в които уж тръгва да гали и после пляс, през лицето. Ще каже човек, че в къщи така сме го научили. Наказвам го да излиза от стаята, когато го направи и той стои и плаче в коридора. Рядко посяга, слава богу, но понякога по пързалките тръгва да бута децата, което си е доста опасно. Новата мода е да се мята да прегръща децата. И обикновено се стоварва на земята, повличайки потърпевшия със себе си. Добре, че Ева е търпелива, че най-вече на нея налита.
Малкият расте, ходи на ясла, чувства се добре там. За който има фейсбук (само там съм качила снимки от РД), може да ни види колко сме пораснали.
, вчера изкарахме цял ден с 1 чифт гащи и нито 1 пропуск! Все още не ми казва, но не се и дърпа като го поведа към тоалетната.
, да е жива и здрава и много, много радост да ви носи 
, някога и на мен ми се искаше да се занимавам със сватбени тържества, после ми се поохлади ентусиазма
. Вие в Хасково ли се преместихте? Юначето е много пораснало!
, направо се чудя на себе си - откъде това търпение намерих да бърша чинно килима след всеки пропуск...
Трябва да го изперем преди да се зазимим, че миризмата ще е прекрасна като пуснат парното (тръбите минават по пода и ще нагрява прилично добре размазаните и уж посушени локвички).

!Все така буйна,жизнерадостна и умна да бъде!Много да е здрава и да има прекрасно и щастливо детство
!
.Оня ден отидохме до МОЛ-а а тя дърпаше и щипеше всички наред, умирам от срам вече с нея.Като види бебе и веднага търчи да го гали, лошото е че при галенето вкарва нокти,скубе,дърпа
.В яслата нося само памперс за обедния сън, че вече много ме дразнят.В къщи изобщо не се напикава,а там все напикани дрехи ми връщат или след сън пак и слагат памперс
!
! 
....Сега остава и аз да се взема сериозно в ръце. Лятото нищо не постигнах-освен локвите вкъщи, но сега от яслата ми казват ,че го слагат на гърне, той сядал-нищо не правел, но все от някъде се тръгва...

Съни 

Забляна съм много напоследък, много неща са ми на главата, пък и одъртявам явно, та ....
Естествено вечеря супичка някаква, после и на нашата вечеря налита
А да не забравяме и двете шишета АМ сутрин и вечер